Takony Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Meggybefőtt lé,cittromlé,szóda,só-bors,savanyú tej,kávé,és két deci sör egyben. Ha ezzel nem lehet valakinek kimosni a gyonrát, akkor semmivel! Tesztelve,kipróbálva! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezeguet Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Majdnem mindent ami folyik . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 mindent ami iható,finom,folyékony Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyari Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 tablettás bor, 2 liter 200 forint Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 sört, sört és sört..létezik más? :-? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
demolations Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Royal Vodka,Wilmos,Heineken,H2O XD,Mindenféle sör és bor,mézes fütyülős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
munzy Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Jó kis koktélrecept: -jég -1dl vodka -1dl energiaital -málnaszirup -tabasco!! próbáljátok ki qrva finom + ütős mint állat !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacko6 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Van 1-2 hülyeség amit az uncsitesóval készítettünk kotyvalékot, vót benne ketchup, mustár, majonéz, só, bors, kefír, tej és egyéb fűszerek XD Shirly Temple, sör bor pálinka meg még 1-2 (Shirly Temple: 3dl Sprite 1-2 cl gránatalma-szirup 3-4 jégkocka + bármilyen díszítés) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Minden ami finom és be lehet tőle rugni! De főleg a jó hideg sört! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Sok sok féle sört és pezsgőt, bort és likőrt; pálinkát, házit, iparit egyaránt, a megy és almapálinkától kezdve, valami natancsból lepárolt ipariszesz szerű házi készítményig; ilyen rum, olyan rum, portorikói rum; uniqum sima és next; gyomorkeserű, huberusz, hubi33, jéger, garóne, 3-4 féle, gyógyászati finomszesz mentalikőrrel, sörösvodka, vodkakávé, vodkanarancs, vodka borpárlattal, és sangriaval, sangria, ukrán sör 2l-es kiszerelésben, absihnte:kék, piros, zöld, és fekete, meggújtva, és nature eggyaránt...Borospezsgő, pezsi+garone, jéger meggylikőrrel, gin, malibu, siera tequila gold és szilver, vodka hagymakarikákkal, skót, ír, és canadai viszki, valamien, méregerős csilipárlat mexikóból, de abból csak két korty ment le, mert alkohol is volt benne elég, meg aztán annyira erős volt, hogy mikor elmentem hányni miatta, még kifelé is végigpörkölte a nyelőcsövem, és a szám... Sorolhatnám még órák hosszat, de az a baj, hogy a felére nem emlékszem már, és egyébként is. Ki az aki azt olvasgatja, hogy mit ivott a másik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidee Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 A kérdés helyesen inkább mit NEM ittál még úgy nem kéne 2 oldalnyi postot írni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lysandeer Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 peszgő,bor,cola,víz stb. ez most így hosszú lenne de szerintem mindenki ivott már jó sok dolgot :] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
riczhard Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Vizipipa levét szívás után. Körbeadtuk, becsületbeli ügyből. Értitek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovetta Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 hm.nehéz kérdés, hiszen megannyi jó közül kell válogatni, de mindet ne mírhatom le ( idő hiány :S ) Említésre méltól a Black and White koktél volt aminek pontos receptjére nem emléxem, de tom, hogy 3 dolog volt csak benne. - kóla ( kb 2dl) - tej ( kb 1 dl) - jég ( amíg meg ne mtelik a pohár) Szal egy 3dl-es pohárba bele a fentieket , a hozzávalók értékét módosítsuk úgy, hogy ne folyon ki a pohárból minden Összekever és voila. akinek van gyomra és szereti az érdekes ízeket annak hajrá, nekem bejött hallod én kipróbáltam csak kíváncsiságból és nagyon finom, komolyan mondom nekem nagyon ízlik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
riczhard Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Ezt még régen én is próbáltam és elég érdekes mert feljön a buborékokba a tej. Bizarr de nem volt olyan rossz, ill tudja a fsz mert szilveszterkor próbáltam ki, szal akkor épp minden jó volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazuGawa Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Cukros víz.(A Man in black-ből , hát nagyon sz*r ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerikee13 Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Többnyire folyékony italokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
házörző Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Durbincs sógor (28ft /liter volt anno) diannával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Az meg mi??? A durbincs úgy tudom egy halfajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Jó kis koktélrecept: -jég -1dl vodka -1dl energiaital -málnaszirup -tabasco!! próbáljátok ki qrva finom + ütős mint állat !! Az energiaitalokra általában ráírják figyelmeztetésként, hogy alkohollal együtt nem fogyasztható. A vodka meg ugye elég jelentős alkoholtartalommal bír. Úgyhogy én inkább ezt nem próbálnám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
munzy Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Az energiaitalokra általában ráírják figyelmeztetésként, hogy alkohollal együtt nem fogyasztható. A vodka meg ugye elég jelentős alkoholtartalommal bír. Úgyhogy én inkább ezt nem próbálnám. Ehhehe....azt azért írják rá mert rá kell írniuk és az van ráírvá hogy alkohollal nem ajánlott fogyasztani....de azért nem halsz bele, sok dolog van ami nem ajánlott mégis jó.De akkor ne próbáld ki..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Tapia Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 víz, bor, sör, kóla, vodka, whisky, absinthe, likőr, gyümölcslé, energiaital, ..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csalip Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 víz, kakaó ,tej, tea, ice, tea, cóla, energia italok, szörp , fanta, sör , bor / boros cóla , thörley, kalinka royal vodka / narancs vodka , garrone ez már nem kevés 15 évesen xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterfisz Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 sex on the beach csokis sék, pinacolada titanic(kicsit sós : happy : ) ja meg a legundoritóbb elergiaitalt (NÖVÉNY ALAPÚ LÖTTY ANNYIII Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts