Roland77 Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 Lehet hogy a Juve bajnok. De remélem a bírói csalások miatt kizárják az első osztályból! És annyit az egészről hogy az Arsenal a döntős és nem a Juve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crab Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 Sztem a Bl-t is spanyol csapat nyeri, mint az UEFA- kupát tehát sztem is Barca győzelem lesz! Bár én már az elején modtam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 simán 3 nap és meglátjuk én nem gondoltam volna hogy a Sevilla olyan simán kiveri a Middlesbrought..... itt is ilyen sima győzelem lessz???????????????????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 elvileg simának kellene lennie. ha a játékosállományt és fel mutatott eredményeket és játékot nézzük akkor a Barcának nyernie kellene legalább 2 góllal, de ha azt nézzük, hogy a másik oldalon van egy Thierry Henry és egy szilárd csapat akkor viszont egyből gondolkodóba esünk. de azt ne felejtsük el a bl-ben és a vb-ben vagy eb-ben akármi megtörténhet, így akár egy kisebb vagy gyengébb csapat is nyerhet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Te? Az Arsenal nagyon kisebb és gyengébb csapat??? Sztem nem, inkább jobb csapat mint a Barca!!! Na meglátjuk két nap múlva mi fog történni! Asszem Párizsban a '98 VB után, most a BL-t is megnyeri Henry!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 azt viszont elishmerheted, hogy az Barcelona játékoskerete sokkal erősebb, mint az Arsenalé. Meghát az sem mellékes, hogy a Barcelona megnyerte a spanyol bajnokságot, az Arsenal pedig csak negyedik lett hazája tabelláján. én nem igazán szeretem a Barcát se az Arsenált, de a látványos futball miatt a spanyoloknak drukkolok. ha már ennyire futtattuk Henryt akkor ne feledkezzünk meg egy Ronaldinho nevezetű brazil csávóról sem aki nem hiába lett aranylabdás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Így van megvan a 29. bajnoki címe is a Juvénak , és nem fogják besorolni őket a seriab-be , mert akkor ennyi erővel a milant , az intert , meg a fiorentinát is átlehet pakolni , mert ők is benne voltak a bundabotrányban , csak rákenik az egészet a Juvéra!!! Ami meg a bl-t illeti a Barca jobb csapat és nyerni fog , mert jobb a játékoskerete , és mert jobban megérdemlik eszt a címet mint az Arsenal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 ezaz!!!! én nem bántom a Juventust sőt, ne is bántsák mások se bár én Olaszországból az Interrel szimpatizálok de szerintem haggyák békén a Juventust ami a BL-t illeti 2 nap.....már csak két nap....hehe valahogy csakkibírjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Így van megvan a 29. bajnoki címe is a Juvénak , és nem fogják besorolni őket a seriab-be , mert akkor ennyi erővel a milant , az intert , meg a fiorentinát is átlehet pakolni , mert ők is benne voltak a bundabotrányban , csak rákenik az egészet a Juvéra!!! Ami meg a bl-t illeti a Barca jobb csapat és nyerni fog , mert jobb a játékoskerete , és mert jobban megérdemlik eszt a címet mint az Arsenal. <_< Rákenik az egészet a Juvéra??? Ez van, akkor se a Milant, meg az Intert zárják ki!!! Hanem a Juvét!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Mindenki feküdjön ki a Millenáris Parkba(már akinek útba esik)azt' ott mrglátjuk h ki nyer.Én a Barcának drukkolok,csak akkor van a para amikor azz Henryhoz kerül a labda az olasz bundabotránnyal meg szerintem nem offoljuk szét ezt a témát nyissunk neki 1et Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Köszi ak05 hogy nyitottál egy témát!!! Legalább ezen se itt vitatkozunk. Holnap nyer az Arsenal!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Hajrá Barca! És holnap mindenki irány a helyi kocsmába! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 teljes mértékben eggyetértek veled és már tényleg csak 1 nap van....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Arsenal és kocsma.Helyesbítek. Arsenal nyer.Kell nyernie. Miért érdemelné meg a Barca jobban??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 mert jobb csapat.......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Tudod wish a világ igazságtalan. Ha valaki jobb nem feltétlenül érdemli meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Hadd duplázzanak egyszer ők is ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Hy all! A Barca vmikor duplázzon, de ne idén! Idén az Arsenalnak kell nyernie!!! És nyerni is fognak. Lehet hogy erősebb a keret, de nem mindig a jobb győz. Így lesz ez most is!!! De lehet, hogy az Arsenal a jobb és akkor viszont ők győznek! Én naon várom már a döntőt! Remélem jó meccset látunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Én is remélem.Arsenal győzelemmel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Lehet hogy a Juve bajnok. De remélem a bírói csalások miatt kizárják az első osztályból! És annyit az egészről hogy az Arsenal a döntős és nem a Juve! bocsika de abba a bírói csalásba a milán is benne volt alaposan!!!úgyhogy ne imátkozz h kizárják a JUVÉT mert akkor jön velünk a milán is!!amúgy megint h nyert a milán??2 tizenegyessel!!!!!!!!!bénák!dobálják magukat a 16oson belül!!!nem is megléxem h a JUVE kapott volana e 11est ebben a szezonban!!ja és még valami!az b*ssza a milánosok szemét h 2 éve bénáznak!!!sz*r lehet!!úgyhogy úgy szerezetek bajnoki címet h játszotok érte és nem mutogattok a másikra h csalt........ami nem is igaz........ FORZA JUVE!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Eljött a nap amit vártunk, ma lesz a BL döntője, ma kiderül ki lesz Európa legjobb klubcsapata A várható kezdő 11-ek: Barcelona: Valdes - Balletti, Puyol, Marquez,van Bronckhorst - Edmilson, Deco, van Bommel, Ronaldinho - Giuly, Eto'o Arsenal: Lehmann - Eboue, Toure, Campbell, Cole - Hleb, Fabregas, Silva, Pires - Reyes, Henry Játékvezető: Terje Hauge (norvég) Asszisztensek: Ole Hermann Borgan, Steinar Holvik (norvégok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 9h30min Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 bocsika de abba a bírói csalásba a milán is benne volt alaposan!!!úgyhogy ne imátkozz h kizárják a JUVÉT mert akkor jön velünk a milán is!!amúgy megint h nyert a milán??2 tizenegyessel!!!!!!!!!bénák!dobálják magukat a 16oson belül!!!nem is megléxem h a JUVE kapott volana e 11est ebben a szezonban!!ja és még valami!az b*ssza a milánosok szemét h 2 éve bénáznak!!!sz*r lehet!!úgyhogy úgy szerezetek bajnoki címet h játszotok érte és nem mutogattok a másikra h csalt........ami nem is igaz........ FORZA JUVE!! Ez a téma nem idetartozik!!! vadkemenynek meg köszi a kezdőket És hajrá Arsenal!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 UEFA itt van a hivatalos oldala a BL-nek 6h 16min Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Srácok!!! Ha ma nem nyer az Arsenal akkor Henry elmegy, és utánna nem lesz egy rendes Arsenal! Úgyhogy az Arsenalnak kell nyernie! Nehogy jövőre a Barca egy Henryval is erősebb legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 na ebben igazad van ez tényleg igy lessz tavaly is azt beszélték hogyha nem nyer a Liverpool akkor Gerrard elmegy a Chelseaba........ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Szerintam már nem tudják Henryt az Arsenalnal sokáig marasztalni. Ha ma nyernek akkor csak tolódik egy évet. Ha elmenne is meg lehetne érteni, mert válogatott szinten már mindent megnyert, de klubbszinten még nem sok mindent aratott. Így is hosszú ideig szolgálta az ágyúsokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Sztem elég sokmindent megnyert Henry az Arsenallal is. Sztem ha nyernek akkor még min 2 év Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 kocsmák beizzitva? akkor is hajrá Barca legfeljebb holnap röhöghettek rajtam! sztem jobb passzban vannak most... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Már nincs egy óra a meccsig. Én asszem itthon nézem faterral, meg pár pohár sörrel!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts