schorpyon Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 MSI VR630X-051HU Notebook: AMD Sempron SI-40 (2,0GHz), 1GB DDR2, 160GB, 16" WXGA, Lan, USB, Webkamera, Modem, Wifi, Kártyaolvasó, IEEE1394, VGA 116 280 forint Asus F5N AP220 Notebook: AMD Athlon64 TL56 (1,8 GHz), DVD-RW SM, 2GB DDR2 RAM, 160GB HDD, 15,4" WXGA TFT, GeForce GO7000 , WiFi, webkamera, 138 600 forint Asus X51L AP091 Notebook: Intel Celeron M 560 (2,13GHz), DVD-RW SM, 1GB DDR2 RAM, 160GB HDD, 15,4" WXGA TFT, Intel GMA X3100 121 800 forint ezeket találtam kb olyan áron amik nem olyan rosszak, én személy szerint az ASUS F5N-t választanám 2 év garos szóval szerintem ennél jobb nem kell, gondolom csak internetezni kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbee as Barby Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 hát magánvéleményben azt tudom mondani...ne laptopot vegyél!...játékra full nem alkalmasak,ha sokat használod előbb-utóbb a monitorjával lesznek bajok,akkumlátorok sem tartósak...most laptopom van de a netezésen,filmnézésen és zenehallgatáson kívül semmi másra nemjó...ha egy nagyobb teljesítményt igénylő játékot teszel fel rá,vagy else indítja vagy grafikai hibák lépnek fel(saját tapasztalat)...nekem most acer gépem van,eleinte nagyon jól müködött de 2 év után elhasználódott...javaslom mindenkinek hogyha nem a munkájához kell az a laptop akkor inkább vegyen rendes asztali gépet.Jobban megéri-kevesebbe kerül,jobbak a teljesítmények,nagyobb a hely...manapság max 80.000. ft-ból kijön egy márkás,jó teljesítményű gép... :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Hello! Laptopot szeretnék venni, olyat ami azért nem utolsó játékok terén is ! Az "igényeim", hogy a Diablo 3 remélhetőleg ( tudom, h még nincs gép igény, de feltehetőleg be lehet lőni ) + a Football Manager jővőbeni szériái fussanak rajta ( ezeknek inkább memória kell sztem ) ! Szóval, ha tudnátok 1-2 laptopot felsorolni, ami jó lenne, és az ára úgy 120-150 ezer forint között mozog, akkor megköszönném ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 akkor ha játcik valaki egy gépen nem akuról használja ... hanem hálózatról (220V), mellesleg ha az ember vigyáz a laptopra akkor az élet tartalma 4-5 év is lehet ( tapasztalat ) amúgy aki üzlet ember ill munkára használná és a jobb gamereknek jobban megéri a laptop mert ha az ember elvinné haverhoz hogy hálón játcon vagy lanpartyn könnyebb elvinni... a max 80.000 ft abba igaz hogy a mai játékokhoz jók de amik fognak kijönni már keveseklesznek és ott vagy hogy még monitor sincs nálad ( lásd új videókártyák DVI kimenetesek és azzal a régi monitorokkal sokra nem mész és a mostani legolcsóbb monitor is min 25-30 e ft ez ott van hogy kb 110.000 e ft amire ha még beleadsz 20 e ftot bárhova viheted ahova akarod meg még a mostanság divatba jövő mobil internet laptopon lehet igazán kihasználni mert lehet hogy nem egy 4 megás neted lesz de 1 megás nettel bárhól jól elvan az ember Ez az egész felhasználó kérdése ... aki nem szereti a rendet a tisztaságot lusta takarítani annak nem való laptop aki meg rendet szereti a tisztaságot annak a rendes gép nem való sokat kell takarítani poros stb ÖSSZESÍTVE: Aki nyugodt, kiegyensúlyozott annak minden kép megéri a laptop. Aki stresszes, ideges, agresszív, cigizik annak inkább az számítógép mint laptop. persze bárki vehet magának laptopot ( megjegyzem helyesen NOTEBOOK nak hívják ) de tény hogy aki nem tud vigyázni a dolgaira az hamar csalódik vagy rövidebb lesz egy szervízelés árával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 bero van valami min elképzelés pl mennyi ram vagy egyebek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 figyelj, sztem úgy 2gb ram min ma már jó ha van egy gépben, + dvd író, de a többi az a felsorolt játékoktól függ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 kijelző méret? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 15,4" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 (edited) nekem ilyen laptopom van ez 150 e ft és nekem eddigminden elfutott rajta ( GTA4, UT3, Undercover ) szóval ez egy elég jó masinéria http://www.ipon.hu/webshop/product/msi_ex630x_018hu/34822 # PROCESSZOR: AMD Athlon 64 X2 QL62 2.0Ghz # MEMÓRIA MÉRET: 4Gb # MEMÓRIA TÍPUS: DDR2 # KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 16" # FELBONTÁS: 1366x768 (WXGA) # MEREVLEMEZ: 250 Gb # OPERÁCIÓS RENDSZER: FreeDOS # OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW # AUDIÓ: Igen # INTEGRÁLT VGA TÍPUS: nVidia GeForce 9400GS Módosította Szeptember 25, 2009 Dadus Közvetlen link miatt szerkesztve /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Nagyon jó néz ki, és a tudása sem semmi Köszi, sokat segítettél !!!! én amúgy a Fujitsu Siemens AMILO PI 1556 gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 a Fujitsukkal csínyán kell bánni ... mert rossz anyag minőség rossz garacia ... az aku meg ha szerencséd van egy időután nem mecs ... ismerek egy gyereket akinek a kisujját vitte le a felrobbanó aku és az ővé is fushitsu volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 az msi nek milyen az aksija??? jah és wifi ugye van benne ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 van persze a honlapon WLAN ként van feltüntetve nekem 2 hónapja van meg bár sokat a konnektorrol hasznalom de suliba ide oda vittem nekem játék alatt olyan átlag 2 órát bírt ... ha csak netezel akkor 2-2 és fél órát kibír és ha karban tartod az aksit nem lesz vele semmi gond jóideig a régi notebookom 3 évig használtam míg elnem kellet adnom családi okok miatt :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 na akkor lenne egy kérdésem, lehet nagy hülyeség, de csak meg kérdem ! a laptop aksikat is ki kell sütni??? Meg van egy régi laptopom, úgy kaptam ismerőstől: IBM thinpad t23, nem rosz, elég jól bírja: # Intel PIII Mobile 1133 MHz processzor # 512 MB SD memória ( # 20 GB HDD # DVD meghajtó # 14" LCD TFT kijelző # S3 SuperSavage/IXC 16 Mb vga vezérlő # Intel 82801 CA/CAM AC'97 hangvezérlő No szted ez mennyit érne???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 úgy 30e körül de ez függ állapottól nem kell kisütni csak néha formázni havonta 1szer kb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 a formázás a vinyóra v aksira gondoltad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 (edited) aksira ajánlom figyelmedbe : http://kekhalal.extra.hu/?q=node/99 Módosította Szeptember 25, 2009 Dadus Közvetlen link miatt szerkesztve /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Akkor még egy kérdés Van ez a régi IBM laptopom, ami van amikor 2 percet bír, van amikor 1 órát aksiról. Amikor lemerülés fenyegeti akkor a lámpája narancssárgára vált, de ha töltöre dugom ( kivan kapcsolva a gép ), akkor 5 perc alat zöldre vált a led ! De utána csak 10 percet, bír, és ha egész este töltőn van, akkor se bírja tovább. Gondolom, h szar az aksi, de akkor mér bírja néha 45-60 percekig? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 hát ez tőltési időtől függ meg attól hogy hogyan használod touchpaddal vagy egérrel stb de valószinű hogy rossz az aksi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 A sima egér segit a dolgokon egykicsit, + mennyi szted az ideális töltési idő ?? + ha használnám azt amit a linked után olvastam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 az új laptopon vagy a régin? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 régin Azért érdekel ennyire, mert csak szeretnék valamennyi + kisajtolni az aksiból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 figyelj ha új laptopot akarsz venni akkor ne a régivel legyél elfoglalva amúgy ha már régi a laptop ezekkel ill azokkal a trükkökkel sokra már nem mész :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Még azért várok egy kicsit az új vásárlásával ! Akkor még annity mondj már meg, h mennyi a optimális töltési idő ( a régi laptopnál ) !? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 én a régi laptopot 3-4 órát töltöttem és naponta legalább fél - 1 órát használtam aksiról és mielött eladtam nem volt semmi baja az aksinak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Jól van ! Köszönöm ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 nincs mit. egyébként ha rám hallgatsz... nyáron elmész dolgozni és amit nyáron megkerestél hozzá pótlod a 150e ft os árhoz ami minimál bérrel is 250-270 e ft amiből már számítógép alázó notebookot is vehetsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 kimegyek külföldre, és hat inkább egy notebookkal akarok kimenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 ja hát jó utat ha marad egy kis pénzed azt nyugodtan megoszthatod velem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts