zsolesz008 Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 mi lesz a trabantból ha el megy mellette egy ferrari? porse. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 Viccek!!! irjatok bármit. - bármi. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 már bocs, de ott a humor topic... szal ezt nem értem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 mit nem értesz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 hogy minek nyitotta ezt a topicot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 pont azért hogy ne értsük :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 ezt én találtam ki egy unalmas percemben: ( nagyon fárasztó ) mi van a piroslámpás negyedben? forgalmi dugó haverom találta ki: Hol született Charlie a majom? Családban... pfff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 ez télleg elfárasztott :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 hát ez télleg fárasztó Kb mint ez: Mi van Pistike rég nem látott, kincsládába dugott könyvébe? Sok betű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 :\\\ :D jaaajjjj Egy fiú és egy lány ül éjszaka egy padon. A fiú benyúl a lány pólója alá és megkérdezi: - Na, most mit fogok? - A mellemet! a fiú lejjebb csúsztatja a kezét - Na, most mit fogok? - A p*ncimat. A lány is rájön a lényegre, és benyúl a fiú pólója alá, és megkérdezi: - Na most mit fogok? - A hasamat! A csaj benyúl a srác gatyájába - Na most mit fogok? - SZ*PNI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 Pistike és haverja úgy gondolják hogy elmennek jósoltatni Bemennek az első helyre ott van egy tenyérjós... Kitartják a fijúk a kezüket de még bele se kezd a nő egyből elkezdenek röhögni... Kimennek mennek tovább... Betérnek egy gömbből jósoló nénihez. Ő is belekezdene a mondókájába de a fiúk már megint csak elkezdenek röhögni... Kimennek a jósdából mire megszólal Pistike: -Látod, ma megint jósokat nevettünk :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 jázusom.... ez nagyon nagy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 uhhh.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 Piroska kint ül a ház elġtt nagy terpeszben, szoknyában, bugyi nélkül és eszi a dinnyét. Pista bácsi elmegy a ház elġtt, és észre veszi, hogy Piroskán nincs bugyi. - Te Piroska, nincs rajtad semmi. - Tudom, de legalább nem a dinnyére mennek a legyek... LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 -Hány dunaújvárosi kell egy villanykörte kicseréléséhez? - 6. Egy felügyeli a munkát, 2 gyári munkás aki a szerelést végzi, 3 azon gondolkozik miért vasporos minden. (compatibiliti: only users from dunaujvaros) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 i'm from tiszaoldvillage :\ ezeket én találtam ki megint ( bioszon ) : Miért van a tehén nyakában kolomp? Hogy ne keljen templomra költeni falun :\ Falu végén hatalmas röhögés? TájFUN :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 A nagypapa vadászélményeit meséli: -És akkor egyszercsak az a hatalmas medve elindult felém. Megcéloztam, de a puskám csütortököt mondott. A medve meg egyre közelebb ért hozzám, és vicsorgatta a fogát. ...... befostam ............ - Ez érthető, nagypapa, ilyen helyzetben ez bárkivel előfordult volna... - De nem akkor!............. Most! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 ez is jóóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 LOL jemo69 :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 jólvanna túl sokat pihenek a suliba :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogogergely Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 Megszűnik az APEH, tegnap kaptuk az utolsó felszólítást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 :\ Haverom: Mi az házon belül ócsárlás? Benfica :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bali007 Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Mi vana pina fölé írva? - Nembe járat:) Mit mond a részeg az utolsó pohárra? - Na, viszontlátásra!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Etióp kisfiú kifogja az aranyhalat. - Etióp kisfiú! Ha nem eszel meg, hanem visszadobsz, teljesítem há Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackIQ Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 hogy minek nyitotta ezt a topicot az mert ez a betegségek (beteg vicek) helye meg h ne érsük! Etióp kisfiú kifogja az aranyhalat. - Etióp kisfiú! Ha nem eszel meg, hanem visszadobsz, teljesítem há haha ez jo de nem értem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolesz008 Posted Március 3, 2007 Author Share Posted Március 3, 2007 megettte az aranyhalat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
steen Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 Ha függönyt eszel, műszálasat fosol! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 nah én is írok haverokkal találtuk ki Hogy kösszönek el a mobilozo Jedik? ??? A térerő legyen veled Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Máté666 Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Ok leírom a kedvenc vicceimet...=) Miért nem jött ki nyáron a medve a barlangjából????? Mert télen megdöglött.... Miért jó a csigának???? Nem is jó a csigának... Mi az kicsi, fekete, nyolc lába van, és nem a pók??? De, a pók.... Mi az nagy, zöld, fán lakik, és ha rád esik meghalsz? biliárd asztal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomee1986 Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 nem szabad azt mondani, hogy cigány.Van rá egy új szakkifejezés: familiárisan hiperpigmentált kerüld a csokoládét. összemegy tőle a ruhád a szépség belülről fakad .... ( Hasfelmetsző Jack) minden tiszteletem a mentősöké - ők minden nap áldozatot hoznak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts