__Psion__ Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Kábelek: Szóval vettem egy ilyen kártyát raknám össze gépet. DE akkor jön a „kellemes” meglepetés ugyanis ezeken már egy újfajta 6tűs plussz tápcsatlakozó van, és persze átalakítót nem mellékeltek. csak egy "kicsit" vagyok ideges! Persze csak a Connect3D mellé nem adnak ilyen okosságot! Azt tudnám mi a fenért kell egyáltalán újfajta csatlakozókat kreálni??! Normál 4tűs 12V-os Molex csatlakozót nem lehetne??! Áhh... Ilyen kellene : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 biztos lehet venni átalakítót pár száz forintért... depo.hu-n nézz körül esetleg helyi számtech boltban kérdezz utána... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Ez a méreg nem a cián Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Február 15, 2007 Author Share Posted Február 15, 2007 A kártyát természetesen b.pesten vettem... viszont vidéki vagyok (Veszprém), felhívtam pár helyi számítástechnikai boltot de azt sem tudták miről beszélek. Az egyik helyen beígérték, h. talán tudnak rendelni. Szóval örülhetek ha hétvége előtt használni tudom... Engem igazából a csatlakozók agyatlan cserélgetése bosszantatott fel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 így jár az ember ha végra nagynehezen összejön neki egy komyoly kártya... rákerestem googleban... nem egyedi probléma... és még finom voltam... de senkinek nincs rá gyógyszere... rákérdeztem ismerősnél boltban... válasz: "mit szólna egy új táphoz?..." ha magyarul kerestem nem találtam semmit... úgylátszik ez csak itthon probléma a Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Február 15, 2007 Author Share Posted Február 15, 2007 Új tápot kellett venem, valami "noname" finomság. De márkás cuccra már nem volt pénzem. A kártya megy, majd letesztelem... de az már egy másik topic. Köszönöm a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 xerintem a stabil tápodba tedd bele azt a kábelt vagy forraszd át. A noname táp kicsinálhatja a jó kis karidat, meg a géped is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Február 16, 2007 Author Share Posted Február 16, 2007 Következő fizuig kibekkelem vele kb- 15 nap. Tápkábeleket nem szívesen forrasztgatok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuka110 Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 csákány! szerintetek melyik a jobb? én a 8600gt-re szavazok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DArK Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 az ati-n dx9 megy az nvidia-n meg dx10 bár azt nem tom megmondani melyik az erősebb de a jüvőbeli játokokhoz a dx10 kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majomka24 Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 (edited) Mivel én ATI párti vagyok nem kérdés a választás. Mondjuk a jövőbe tekintve a DX10 a nyerő. De idő kérdése és az ATI is kijön a DX10-el. Módosította Május 20, 2007 NicK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 (edited) http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2107&page=4 Futuremark 3DMark06 1.0.2 Foxconn 8600GTS-256 ---2376 Asus EAX1950PRO/HTDP/256M/A ---1949 CryTek FarCry 1.33:UQ Regulator 1024x768: Asus EAX1950PRO/HTDP/256M/A ---117.69 Foxconn 8600GTS-256 ---116.48 Futuremark 3DMark05 1.2.0 - Asus EAX1950PRO/HTDP/256M/A ---10260 MSI NX8600GTS-T2D256E-OC ---11676 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2105&page=6 Futuremark 3DMark06 1.0.2 Asus EAX1950PRO/HTDP/256M/A ---4904 MSI NX8600GTS-T2D256E-OC ---5518 Ezek referencia adatok, viszonyítási pontok... Módosította Október 2, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuka110 Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 akkor a 8600GT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schorpyon Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 csak is geforce Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attis8 Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 sziasztok! van egy 1900XT kártyám de gond van vele..játékok alatt nagyobb hangja lesz..és elkezd akadozni a kép ezzel párhuzamosan, lehet h hibás lenne??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Lehetséges. Mindenesetre előszőr az egyszerűbb utat válaszd: a legfrissebb drivert pakold fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attis8 Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 felraktam a zsir uj catalystet..és azzal is..na ez van..mit lehet ilyenkor tenni, eladni vhol, javitás, gar már nincs rá.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glialka Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 sziasztok! van egy 1900XT kártyám de gond van vele..játékok alatt nagyobb hangja lesz..és elkezd akadozni a kép ezzel párhuzamosan, lehet h hibás lenne??? csak logikusan játékok alatt terhelve van a karesz, ezért melegedik, tehát jobban pörög a ventije. Tehát ha az a fránya venti hűtené a kártyát de nem tudja, annak a legáltalánosabb oka a PORCICA. Ki kellene takarítani, a hűtőbordát Valószínűleg televannak a lamellák finom porral, szöszökkel ezek pedig csodásan szigetelnek holott a hőelvezetés lenne a cél . Ajánlatos a proci hűtőbordáját is kitakarítani ha már felnyitod a géped hasát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
waspy Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 Helló kéne egy kis help van egy ilyen karim és nemtom hogy e miatt e de tegnap elkeztem jáccani a Brothers in Arms - Hell's Highway-el és ilyen rohat kockás sz*r hátere van a videóknak a gém amikor meg elindulna újra indul a gép ez a kari vagy a gépem hibája? ha kari akkor sztem veszek majd egy GFet de nemtom milyet érdemes segítsetek léc. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glialka Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 más játékoknál is előfordul? Hogy kifagy a gép? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
waspy Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 aha pl a Mass Effect az UT motor ami a BIA alatt fut az miatt van az a kocka eszembe juttot hogy az UT nél is ez volt csak ott még tuttam jáccani de egy idő után az is fogta magát és kilépet a játékból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glialka Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 én kipróbálnám több különböző driverrel. hátha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Október 12, 2008 Author Share Posted Október 12, 2008 Éppen ilyen hibát produkált anno az én 1900XT-m is mielőtt az "örök vadászmezőkre" távozott. Persze nem biztos, hogy a tiéd is bedobja a törölközőt... a hibát az okozza, hogy a kártya túlmelegszik. • Először vedd le a gépházad oldalát, illetve tedd olyan helyre a géped ahol mozog a levegő. • Portalanítsd a kártyát. • Ha ez sem segít vedd vissza a VGA órajelét. ATi Tray Tools-al, vagy RivaTuner-el (én ez utóbbi program használatát javaslom). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
waspy Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 oké am túl melegedett 1x akkor jelzett is de akk berakok mellé egy ventit lehútöttem 56°-ra és ugyanezt csinálja az óra jelet autómatikusan levette mikor 1x- túl melegedett. most drivert nézek... ha nem lesz jó leklle cserélni a kártyát egy tuti atit többet enm veszek.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glialka Posted Október 17, 2008 Share Posted Október 17, 2008 esetleg ha tudsz kölcsönkérni tápot, próbáld ki azzal is, lehet terhelésnél esik a fesz és insabil lesz a karid. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts