Roland89 Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Kiszel Tünde Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 győzikeutálat forevör Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocsok91 Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Külföldi : Tom "Nem Vagyok Buzi" Cruise, Meg az összes B oszztályú stárt FŐLEG CHUCK "Mindenkit SzanaSzétverek" NORRIST !!!!!! Magyar : Kiszel "Faszom" Tündikécske , Fekete "Bazd meg a Seggem" Pákó Együtes : Matyi és a Kib*aszott hegedűsei, Mc Haver És a Retkes Teknőőő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrWest Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Kiszel Tünde Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Soroljam? Kiszel, Fkete Pákó, Győzike () és az összes "Énekelninemtudokdemostamulatósamenőcsinálokegyzenekart" és a "menőmenedzerekösszeraknakkéthónapraaddigispénztkeresek" zenekarokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Az összes magyar "sztárocskát" és Paris Hiltont. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Ja, és még Sebeők "Fogyatékos" János Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sly7 Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Én a Tokio Hotel-t, Dzsásztin Timberléket meg a Rusnya Magdit utálom a legjobban! Ja meg az összes nyálas ugribugri fiúzenekart meg az énekelni nemtudó idiótákat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csontee Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 Először is Jack Thompson és az összes olyan "ember" aki "ellenünk" van(gamerek).Aztán Tokio Hotel és az egyéb zenekarok/előadók, akik azt hiszik, hogy tudnak dalt írni és elénekelni pölö No Tanx(mittoménhogyírják). magyar "sztárok" közül kiszel tünde, fekete pákó,(direkt így írtam mivel, nem érdemlik meg sztem a nagybetűs neveket) és az összes politikus - ki nem áll6om a politikát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Október 14, 2007 Share Posted Október 14, 2007 Utáljuk együtt az összes sztárt! Inkább én a kivételeket írom le Nicolas Cage meg az igazán nagy színészek, az IGAZI zenészek, a magysr sztárok meg mind dögööljenek éhen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilla03 Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 britnis spears-et!!de nem sztárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilla03 Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 hát nem is tom..Kiszel Tünde tuti befutó, meg Rubint Réka is.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paris Hilton is hátulról első az okos szőkék IQ versenyén.na ja meg LL. Juniort sem csipem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatoichi120 Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 hát pedig győzike a leggyökerebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopec Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 GYereke...sértődés ne essék, de a kérdés úgy szólt, hogy A Sztárok Közül Kit Utálsz A Leg Jobban? A bulvársajtó és a kereskedelmi csatornák által felkapot suttyókat ugye nem gondoljátok komolyan sztárnak. Sőt, lehet, hogy a fent említett embereket ezért nem szeretitek, mert nem csinál semmit, veri magát a tévében és mindjárt azt mondják rá, hogy sztár...mind ezt nem csekély pénzekért. Itt van például Pongó művész úr, aki ugye az első nagy valóságsóóó "sztárjaként" ismert meg magyarország. Ez egy vicc...Ő miért sztár? Mer a thévébe muttatták a kép este reggel meg az egyéb álltalam még nem említett időkben?Nem tudom ismeritek e a zenei pályfutását? Elmesélem Nektek (amiről én tudok)! Valamelyik zenecsatornán volt műsorvezető kb egy alkalommal, meg kiadott egy lemezt is...bizony ám...ezt nem tudta mindenki ugye? Egyébként az album letölthető az oldalról! Én meghallgattam. Egy élmény volt... Egyébként jut eszembe, Torgyán József is sztár ügyvéd volt, mielőtt politikai pályára lépett Nah jó...átkozódjunk tovább ...egyébként én sem szetetem a fennt említett személyeket, csak a legtöbbet nem tartom sztárnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mit2 Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Fekete Pákót rühellem a legjobban !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
körömlakkbaby:) Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 lehet nem sztárok...de akkor is utálom őket.... XD páko kiszel bush anettka összes magyar politikus hűűűűű..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savanyúkáposzta87 Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 szarházi csisztu zsuzsa patkány szulák andrea fasszopó dundika + szarrágó ll junior nah én ezektől undorodok és utálom őket!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csontee Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 nos az én sorrendem, talán kiszel, annácska, pákó, anettka, a magyar kormány uwe boll, jack thompson, a vivás Kristóf, és Magdi anyus stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
donike Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 látom kiszel nagyon az élen van :D ahogy nálam is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8kex Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 Kiszel Tünde és Gyözike irritálnak elléégéééééé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 Győzikét meg a Tokio Hotel-t nagyon utálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolando Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 Kiszel Tündé-t Tokio Hotel-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Savage Posted Április 21, 2008 Share Posted Április 21, 2008 Kiszel Tünde :angry: Kelemen Anna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 akkor kezdem is: győzike kiszel tünde kelemen anna tokio hotel anettka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 nem nevezném sztárnak egyiket se, de ki nem állhatom győzikét, meg evelint, kiszel tündét, meg hajdú pétert, aki próbálja magát ejdejófejnek beállítani, közbe meg egy nagy senki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Kiszel Tünde,és Ágica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertzuio Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Gáspár buta Győző Kiszel Tünde Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__bagoly Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 Utálom: L.L. (azaz Leszophatsz Lúzer) Juniort, Dundikát, Ágicát és az összes hozzá hasonló egykori VV és BB majmot, Hajdú Pétert, mert minden interjújában azt bizonygatja hogy ő nem dagadt, pedig olyan mint egy disznó, Karafiát Orsolyát, ő csak szimpán idegesít és az sem tetszik rajta, hogy állandóan parókában van, Marsi Anikót, mert olyan lassan és beképzelten beszél, és én is utálom a TH-t. Egy kicsit utálom még Steiner Kristófot, azért mert buzi. Most más nem jut eszembe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1r5m4 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Ha meglátom, vagy meghallom Kiszel Tündét, feláll a hátamon a szőr!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valka1978 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 érdekes, hogy mennyien írják a tokio hotelt, én meg most hallok róluk először. sok szar kretén műsor és fazon van, kit érdekel? rühellem a médiasztárokat, de leginkább a műbalhés botrányhősöket és "hősnőket". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts