matati Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Hát ebben is vannak kategóriák. Valameik kutya meg macska a házba való valamelyik meg nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 nyomtam egy szép nemet max a halacska Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fábi Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 Én is a nemre szavaztam, bár vannak olyan fajták amik jól érzik magukat bent, de elég kevés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisdeak Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 én az igenre mentem, de nem mind1 miről is beszélünk pl kutya téren.. ha palota pincsiről van szó a válaszom egyértelmű h igen ha viszont egy "nagy darab" kutyáról pl egy bernáthegyiről nem biztos h az igenre mennék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari enzo Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Nem Szüleink sem engeték meg annak idelyén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Ha naponta többször lent van és van vele foglalkozva akkor szinte észre se lehet venni hogy nem kertes házból való! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zole3e Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Szerintem kellő tanítás után is csak némelyik szoba adott nekik... Például a teraszon van a helye, de a konyhában is lenne kajája, meg ilyesmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Akinek van rá pénze meg türelme hogy takaritson utána annak biztos, de sztem nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Igen. Nekem is van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 sztem nem...főleg ha vki kertesházban lakik, akkor simán kinnt a helyük... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Nekem van egy kiskutyám a lakásban, szól, ha dolga van és tényleg semmi gond vele...kedves szeretni való kis dög... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 egy hatalmas NEM! nekem van kutyám (1 kaukázusi) és jó helyen van kinnt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Hát télleg faja válogatja, pl egy dobbernman ne hiszem, de pl egy csuvavának nincs akkora mozgástere, vagy pl a halaknak...de azért a nemre ment a szavazás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Én a nemre szavaztam, nem bírom az állatokat a házba, maximum akváriumba a halak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Abszolút nem, sőt én ezt állkínzásnak tartom! Főleg ha egy panellakásba, a 40 fokba van bent az a szerencsétlen állat, míg egy kertesházban valahol találna magának egy hűvös helyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
manusz. Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Szerintem nem a lakásba valók. Nekem is van 2 macskám, de elvannak ők ott kint a fészerben Szerintem az állatoknak is jobb ha odakint vannak, jobban érzik magukat kint. Én soha nem tartanám bent a kutyámat, meg a macskámat, mert számomra kicsit igénytelen az ilyesmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Szerintem nem,szeretem az állatokat,de kint a helyük az udvaron.Nekik is egészségesebb,nem lustulnak el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Szerintem nem,szeretem az állatokat,de kint a helyük az udvaron.Nekik is egészségesebb,nem lustulnak el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Más egy panel vagy 1 kertes ház. Meglehet tanitani az állatokat szobatisztaságra, de akkor is kint a helyük.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Én Nemre szavaztam. Már x millió éve kint élnek,már megszokták. Ha valaki behozna a leendő házamba valamilyen dögöt, és az ablakon dobnám ki. (őket ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Nem igazán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo0407 Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Szerintem a kutyák, macskák egyáltalán nem valók a házba, illetve a saját házukba igne de az már más Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Nálunk szabadon járkálhatnak de inkább kint vannak mert sokan nem szeretik azt ha a házban vannak különböző -ezért a nem re szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 igenren szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 nem. bár egy csivava vagy mi a G nem hiszem h egy napot túl élne a kint Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaposi23 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 attól függ h hol lakik az ember...ha panelban v városban akk adott h lakásban de ha vidéken v kertes házban akk 1értelmű h kint őrizze a házat (ha kutya az az állat:)) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Szerintem nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Én nagyon szeretem őket,de a lakásban nincs helyük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 a macska igen, a kutya is ha valami olyan fajta ami kicsi és nem nő meg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errorka2 Posted Március 26, 2011 Share Posted Március 26, 2011 Nem valók lakásba. Jobb szeretnek kint lenni a levegőn. Meg ki fogja takarítani a kihullott szőrüket? Sokan allergiásak ráadásul az ilyesmire. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts