Lord_AdEe Posted Augusztus 8, 2005 Share Posted Augusztus 8, 2005 nyitottam egy iet, szerintem mindenki eléggé ismeri és szereti v nem. írjátok meg a véleményeteket.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted Augusztus 10, 2005 Share Posted Augusztus 10, 2005 Nekem a kedvenc sorozatom, tényleg valaki nem tudna ferakni pár részt? lécci szerintem ez a legjobb sorozat (az egész világon ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 18, 2005 Author Share Posted Augusztus 18, 2005 nekem megvan mind dvd-n eredetibe, sztem K yo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUN_Rocky Posted Augusztus 23, 2005 Share Posted Augusztus 23, 2005 Nekem a kedvenc sorozatom, tényleg valaki nem tudna ferakni pár részt? lécci szerintem ez a legjobb sorozat (az egész világon ) 13545[/snapback] Ha acc nekem egy 9gigás reget fel töltöm neked a 6-ik vagy az 5-ik év adot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdanika Posted Augusztus 23, 2005 Share Posted Augusztus 23, 2005 Aloha! Szentem ez a világ legjobb sorozata! Egy dolog nem tetszik benne: az, hogy túl rövidre sikeredett szerintem! De nem baj majd kezdem előről újra aztán megint és megint és megint! További szép napot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 Olyan kár, hogy vége lett, nagyon szerettem ezt a sorozatot, de megszerzem a dvd-ket!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Augusztus 31, 2005 Share Posted Augusztus 31, 2005 nekem nincs hábéom szal nem tom nézni a dzsoji sót ha arról van szó 18322[/snapback] Nem hagysz ki sokat bár unalomüzőnek jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 31, 2005 Author Share Posted Augusztus 31, 2005 hát nekem a joey a kedvencem meg a ross, de ha csajt nézónk akkor egyértelműen a rachael be is rakok egy szavazást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Augusztus 31, 2005 Share Posted Augusztus 31, 2005 (edited) Nem tom szerintem phibe beszólásai nagyon nagyok Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Módosította Augusztus 7, 2008 szaszanagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Szeptember 4, 2005 Author Share Posted Szeptember 4, 2005 phoebe-nek írják de m1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 IMÁSOM EZT A SOROZATOT! EZ A KEDVENCEM! OLYAN spamelo MINDEGYIK SZEREPLÓ NAGYON JÓ. SZTEM MONIKA VOLT A LEGMINDENEBB A CSAJOK KÖZÜL! Sajna nincs hbo hogy nézzem a Joey-t Télleg meg kéne szerezni valahonnan! Aki tudja honnan kérem irja le! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
otistarda Posted Január 15, 2006 Share Posted Január 15, 2006 Egy időben néha néztem, de soxor eléggé erőltetettek a poénok. Nem tartozik a kedvenceim közé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Január 16, 2006 Author Share Posted Január 16, 2006 deadguy: bitgaten fenn van pár joey rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Január 16, 2006 Share Posted Január 16, 2006 kár hogy már nem csinálnak új részeket..... ez volt az egyetlen sorozat amit néztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charley Posted Február 2, 2006 Share Posted Február 2, 2006 Nekem is az egyik kedvenc sorozatom. Vki télleg felrakhatna pár részt. pls Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi-kapunk Posted Március 6, 2006 Share Posted Március 6, 2006 Ennél jobb műsort még nem csináltak a földön... a poénok nem elcsépeltek, nem unalmas a történet ha nagyon szépen megkérnék vkit felrakna pár részt a nosztaslgia érdekében? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Március 18, 2006 Share Posted Március 18, 2006 szerintem is állati jó sorozat. ha úgy gondoljátok és kapok visszajelzéseket hogy érdekelne titeket akkor egy pár legendásabb részt felraknák tv rip-es minőségben a jövő hét folyamán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Március 18, 2006 Share Posted Március 18, 2006 érdekelne pl mikor a Ross meg a Rachel először jönnek össze meg ilyenek rég volt, tán igaz se volt.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 2, 2006 Share Posted Június 2, 2006 imádom! az haveromnak megvan az összes rész, és épp kunyerálom őket a haverom azt olvasta, hogy forgatják a 11. évadot. hogy igaz-e? nemtudom, de remélem igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
evice84 Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Imádom!!!!!.....tömören, röviden ennyi:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptors Posted Június 7, 2006 Share Posted Június 7, 2006 én oylasmit halottam, hogy készítenek belőle egy rendes mozifilmet ilyen 90 perceset vagy nem tom mennyit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Nagyon-nagyon király!!!Nem volt soha egy uncsi rész sem...személyes kedvencem pedig Chandler volt!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saca21 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Jó sorozat. Már 2x végignéztem a 10 évadot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbeatrix Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 nagyon jó sorozat többször is megnéztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Szeptember 3-tól újra képernyőn lesznek! Méghozzá a viasat3-on. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xremesx Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 megvan az összes része Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozsi66 Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 szevasztok én is naon imádom és nekem is dvdben van meg de az 5 évadból hiányzik a két uccsó dvd és addig nem tom elkezdeni a 6. évadot naon megköszönném ha csak azt a két dvdt fel tudná rakni vki vagy rippelve vagy linket tudnátok adni előre is kössz!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xer Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 A világ legnagyobb sorozata! Egyszerre néztem eg dvdn őket és hát... kicsit végigröhögtem a nyarat. Jah és Cheandler a legnagyobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Én nemrég néztem meg 3X az egészet , utána meg a Joey-t. De sajnos nem tudtak olyan poénokat kitalálni, ami jobb a Jóbarátoknál. Jó lenne, ha újra elkezdenék felvenni, és folytatni a 11. évaddal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boond Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 nekem megvan mind dvd-n eredetibe, sztem K yo azért 80 000 ft kicsit sok ahhoz hogy megvegyem eredetibe (8000 egy évad) igy inkább letöltötem ui: tudom hogy 2005 -ös hsz. én már x edszer néztem végig én amit keresek viszont azt nem adták le magyaron az ateam- 5 évadát (hozzá keresnék feliratot) ha valki találni irjon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts