Roland77 Posted Május 2, 2006 Share Posted Május 2, 2006 Szerintem igenis az Arsenal fogja nyerni a BL-t!!! Aki nem így gondolja az nem ért a focihoz vagy igen nagy Barca drukker! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 3, 2006 Share Posted Május 3, 2006 Én Arsenal-nak szuurkolok de a Barcat se kell leírni.Elég jó csapat ahoz hogy nyerjen.De nehogy így legyen. ne idézd az elötted szólót... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 3, 2006 Share Posted Május 3, 2006 Én meg csak annyit mondok, hogy az előtted lévőt ne idézd, ja és nem írtam le az Barcat. Csak az Arsenal most először BL döntős, és ha már egyszer itt vannak, akkor meg is nyerik!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Május 3, 2006 Share Posted Május 3, 2006 Sajna a Juventus kiesett , ezért szurkolok a Barcának , és akárki akármit mond , most a Barca a világ legjobb csapata! (sajna nem a Juve ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 3, 2006 Share Posted Május 3, 2006 Na akárki akármit mond az Arsenal fogja a BL-t nyerni. Legyen a Barca a világ legjobb csapata, az Arsenal meg a 2005-2006-os szezon Bajnokok Ligája győztese lesz!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 3, 2006 Share Posted Május 3, 2006 igen, én is a juvénak szurkolok. olyan juvedrukker vagyok, h az már bűn de a barcát, és az arsenalt is szeretem. véleményem szerint (már írtam) a barca fog győzni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 3, 2006 Share Posted Május 3, 2006 persze hogy a Barca....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Posted Május 3, 2006 Share Posted Május 3, 2006 100% hogy a BARCA fog nyerni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 4, 2006 Share Posted Május 4, 2006 Az Arseanl nyer ebben egyetértek.De sose szabad lebecsülni az ellenfelet mert sokan buktak bele ebbe. Lehet hogy a Barca nyer.De reméljük nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 4, 2006 Share Posted Május 4, 2006 Szerintem az Arsenalnak nincs több esélye mint a Barcának, hogy megnyerjék. De mégis az Arseanl fog nyerni! Nagyobb lesz a fiatalok akarereje mint a Barcáé!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 4, 2006 Share Posted Május 4, 2006 Az lehet hogy nagyobb az akaraterejük.Ez még önmagában nem elég.Viszont jó hogy tudnak is.A döntőn majd Ronaldinho-val kell vigyázni szinte.A többi az nem annyira kiemelkedő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 5, 2006 Share Posted Május 5, 2006 A döntőn majd Ronaldinho-val kell vigyázni szinte.A többi az nem annyira kiemelkedő. a többi nem "annyira" kiemelkedő????????????? tehát nem kiemelkedő????????????? nézz má rá a Barca keretére Puyol, van Bommel, Belletti, Giuly, Eto'o, Xavi, Messi.......szerintem ezek is kiemelkedők......azé nemtudom hogy hogy fogják megállítani Eto'o-t vagy Giuly-t ha beindul.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 Eto'o aztán nyugodtan beindulhat. A Milan elleni meccsen 5 lövésből 4-et kirúgott a stadionból. Ennyit Eto'o-ról: Esetleg még Guily-ra kell még figyelni. Ja és Messi nem is biztos hogy játszik. Puyol meg egy favágó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 de ha választanom kellene akkor inkább a Barca...az Arsenalt nem nagyon szeretem.de hangsúlyozom hogy egyiket sem nagyon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 nem tudom, nem tudom! kötsög etoo! wenger meg meg ahhh. tiszta erdektelen meccs lesz szamomra. talan barca. sajnos Messi nem tud jatszani a döntön pedig sokat koszonhet neki a barca h idaig jutott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 nézz má rá a Barca keretére Puyol, van Bommel, Belletti, Giuly, Eto'o, Xavi, Messi.......szerintem ezek is kiemelkedők......azé nemtudom hogy hogy fogják megállítani Eto'o-t vagy Giuly-t ha beindul.... Megállítják nyugi Ronaldinho meg az egyetlen aki igazán ott van a legjobbak között.A többi meg olyan aki van az Arsenal ban is van.Henry-Ronldinho ők lesznek akik a meccset és a BL-t eldöntik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Henry mesterhármas. Aztán vége a Barcának. Na ez csak vicc volt, de akkor is sima Arsenal győzelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 már csak 7 nap...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Pontosan."Hét nap mulva meghalsz"(Barca) Jó lesz majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 Figyi visszaszámolunk. Akkor már csak 6 nap. És tényleg sz**ni fog a Barca! Héj srácok!!! Már tényleg csak 4 nap van a BL döntőig. Sztem a Barca nem lesz olyan formában mint mondjuk a Milán elleni első meccsen. De sztem akkor se voltak formában. Csak az Arsenal!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 Tuti h az Arsenal nyer ha Ronaldinhot nem tudja megallitani az Arsenal vedelem, akkor Henry csak odaszol Puyolnak es az felre is all neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 Ha Ronaldinhot nem állítja meg a védelem akkor gólt rúg. Sztem azt nem akartad oda írni, hogy "nem". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 igazadvan és nézd csak meg oly sok jócsapat védelme hiába erőlködött hogy megállítsa ŐT..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 És az Arsenal védelme mióta nem kapott gólt??? És meg fogja állítani ŐT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 látszik te egy igazi Arsenal drukker vagy, és bízol a csapatodban és egy jó dolog nagyon jó dolog és ha az Arsenallal vagy csakugy mint ahogy az a több ezer ember a stadionban és az a több millio ember otthon....a akkor sikerülhet megnyerni a döntőt ha siikerül odavarázsolni azt a 12.embert a gyepre akkor nyert ügyetek van csak a másik oldalon is ezzel kell szembenézni ugyhogy itt a szerencsén fog mulni minden...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 FORZA BARCA!!!!!!! MÁR CSAK JUVE SZURKOLÓI KÖTELESSÉGEMBŐL SEM DRUKKOLHATOK AZ arsenalnak!!!!!!A JUVENTUS - arsenal meccsen kicsit segítettek az arsenalnak.............na mindegy ez a múlt !!!TÉNYLEG BAJNOKOK VAGYUNK!!!! TOVÁBBRA IS FORZA JUVE MEGVAN A 29. BAJNOKI GYŐZELMÜNK!!!!!! :non_banana1: :non_banana1: :first: :first: :first: :first: :big_wbounce: :big_wbounce: :big_wbounce: :big_wbounce: :big_wbounce: :big_wbounce: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: A milan meg-------------> :second: :haha: :haha: HEHE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FERY332 Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 nekünk ma kötik a digi tv-t remélem kész lesz mert már több mint 4 hete igérik hogy bekötik különben hajrá BARCA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 Hát igen szar Juve. Nem bj most hogy a Milan nem lett bajnok, legalább az Arsenal Bl győztes lesz!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 nekem mindegy hogy ki nyer, csak jó meccs legyen, ne valami unalmas 1:0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 Hát igen szar Juve. Nem bj most hogy a Milan nem lett bajnok, legalább az Arsenal Bl győztes lesz!!! csak akkor mondhatnád hogy sz*r a Juve hogyha az arsenal bajnok lenne....nem???? igy nem.....és inkább Juventus mint Milán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts