Tomi44 Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 Az xp-m megmásolta az oprendszert és most 2 "windows xp-magyar"-om van és az a kérdés hogy az eggiket hogy lehet letörölni? (amugy úgy van irva windows xp-magyar meg windows xp-magyar(1)) Valaki segitsen elöre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi44 Posted Február 16, 2007 Author Share Posted Február 16, 2007 nemtom hol van mert beirtam a keresőbe "boot" és csak dll-t adott ki semmi ini-t. de úgy nem lehet hogy valahogy xpcdt berakom és ujra indítom sé valahogy úgy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
5csaszi7 Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Alternatíva: Sajátgép jobb klikk --> tulajdonságok--> speciális fül --> indítás és helyreállítás résznél van egy beállítások gomb arra bal klikk --> a rendszerindítás résznél ott a szerkesztés gomb és a boot.init itt tudod szerkeszteni. (pl. kitörlöd azt a telepített XP sort ami nem kell) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodomosSrac Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Nekem lenne 1 nagy problémám:S Amikor felteszem az XP-t nem jó rajta az internet! pontosabban: Megcsinálom a kapcsolatot!100%-osan hibamentesen!de akkor sem tud csatlakozni...:Srégebben volt 1 olyan hogy "Helyi Kapcsolat" nah az a baj hogy most nincs olyan:S! PLS!SEGÍTSÉG!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohoc71 Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Hali! Start menü-Vezérlőpult- hálózati kapcsolatok-új kapcsolat létrehozása... Xp telepítés közben nekem sem sikerül beállítanom a netet, csak telepítés után. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightlacey Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Sziasztok.3 napja raktam újra a Windows-t és ma akartam felrakni a TV kártyám driverét,újraindítottam a gépet és nicsenek meg a DVD meghajtók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts