StEeL10 Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Na jertek, ma megnyitottam ezt a kocsmát, ne szomjazzanak a kedves aranyos fórumozók. Két pultos van... Árpi és Lea. Minden szombat este fellép a klubb hivatalos zenekarja a Ne Haggyá Má El Band. A törzsvendégek klubtagságot nyerhetnek. Gyertek igyatok sokat, de csak mértékkel mert Gyuszi a Medve (Kidobó) távozásra bírja a mértéktelenül italozókat. Bármilyen szeszes ital megtalálható a raktárban, ne habozzatok az első vendég ingyen Nem Vagyok Robot pólót kap, a 99. vendég pedig Pirateclub A Karaj! feliratú söröskorsót kap. Legyetek Üdvözölve: Pisti aka Steel a tulajdonos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 egy korsó meleg sört kérnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Február 20, 2007 Author Share Posted Február 20, 2007 A söröd már biztos kihozták, és az ajándék pólót is megkaptad. Egészségedre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 hééé...én egyiket sem kaptam meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orix Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 nekem egy Bélisz lesz jégkockákkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 valami töményt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts