Roland77 Posted Április 26, 2006 Share Posted Április 26, 2006 Én is a Barcára tippelek. Pedig Olaszországból a Milan a kedvencem. Most akkor sincs esélyük. Főleg, a hétvégi messinai mészárlás után. Három Milan játékost kellett lecserélni. Lehet hogy Kaká, Shevcenko, Ambrosini nem is játszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Április 26, 2006 Share Posted Április 26, 2006 Arsenal a király!!!Az nyeri a BL-t.Arsenal-Milan döntőt akaok.Az kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 26, 2006 Share Posted Április 26, 2006 Juve-drukker vagy, ezért nem örültem az Arsenal sikerének, de kedvelem a csapatot. fogadni mertem volna, h az Arsenal fog győzni a Villareal ellen, és sztem a Barcának több esélye van a döntőbe jutni a Milannal szemben. ezt nem azért mondom, mer Juvés vagyok! a barca remek csapat, remek játékosokkal, nem beszélve Ronaldinhoról jah, és sztem is a barca fogja hazavinni a serleget... eggyetértek.... Arsenal a király!!!Az nyeri a BL-t. nemhinném.... nos, a Barca-Milan 0-0 tehát 1-0-ás összesítéssel a Barcelona ment tovább tehát.... Arsenal-Barcelona Párizs Május 17. reményeim szerint 20:30 Viasat3....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 Milan nem jutott a döntőbe. Sajna. De az Arsenal úgyis megveri a Barcát. Figyeljétek amikor Fabregas bőrbe húzza Ronaldinhot Szerintetek ki nyeri meg a BL? Remélem az Arsenal!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 (edited) Ahh, én szurkoltam az Arsenalnak, amig ossze nem került a Villarreallal! A döntőben a Barcanak fogok, csak ***** Eto ne jatszon! Ha meg jatszik akkor az Arsenalnak drukkolok majd! ui: MESSI az Istenkiraly! Módosította Június 1, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás, illetve egyéb sértő kifejezések használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky71 Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 Akár le se játszák a döntőt ! A Barca a térdére fekteti a z Arsenalt és úgy elfenekeli, hogy öröm lesz nézni !!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 kedvelem az arsenalt, de a barcát is. sztem ronaldonhoval, eto'o-val, messivel, decoval (stb.) megnyeri a barca. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 meglátjuk én a Barcelonának szurkolok, igaz hogy az Arsenal is jó csapat de ezt a BL-t a Barca fogja nyerni..... Ha Guily játszik akkor biztos .....ő a kedvencem a Barcaból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 Akár le se játszák a döntőt ! A Barca a térdére fekteti a z Arsenalt és úgy elfenekeli, hogy öröm lesz nézni !!!!!! viszont ha az a BIZONYOS eredményjelző ARS 3:0 BAR -t mutat akkor HENRY HAT TRICKje után gyerek akkor te leszel az aki először gratulál nekem!és sír majd hogy a bl trófeán a fény nem a BARCelónára tükrőződik hanem HENRY szemére mer arra má ti az öltözőben pakoltok akkor szójjj!!!! FAIR PLAY! ARSENAL 4EVER!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky71 Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 OK ! Ezt megbeszéltük ! Ha az Arsenal nyer én leszek az első aki Hsz ír ebbe a topicba és gratulálok neked is meg az Arsenalnak is ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 Na kedves Godfatherhöz csatlakozom majd nyer az Arsenal! Akkor sírva fognak levonulni a pályáról a Barcások Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 nemtudom.Én a Juvénak meg a Milannak szurkoltam.Nekem mindegy már,. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 az arsenálnál szerintem piskóta a barca-hoz képest ,de elképzelhető hogy óóónnrííí góljával az arsenálll fog nyerni ,más nem segíthet az ágyúsoknak:D BARCAAA 4ever!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 OK ! Ezt megbeszéltük ! Ha az Arsenal nyer én leszek az első aki Hsz ír ebbe a topicba és gratulálok neked is meg az Arsenalnak is ! én meg a második Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 Remélem az Arsenal nyeri meg mert Real M. drukkerként a Barcát nagyon utálom .Bár sajnos a Barcának van tőbb esélye szerintem :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 Szerintem mindenképpen a Barcának kellene nyernie. Az Arsenal egy játékosra építve nem hiszem, hogy ezt is hozni tudná. Henry minden meccset nem nyerhet meg nekik, a Barca támadósoráról meg szerintem nem kell beszélni. Szétfocizzák majd az Arsenált Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 Szerintem nem csak Henry tud focizni. Ő a kiemelkedő. Mellette Reyes, Fabregas, Pires, Senderos és a többiek is tudtak vmit. Ja és mióta nem kaptak gólt. Asszem a döntőben sem kell félteni a védelmet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 Bocs de az Arsenal nyeri meg Az FA-ban mindig a legjobbak vannak.Liverpool,Chelsea,Arsenal,Man. United. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 persze, az Arsenalban nem csak Henry focizik jól, de sztem a Barcának jobb a csapatösszhagja, és ez fogja eldönteni a mérkőzést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 Na most egy k***a sz*r helyzetben vagyok mert a Juve után a másik 2 kedvenc csapatom fog mérkőzni a döntőben, úgyhogy nem tudom hogy kinek szurkoljak (sebaj én biztos hogy nem fogok majd szomorkodni, bár a Barca győzelmének jobban örülnék). Egyébként mind a két csapat kiváló a mega nemében. Sztem az Arsenál csapat összhangja jobb, de a Barcelónaban az egyéniségek a nagyobbak (Ronaldinho, Eto)! Na végére Hajrá egyik, ne hagyd magad másik!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 Szerintem ez így van! Láttunk már sok jó BL döntőt, de ilyent még nem. Remélhetőleg az Arsenal lesz a bajnok! Ez lesz a legjobb BL döntő amit eddig ember látott. Remélem nézitek ti is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crab Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 sztem barca esélyes a dolog! megérdemelné mindkét csapat, hogy nyerjen ,de kettő nem nyerhet, sajna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 Szerintem ez így van! Láttunk már sok jó BL döntőt, de ilyent még nem. Remélhetőleg az Arsenal lesz a bajnok! Ez lesz a legjobb BL döntő amit eddig ember látott. Remélem nézitek ti is. lehet bár én nem értek veled eggyet....nekem a tavalyi BL döntő volt a legjobb (nem ez volt az első amit láttam ) a Liverpool 0-3 ról felált 6 perc alatt - az első félidő végén nagyon szomorú voltam mert a Milan vezetett 3-0 ra....azt hittem a Milan nyeri meg a bl-t. Aztán 6 perc alatt kiegyenlítettünk Gerrard (54.), Smicer (56.), Xabi Alonso (60.) örültem nagyon......több gól nem született, tizenegyesekkel: 2-3 a Liverpoolnak ismét nagy öröm töltötte el szívemet......számomra ez volt a legjobb BL-döntő és ez is marad bármi is legyen ennek a meccsnek végeredménye..... Én a Barcanak szurkolok ebben a BL-döntőben jól, jobban összedolgoznak mint az Arsenal....és ezért fognak nyerni meg persze Ronaldinho, Eto'o, Giuly, Pulyol, van Bommel, Messi(ha játszik) és nemutolsósorban Valdés miatt..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 A Liverpool utálom, szóval a tavalyi bl döntőt sehova nem rakom. És nem utolsó sorba a Milan a kedvenc olasz csapatom. Azt azért megkérdezem: akkor most csapatjáték vagy egyéni játékra épül a Barca. Mert a sorolt nevekből egyik se az a nagy csapatjátékos . És nem az fog dönteni hogy milyen a csapatjáték. Hanem az hogy milyen lesz az Arsenal védelme. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 nem-e?????????? Május 19 Párizs majd meglátjuk hogy az Arsenal hogy fog kikapni.....nemértem hogy miért bízol ennyire az Arsenalba...és miért nézed le ennyire a Barcelonát.... a Barca simán képes megverni az Arsenalt......... én a Milánt utálom és megértem hogy utálod a Liverpoolt......mellesleg sztem a felsorolt nevek nagy része(ha nem mind) csapatjátékos láttad a Barca Milán meccset ott sorra sz*patta be Nestát Ronaldinho.....most Campbellt fogja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 csá tudatlan!! május 19péntek...a döntő szerdán lesz ami május 17. miéert bízok az ARSENALban????nos.: mer: sok a fiatal ott van Henry 10meccse nemkaptak gólt a BLben 49 meccsen át tartó veretlenség után nyertek bajnokságot.... Henry aranycipős,FRACIA bajnok,Világbajnok.EB győztes..2szeres angol bajnok 4szeres FA kupa győztes... 3szor angol gólkirály.3szor év játékosa franciaországban...FRANCE FOOTBALL aranylabdás,ezüstcipős..konfederácisó kupagyőztes..és ugyanezen torna gólkirálya és legjobb játékosa... és ehhez jön remélem a BL győztes 2006ban...ezér bízok benne és mer ARSENAL fan vagyok évek óta....azér. és nem kell fikázni..mer énse szóltam le a BARCA-t Campbellt-t nemismerek...de a szopatás erős..és 10meccsen nem kaptunk gól-t nemkapunk a 11.en se!!! és tutod majd május 17.én(nem 19)10:40kor má pofázhatsz cs á Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 Má bocs de lehet hogy Ronaldinho Nesta-t szivatta de Campbellt nem fogja. A Milan-t is mennyivel verte meg??Na ez az.Hiába a sok jó nem az dönt.Az Arsenal nyer és kész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 30, 2006 Share Posted Április 30, 2006 csá tudatlan!! május 19péntek...a döntő szerdán lesz ami május 17. miéert bízok az ARSENALban????nos.: mer: sok a fiatal ott van Henry 10meccse nemkaptak gólt a BLben 49 meccsen át tartó veretlenség után nyertek bajnokságot.... Henry aranycipős,FRACIA bajnok,Világbajnok.EB győztes..2szeres angol bajnok 4szeres FA kupa győztes... 3szor angol gólkirály.3szor év játékosa franciaországban...FRANCE FOOTBALL aranylabdás,ezüstcipős..konfederácisó kupagyőztes..és ugyanezen torna gólkirálya és legjobb játékosa... és ehhez jön remélem a BL győztes 2006ban...ezér bízok benne és mer ARSENAL fan vagyok évek óta....azér. és nem kell fikázni..mer énse szóltam le a BARCA-t Campbellt-t nemismerek...de a szopatás erős..és 10meccsen nem kaptunk gól-t nemkapunk a 11.en se!!! és tutod majd május 17.én(nem 19)10:40kor má pofázhatsz cs á május 17 igazad van Ronaldinhoról is el lehetne sokmindent mondani de nincs értelme mivel a foci nem egy emberről szól Henry......elismerem kiváló focista mellesleg ő a kedvencem az Arsenalból ezért megy a Barcaba nyáronHenry igazolása ha jól dönt akkor elmegy az Arsenaltól sose fikáztam az arsenalt.....hogy Ronaldinho besz*patta Nestat.....tény Sol Campbellt nem ismered te aki nagy Arsenal fan vagy Arsenal 2005-2006 keret 23. Campbell és még én vagyok a tudatlan ja és pofázhatsz---->ne szolj be ilyeneket és végül ne feledd ez csak játék.....az a lényeg hogy jól szórakozzunk vagy te nem igy gondolod??????? na CSÁ Má bocs de lehet hogy Ronaldinho Nesta-t szivatta de Campbellt nem fogja. A Milan-t is mennyivel verte meg?? az mindegy hogy 1-0 ra vagy 5-0 ra nyer a Barca az a lényeg hogy nyer....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Április 30, 2006 Share Posted Április 30, 2006 Egyértelmű Barca!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 1, 2006 Share Posted Május 1, 2006 Vajon miért vagy ennyire biztos hogy a Barca nyer?Voltak már meglepetések a fociban.Az Arsenal nem is gyenge hogy veszítsen.Szóval nyerni fog.Bocs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts