iidavid Posted Március 26, 2011 Share Posted Március 26, 2011 Szerintem sem valók lakásba! Macskákat alapból nem szeretem, az ilyen ölbenhordozós kutyusnak kinéző valamiket pedig kimondottan utálom! Nálam a kutya 50 cm és 30 kg felett kezdődik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deirgderc Posted Március 29, 2011 Share Posted Március 29, 2011 Szerintem nem ajánlatos...és ezt nem csak azért mondom, mert egészségügyi pályán tanulok az egyetemen. De ha valaki úgy látja jobbnak, nyugodtan bevihetik az állatkáikat a lakásukba... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Március 29, 2011 Share Posted Március 29, 2011 Néha be szokott jönni a macskánk. Engem nem zavar de a szőrük elhullajtása tényleg gondod okozhat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Március 29, 2011 Share Posted Március 29, 2011 nekünk most van a második kutyánk, nyáron mikor sokáig nyitva van az ajtó bejött az előző is meg a mostani is. nem járták/járja be az egész lakást tudja/tudta meddig jöhet. amúgy hogy egész nap bent legyen szerintem nem lenne jó a kutyának se. ismerek olyat aki bérházban tart kisebb kutyát viszont olyan tisztaság van hogy nem mondaná meg senki hogy él ott egy kutya is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csukjás I Posted Április 2, 2011 Share Posted Április 2, 2011 Házi kedvenceknek szerintem kínzás a lakásba zárás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Április 5, 2011 Share Posted Április 5, 2011 Egyáltalán nem jó ha a házban van a kutya vagy a macska!Sosem értettem aki panelban lakik minek vesz nagytestű kutyát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Április 5, 2011 Share Posted Április 5, 2011 Szerintem az udvarra valók ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Április 10, 2011 Share Posted Április 10, 2011 Szerintem a Cicus az igen,a kutyus már attól függ,ha ilyen szobacirkálo az Igen,de az ilyen nagyobb testüt én csak kertes házba tartanék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts