Lord_AdEe Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 na csinálok is egy mu-s siget , mer ennek má jelet kell h adjak vagy mi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 Én a kis aláírás csíkomba szeretnék betenni egy MU Fan-t! Csak nem találtam sehol! Te? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 én se, egy iet tudtam csak csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 Thöök jó! Csak az a baj, hogy nekem nagy! Kisebbre nem lehet megcsinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 26, 2005 Share Posted Augusztus 26, 2005 szedek le photosohopot és csinálok és felrakom csak holnap meek apumhoz szal nem tom h mikor lesz rá időm , cs-n meg ugye suli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolen Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Újra az MTV-n a BL-meccsek! 2005.11.17., Forrás: www.nso.hu Ma eldőlt, hogy a 2006-tól újra a Magyar Televízió közvetíti a labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzéseit. Az MTV három évre szerezte meg a jogokat. Schulek Csaba, a TeleSport főszerkesztője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: boldog, hogy a korábban elkótyavetyélt közvetítési jogokat visszaszerezte a csatorna, ugyanis mint ismeretes az elmúlt években a Viasat3 adón követhettük a legrangosabb európai kupameccseket. A Viasat3 egyébként ezúttal is pályázott, mellette az RTL Klub és a Sport1 is harcba szállt a közvetítési jogokért. A versengésből végül az MTV jött ki győztesen. Schulek Csaba, a TeleSport főszerkesztője a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, hogy az egyes számú csomagot vették meg: "Három csomagban árulták a közvetítési jogokat. Az első számú csomag arra ad jogot, hogy elsőként mi válasszunk, melyik meccset szeretnénk közvetíteni, valamint a miénk a döntő kizárólagos közveítési joga. A második csomag birtokában másodjára lehet választani a mérkőzések közül, míg a harmadik csomag az összefoglaló közvetítésére jogosít. Mi az elsőt választottuk." "A BL-mérkőzések utáni egyik napon szeretnénk egy színvonalasabb Bajnokok Ligája-magazint is indítani a csatornán - folytatta Schulek. - Természetesen nagyon örülünk, hogy a korábban elkótyavetyélt közvetítési jogok visszakerültek hozzánk. Ehhez kellett az is, hogy az MTV új menedzsmentje a kuratóriummal együtt nagy egyetértésben úgy döntött, hogy szükség van a BL-közvetítésekre. Az, hogy három évig mi közvetíthetjük a Bajnokok Ligáját, az egyre erősödő kereskedelmi pozíciónknak újabb lökést adhat." A Magyar Televízió által a szerkesztőségünkhöz is elküldött sajtóközleményből kiderül: a szezononként 13 csúcsmérkőzés és a Bajnokok Ligája-döntő kommentálására az egyébként a TeleSportnál vízilabdát is közvetítő Hajdú B. Istvánt szeretné felkérni a főszerkesztő. Sziasztok! Ide irjatok mindent ami a Bajnokok ligájával kapcsolatos! Ki a kedvenc csapatod? Ki nyeri meg a Bl-t? A Bl legjobb játékosa stb stb Cikkek, riportok mindent ide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virrey Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Bármelyik csatorna közvetítheti, csak az RTL Klub ne! Képesek lennének átteni a Hálozat tv-re ha ütné a Barátok közt v vmelyik legújabb valóságshow időpontját. Amúgy is a "kedvencem" a Léderer, Mágus riporterkettős....LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Én is azt mondom h csak az RTL Klub`ne,rajtuk kivül bármelyik2 Az MTV is van 1-két jó komentátor(pl:Egri Viktor+az !z elálló fülű srác akinek most .em jutt eszembe a neve) de akkor is HBI a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolen Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Szerintetek kinek van a legnagyobb esélye megnyerni a BL-t? Nekem van három jelöltem: Barcelona, Lyon, Chelsea. A Werdert is bedarálta a Barca A C-csoportban az élen álló favorit, a Barcelona negyedik mérkőzését is megnyerte, így már biztos csoportelsőként továbbjutó: ezúttal a Werder Bremen adta meg magát a Nou Campban. A görög Panathinaikosz viszont hazai pályán 1-0-s félidei vezetés után a hajrában kapott két góllal kapott ki minimális különbséggel a vendég Udinesétől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 nekem mindegy, hogy ki közvetíti, csak ne az Rtlklub: ezerszer elmondják, hogy ilyen meg olyan sms játékuk van stb, amúgy szerintem a Sport 1 közvetítései a legjobbak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolen Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Nyonban elkészítették a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását, és sikerült összehozni egy-két egészen brutális párharcot, a Barcelona és a Chelsea például a tavalyi emlékezetes nyolcaddöntő után ismét összeakadt a 16 között, de hasonlóan nagy csatára van kilátás a Real Madrid-Arsenal, illetve a Bayern München-Milan mérkőzéseken. Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntők sorsolása: Chelsea (angol) - Barcelona (spanyol) Real Madrid (spanyol) - Arsenal (angol) Werder Bremen (német) - Juventus (olasz) Bayern München (német) - AC Milan (olasz) PSV Eindhoven (holland) - Lyon (francia) Ajax Amsterdam (holland) - Internazionale (olasz) Benfica (spanyol) - Liverpool (angol) Rangers (skót) - Villarreal (spanyol) Az irányított sorsolás miatt az azonos országbeliek nem kerülhettek össze, és a csoportelsőket a másodikokkal sorsolták össze. Az első mérkőzéseket február 20-án és 21-én rendezik a másodikként továbbjutó gárda otthonában, míg a visszavágókra március 7-én, illetve 8-án kerül sor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Nekem mindegy ki közvetíti, csak az rtl ne... Annyit azért elmondok, hogy a MU teljesítménye szégyenletes... Legalább az UEFA kupába kerültek volna be... Most majd koncentrálhatnak a Premier League-re, de ott se nagyon haladnak előre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danyi Posted Február 19, 2006 Share Posted Február 19, 2006 Nekem is tök8, hogy ki közvetíti, de az RTL ne. Gondoljatok csak a 2006-os VB meccsekre... Eladták a Sport Klubnak asszem a meccsek 40 %-át... A sportklub Magyarországon összesen 600000 embernél fogható... Valamint, azt is hozzákell tenni, hogy aki német csatornán szerette volna nézni (DSF, ARD)azok nem tudják majd, ugyanis a csatornákat a közvetítés erejéig lekódolják Hát szal ennyit az RTL-ről... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Március 10, 2006 Share Posted Március 10, 2006 Párizsban kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosítását, az Arsenal az olasz bajnok Juventusszal került össze, a Lyon a Milant kapta, a nagy favoritként emlegetett Barcelona a Benficával meccsel a négy közé jutásért, a Villarreal pedig az Inter - Ajax párharc továbbjutójával találkozik. A ceremónia kezdetén Steven Gerrard, a 2005-ös győztes Liverpool csapatkapitánya Bertrand Delanoe-nak, Párizs polgármesterének adta át a trófeát, a francia fővárosban rendezik ugyanis a finálét május 17-én. A Liverpool már nem védheti meg a címét, a nyolcaddöntőben elvérzett a Benfica ellen, a portugálok most nem angol csapatot kaptak, hanem a nagy favoritként emlegetett Barcelonát. A párosítás pikantériája, hogy a lisszaboniak edzője az a Ronald Koeman, aki 1992-ben a Barca mezében szerezte a BL-döntő győztes gólját a Sampdoria ellen. Patrick Vieira is fura érzésekkel várhatja a negyeddöntőt, a Juventus középpályása ugyanis legszebb éveit az Arsenalnál töltötte, és most az olaszok tagjaként került szembe az Ágyúsokkal. Nagy csatát ígér a Lyon és a Milan ütközete, mindkét gárda meggyőző fölénnyel jutott tovább a PSV, illetve a Bayern ellen, valamelyikük számára azonban a végállomást jelenti majd a negyeddöntő. Az Inter - Ajax nyolcaddöntőben még nem dőlt el a továbbjutás kérdése, jövő kedden kerül sor a második mérkőzésre, de a csapatok azzal a tudattal indulhatnak csatába, hogy a győztes a BL- újonc Villarreallal kapta az elődöntőbe jutásért. Itt már nem voltak megkötések, azonos országbeliek is összekerülhettek volna, de Laurent Blanc, a franciák egykori világ- és Európa-bajnok védője úgy húzta ki a neveket, hogy nem akadtak össze az olasz és a spanyol csapatok. A negyeddöntő első mérkőzéseit március 28-án és 29-rendezik, a visszavágókra egy héttel később kerül sor. A negyeddöntő párosítása: Arsenal (angol) - Juventus (olasz) Lyon (francia) - AC Milan (olasz) Internazionale (olasz) vagy Ajax Amsterdam (holland) - Villarreal (spanyol) Benfica (portugál) - Barcelona (spanyol) Az elődöntő párosítása (április 18., 19., illetve április 25., 26.): 1. negyeddöntő győztese - 3. negyeddöntő győztese 2. negyeddöntő győztese - 4. negyeddöntő győztese forrás:origo.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Március 12, 2006 Share Posted Március 12, 2006 sztem most lehet hogy kiesik a barca, és akkor már az olaszoknak sanszuk van, hogy nyerjenek, milan-juve döntőért szurkolok,, de a lényeg, hogy olasz legyen a győztes... amúgy ma is lez egy juve-milan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Március 12, 2006 Share Posted Március 12, 2006 áá ,szerintem a Benfica annyira nem veszélyes a Barcara ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
giggs Posted Március 12, 2006 Share Posted Március 12, 2006 Remélem a Barca nyeri a BL-t.Jó kis csapat,megérdemelnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky71 Posted Március 12, 2006 Share Posted Március 12, 2006 Szerintem a mai mezőnyben a barsza a legegységesebb csapat ! A Chelsae -t is simán alázták ,és még ha felépülnek a sérültek.... Úgyhogy azthiszem megvan az idei BL győztes ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Március 29, 2006 Share Posted Március 29, 2006 (edited) A vártnál sokkal fölényesebben nyert az Arsenal a Juventus ellen 2-0-ra Londonban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A pocsékul futballozó torinóiak nehezen viselték a vereséget, a hajrában Mauro Camoranesit és a francia Jonathan Zebinát is kiállították, miután mindketten begyűjtötték második sárga lapjukat. Ashley Cole, Sol Campbell, Lauren sérülés, a másik oldalon eltiltás miatt Pavel Nedved, szintén sérülés miatt Alessandro Del Piero nem léphetett pályára. Az első félórában alig akadt helyzet, mezőnyben sok volt a szabálytalanság, de gólszerzési lehetőségek nélkül. Aztán az Ágyúsok enyhe mezőnyfölénye a 40. percben gólt eredményezett. A francia Robert Pires szerelte becsúszva a félpályánál honfitársát, Patrick Vieirát, majd a szintén gall Thierry Henryt hozta játékba, aki a középen üresbe futó Cesc Fabregashoz passzolt és a spanyol középpályás lapos lövése a mozdulatlanná dermedt Gianluigi Buffon mellett a jobb alsó sarokba vágódott (1-0). A második játékrész elején valamivel többet kezdeményezett a torinói gárda az elsősorban kontrára játszó Arsenalnál, de gólhelyzetig nem igazán jutott. Sőt, a 60. percben egy remek hazai akció végén Henry jobb alsó sarokba tartó lövését Buffon hatalmas bravúrral tolta szögletre. Öt perc múlva ismét az olasz válogatott hálóőr volt főszerepben, amikor egy hosszú másodpercekig tartó angol támadás végén Fabregas sistergős löketét védte. A 68. percben ismét az Arsenal veszélyeztetett, ezúttal a fehérorosz Alexandr Hleb ballal leadott lövését fogta Buffon. Az olaszok nem bírták a hazai nyomást, egy perc múlva kapituláltak: Hleb, Fabregas, Henry volt a labda útja, a francia csatár a gyönyörű támadás végén szinte az üres kapuba passzolt (2-0). A mérkőzés végére elfogyott a türelme a frusztrált vendégeknek. Előbb Mauro Camoranesi kapott második sárgát, majd a francia Jonathan Zebina is a kiállítás sorsára jutott, miután megkapta második figyelmeztetését. Így az utolsó három percet kilenc emberrel játszotta le az olasz bajnok. Az Arsenal összességében megérdemelten nyert az érthetetlenül gyengén és fegyelmezetlenül futballozó Juventus ellen. A visszavágón Vieira sárgalapok miatt szintén nem játszhat majd, Del Piero játéka pedig a sérülése okán kérdéses, így rettenetesen nehéz helyzetbe került a 28-szoros olasz bajnok NEMZETISPORT.hu CSÁ MINDEN JUVEDRUKKER! kaptátok tegnap este,mint VIERIA FABREGAStól a bőrt ja és ARSENAL 4EVER! itt a meccsről készített kép: Módosította Június 1, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted Április 2, 2006 Share Posted Április 2, 2006 (edited) Meg fogjuk ***** a Juvét... Mehetnek majd magyarazkodni ... Módosította Június 1, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás, illetve egyéb sértő kifejezések használata! Warn-nal büntetjük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesta15 Posted Április 2, 2006 Share Posted Április 2, 2006 Én a Milan-nak szúrkolok, úgyhogy örülnék ha kiesne a Juve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
creative-X Posted Április 2, 2006 Share Posted Április 2, 2006 Sajna Juvénak semmi elképzelése nem volt, állandóan felívelgettek Ibrahimovic-ra, neki meg volt egy jó passza egész meccsen, szal siralmas volt, nem is beszélve a két felelőtlen szabálytalanságról, amik kiállítást érdemeltek, nagyon, de nagyon jól kellene játszaniuk a visszavágón, de ott nem nyerő a felívelgetős taktika... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Április 2, 2006 Share Posted Április 2, 2006 hát ez a JUVE nem lő 3at még otthon se ARSENAL!!!(ja sztem BL-t nyerünk ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Április 2, 2006 Share Posted Április 2, 2006 én ugyan juvés vagyok, de nem vérre megy. lehet hogy rúgnak hármat. naésakkor mi van? semmi. a jobbik győzzön és kész... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Április 3, 2006 Share Posted Április 3, 2006 igen de holnap szerdán lőhet3at a JUVE!bár nemajánlom nekik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Április 3, 2006 Share Posted Április 3, 2006 Remélemis az Arsenal jut tovább, mer gyűlölöm a juvét. Gondolom lejött h Milános vagyok Ja és bocs de tény h a Milan lessz a bajnok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Április 4, 2006 Share Posted Április 4, 2006 kisember hol tévedtél el????hol lesz a milan bajnok????? 9 pontot soha nem hoztok be!!!már ma kiestek a Bl ből azt csumi!amúgy nem kell gyűlölködni mert ez egy sport!!!!!!!ha meg kiesik a JUVENTUS akkor megérdemelte!!különben a JUVE simán rúg otthon 3 at BÁRKINEK!!!lés ez fordítva is igaz!mi is kaphatunk 3 at!e van!!úgyhogy továbbra is FORZA JUVE!!! DE AZÉRT FELHÍVNÁM MINDEN SPORTKEDVELŐNEK A FIGYELMÉT H TISZTELJÜK AZ ELLENFELÜNKET!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roleee Posted Április 5, 2006 Share Posted Április 5, 2006 (edited) Hello!Én nagyon szeretem az ARSENALT eért adok 1 linket hátha még valaki FAN! ha ismeritek sorry nem létező oldal Aki szereti az arsenalt feltétlen nézze meg Ja és ma is simán nyerünk Henry góljával Módosította Június 1, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Április 6, 2006 Share Posted Április 6, 2006 csatlakozom joxy-hoz..ez a vereség betudható annak is hogy nem hazai pályán voltak meg hasonlók.De jo mind akettő csapat.Nehéz és izgalmas lesz mind akét résztvevőnek.Kapusokat nagyon edzeni kell meccs előtt nehogy "potyákat"kapjanak.Főleg a Juvénak.Szerintem nem kell itt ellensegésbe kezdeni "steel10".Most attól hogy mi Juve-drukkerek vagyunk attól még....na mindegy.Most ha jól tudom Del piero sérült volt .És mikor épül fel? Remélem hamar mert szüksége van rá a Juvenak!!!!! JUVENTUS!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Április 6, 2006 Share Posted Április 6, 2006 FORZA ARSENAL most jobban félek arsenal fan voltom miatt hogy ugyebár a VILLAREAL kinyomta az INTER-t(ezt nembánmom) de arsenal-villareal mégis jobb mint a barca ARSENAL-VILLAREAL BARCELONA-MILAN JÖVŐ KEDD SZERDA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts