Dadus Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Sziasztok ! Mindíg csak egy modult rakjatok be, és így ki fog bukni, hogy melyik a hibás. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunit88 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 és ugy nem lehet kiprobalni hogy berakom mind a kettöt es valmilyen memora testel letestelem?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Augusztus 3, 2008 Author Share Posted Augusztus 3, 2008 De lehet úgy is de sokkal egyszerűb egyesével! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Külön-külön is pöpecül megy,de együtt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Augusztus 5, 2008 Author Share Posted Augusztus 5, 2008 Futtass le mem tesztet ha ott előjön a hiba akkor ok Ha nem akkor sz tem a memória időzítésekben lesz a gond Üdv: Replica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 egy kérdés: ha egy játék akkor szaggat be amikor sok pl:kocsit kell megjeleneíteni(NFSPS) az a memória kevésségének tudható be ugyanis csak 512 van. és én arra gyanakszok hogy az kevés szerintetek??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 CPU és VGA függő is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 az jóh de még azt is észrevettem hogy körről körre gyorsabb lessz és pár kör után eltűnik az időnkénti szaggatás nah??én szerintem memória de nem vagyok benne biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Ezt már én is tapasztaltam, hogy a kis szaggatás eltűnik néhány kör után. Szerintem a PS-nek kevéske a memó, de a proci is, meg a vga is közrejátszik a szaggatásban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 és te hogy tűntetted el??? vagy még mindig olyan? szerinted lehetne orvosolni +1 gb rammal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Úgy hogy nem játszottam többet vele!! (nem tetszett a PS) Nekem annyi volt a szaggatás, hogy egy tized másodpercre megakadt, és utána futott tovább! Igazából tudni kéne a pontos Configod, de szerintem ne költs DDR1-es memóra! Max. havertól olcsón +512MB-t, ha nagyon játszani akarsz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 de az baj hogy 2 foglalatos az alaplap sajnos hát sima versenyen nekem egy kcsiit többet szokott akadni amíg nem vagyok első utána má nem nagyon viszont dragbe egyáltalán nem ott 50 fps fölött megy. jó nem költök egy uj memóra de az megoldaná nem mer akkor próbálnék egy használtat beszerzni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Azért szaggat olyankor mert meg kelle jelenítenie a többi autót is! Hát igy nem biztos hogy a memória a kevés. Szerintem a VGA is meg a proci is közrejátszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 akkor a proci lessz a hibás de ez van.de a töltési idő is nagyon sok szokott lenni az meg szeritnem a memória hibája. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Hi ! Az 512MB már nagyon kevés a játékokhoz, így az NFSPS-hez is. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Ez sajnos igaz,a mai játékoknak minimum 1gb kell de nemsokára már az is kevés lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 értem akkor majd megoldjuk valahogy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimusz Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Heló a gépben van 4 GB ram és azt írja ki hogy ha mondjuk hangrögzítözni akarok hogy nincs elég memória a művelet befejezéséhez.A memória növeléséhez lépjen ki néhány alkalmazásból ,aztuán próbálkozzon újra ezt a szöveget írja ki.És az lenne a kérdésem ,hogy mi baja lehet a gépnek vagy miért írja ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Hát én hallottam olyat,hogy ha win xp 32 bit-est használsz,akkor az 4Gb-ot nem is lát,csak 2,5-3gb-ot. Tehát ebböl adodóan szerintem ez is kutyulhat,meg az is hogyha a lapozófájl(virtuális memória le van tiltva) Ezért már neked a win xp 64 bit-est opercáiós rendszer az ideális,de amiket mondtam nem 100%-os tippek,tehát én sem tudom pontosan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimusz Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Aha nem ismeri fel csak 3,5 GB-ott de régebben nem volt gond csak most mert tuningolva lett a gép lett bele véve egy Core 2 Duo 2,5 Ghz-es proci és egy ASUS P5k alaplap.És csak most írja ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 egy kérdésem lenne: szerintetek melyik éri meg jobban?egy 1 gb samsung memória vagy egy 1300 forinttal drágább 1gb ugyanolyan memóriajelű Corsair memória??, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 A Corsair. Minőségibb memóriákat gyártanak, mint a Samsung. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 DDR1-esben édes mindegy hogy melyiket veszed!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 ok akkor asszem az olcsobb lessz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attis8 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem volna RAM ügyben, h van a gépemben 2*1GB DDR2 800Mhz es Kingston ram kit-ben, és ha veszek ehhez még egy ilyen 2*1 es kit-et az kompatibilis vele? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Milyen alaplapod van?? Mert a teljenesen egyformát veszel, és a lapod támogatja a dual chanelt, akkor ugy jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attis8 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Vmi Gigabyte S3, tavaly vettem..és rá van írva h támogatja..és akkor már beletehtek még 2 öt? Eredetileg 1GB 667 es Vdata volt benne..akkor azt irta ki mikor bekapcsoltam h single chanel..de msot már kiirja h dual.. szal ha veszek bele még 1 kit et akkor mit fog kiirni h dual?..nem tom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Ha 4 slot van, és 2-2 ugyan olyan színű (pl: sárga-sárga lila-lila) Akkor a 2-2 dualban műxik majd. De viszont csak a 64bites windózok kezelik mind a 4gb-t! A 32 bites csak 3,2-3,6 körül ismeri fel!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attis8 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 köszi a segítséget!!! köszi a segítséget!!! Ja még 1 kérdés... egy 32 bites Vista tud kezelni 512 mem val rendelkező videokártyát? GDDR3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Persze,hogy tud.Sőt jóval többet is tud kezelni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts