hamary Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Nem örült téma, csak nem tudtam, hogy hova kellett volna rakni Több énekes énekli ( Zséda, Zorán, Roy, stb. ) a Magyarország című dalt Linkekhez sem akartam.. Szerintem jó hangokat válogattak össze Az eleje viszont wlég szomorúúúú http://www.lightmedia.hu/hirlevel/sonybmg/dl/egyesulthangok/magyarorszag.htm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 hát ezt tényleg nem ide kellett volna rakni,sztem a zenékhez jobb lett volna egyébként ez jobban tetszik,mint az első verzió Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 18, 2007 Author Share Posted Február 18, 2007 uhh, pls valaki rakja át a zenékhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSly Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 bazz a Szulák hogy kilóg, de utálom az a nőt, a többi rendben van, jobb mint az elöző:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 ez jó? zsidó írta, cigány énekli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 (edited) az elején a tüntetések tök királyak Módosította Szeptember 13, 2007 Gabi89 Feleslegesen ne idézd az előtted szólót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbory Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 ez jó? zsidó írta, cigány énekli Pont az a jó ebben a verzióban, hogy végre magyarok éneklik!! és nem egy cigány (azért a végéről csak nem tudták kihagyni <_< ). Én mondjuk nem rajongok a magyar könnyűzenéért de ezekkel az előadókkal nagyságrendekkel jobb!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thwjar Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 (edited) Elöszőr: Ha bebizonyítod, hogy azok közül akik éneklik, egy is tökéletesen ős magyar, akkor levágom az egyik lábam és elküldöm postán. Mert aki tanult egy kis történelmet, az tudja, hogy míg a magyarok elérték a Kárpát-medencét, már találkoztak egy két néppel. Majd a 13. században a Tatárjárás után spontán bevándorlók érkeztek (újlatinok, németek, russzinok, kunok, jászok, valchok), A török kiűzése után is ez volt (roma, német, szlovák, szerb, lengyel, horvát, román, szlovén, ruszin). Mára már ennyi van: roma, német szlovák, horvát, román, lenygel, bolgár, görög, szerb, szlovén, ruszin, örmény, ukrán. Tehát Magyarország kezdettől fogva soknemzetiségű ország (amúgy emiatt van több szép nő magyarországon). Úgyhogy előtte nézd meg a saját családfád, és utánna zsidózz, cigányozz le valakit. Másodszor: Jó, meg miden, de én inkább azon vagyok kiakadva, hogy a kanadai nagycirkusz zenéjére írták a szöveget! Módosította Szeptember 13, 2007 Gabi89 Feleslegesen ne idézd az előtted szólót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts