kimice Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 állítólag lesz moziban jóbarátok.ami két részes lesz de lehet hogy ez is csak 1 pletyka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Szerintem nemkéne folytatni, jó hogy mindenki megtalálta a boldogságát, szépen be van fejezve. Ha folytatnák biztos eröltetett lenne már kicsit, mint a Joey a vége felé... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tbibi Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 Én egy kicsit böngésztem jóbarátok híreket, és elvileg rachel nem egyezik bele, így nem lesz mozi bár én nem tudom, már kicsit talán ki is öregedtek a szerepükből :D és talán télleg csak egy ilyen epilógus szerű lenne belőle h 10 évvel később.. hát nemtudo azt tudom h a joey nekem se tetszik annyira, és sztem azért mert matthew perry(chandler) volt a fő poéngazda a jóbarátokban ezért nekem ő a kedvencem! meg a karaktere is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szőke12 Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Ez a sorozat meg a barátok közt vagy mi a nyavaja No ezeket nem lehet megnézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 elkezdtem feltölteni (kicsit lassan megy, de azért kb folyamatosan) 1dvd/évad divx angol magyar hanggal, és angol magyar felirattal eddig az első évadot tudtam feltölteni, most rakom a másodikat http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5883421 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJDumbledor Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 örülnék neki ... én már vagy 3x láttam mind a 10 évadot és nem lehet megunni eléggé sorozat függö vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 fenn van már a második is! (ugyanabba a topicba pakolom) szerk. azóta fenn van a harmadik is, és most töltöm a negyediket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 láttam az összes évadot végig legalább 2x naon szeretem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 énis imádom, csak sajnos fix ip-s a netem és kicsit komplikált megvárni azt a 100 percet minden rapidos part után. mindig csak pár részt kaptam el tv-ben. ha valaki tud megoldást a rapidra, vagy esetleg máshonnan letölthetem, akár angolul is, az szóljon. köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 nagyon szeretem a sorozatot!!!! azt nem tudja valaki, hogy melyik évadban vannak azok a részek, amikor a fiúk lakást cserélnek a lányokkal??? Mert az nincs meg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danner Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 ez a legjobb sorozat a világon!!! minden részt láttam, amit leadtak tv-ben sajnos letülteni meg nincs időm... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 ez a kedvenc sorozatom! egyik rokonunk képes volt megvenni mind a 10 évadot 100 000-ért, és volt szíves kölcsönadni, úgyhogy lemásoltuk, és megvan otthon a Jóbarátok összes része ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boond Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Ez a sorozat meg a barátok közt vagy mi a nyavaja No ezeket nem lehet megnézni. Ember a 2 között világegyetem különbség van ! összehasonlítani is már képtelenség. (mert mi a barátok közt? egy semmi, nem is vígjáték ráadásul szal felesleges ez a hasonulgatás) De feltételezem még nem láttad egyiket se rendesen igy nincs is viszonyítási alapod egyébként megy új hír a mozifilmről (de nem hiszem hogy komoly lenen mivel már az újság honnan származik a forrás, nos hát kellett vmi szenzáció hogy jobban vegyék a lapot cikk linkje http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/friends0703/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 hát ez nagyszerű lenne, én biztos megnézném! imádom ezt a sorozatot, a tévéből vettük föl a részeket fanatikus megszállottsággal. összesen 21 db 4 órás kazetta lett tele... 8) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skateR. Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Joey egy legenda How you doin' ? hatalmas... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 eléggé off, de nem tudja véletlenül valaki, hogy mi a pass egy régebben data.hu-ra feltöltött jóbarátok évadoknak, mert már nem találom a topikot, és nem tudom kicsomagolni... valami blacksystemcore vagy valami ilyesmi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 nem tudja valaki, hogy melyik évad megyik részében van az, amikor Chandler pénzt akar adni Joey-nak, de ő nem fogadja el, és ezért kitalál mindenféle baromságot, hogy ne tűnjön adománynak. És Chandler kitalál egy olyat is, hogy CSÉSZE kártyajáték. Na az a rész, nem tudjátok melyik? Kábé ott van, amikor Chandler összeköltözik Monikával, és Joey egyedül maradna a számlákkal... Köszi előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsilany1018 Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Kb 6. évad, vagy 4, de megnézem majd valamelyik nap neked... Az 5. nincs meg ugyh tuti nem az! 6ra emlékszem ha minden igaz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Csak beírod google-ba, hogy jóbarátok csésze és máris kidobja a wiki-s jóbarátok epizódlistát 6. évad 6. része "Az utolsó este" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bovli Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Nem tudja vki, van rá némi remény, hogy előbb-utóbb Blue-ray-en is megjelenik a sorozat ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts