green Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 Igazság szerint tök mindegy, hogy melyik csapat, esély a MU ellen, szinte semmi, de azért még ne temessük őket, hátha jövő héten csodát írnak Debrecenben a srácok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csizy Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 Ha a Debreceniek is ilyen pesszimisták mint ti , akkor kisem kellene menni a pályára ... bízzunk bennük ... ha mi nem , amúgy majd a bíró megint eldönti a meccset Egy tisztes helytállás sem lenne rossz ! Pl 1:0 vagy 2:0 ide ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 áá...most mondom h vagy 3-0 vagy 4-1 lesz, ha nyerek majd leírom a címem h hova küldjétek az ajándékot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakovics Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 Hogyne persze... De azért emlékezz vissza h néhány éve a ZTE megverte már a MU-ot itt hazai pályán...!!!!! De én is valószínűbnek tartom a MU-nek a győzelmét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 aha, és a visszavágó? khmm.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakovics Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 Nah igen de az akkor vol... Csak nehogy a történelem megismétlődjön... ne idézd az elötted szólót... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csizy Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 Ha a b**i bírókon múlik , akkor tuti megismétlődik ... összeset útálom pffújj :grrr: ne idézd az elötted szólót... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakovics Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 Jólvan csak nyugodtan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 ja, a mu alázni fooog, a mu alázni foooog , lálálálálálá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csizy Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 Szánalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakovics Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 az még mindig nem olyan biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 sztem nem ez a real world déhogynem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakovics Posted Augusztus 21, 2005 Share Posted Augusztus 21, 2005 Nem nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 21, 2005 Share Posted Augusztus 21, 2005 vitatkozhatunk, de sztem úgyis a mu nyer, ha a meccset ESETLEG nem, akkor se fogják azt a 3t behozni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakovics Posted Augusztus 22, 2005 Share Posted Augusztus 22, 2005 Na jó haggyuk ezt... Úgysem fog nyerni a loki és kész!!! Téma lezárva Igazad van vitatkozhatunk... Mert úgyis a MU fog nyerni... de azért vannak ezek a topicok h vitatkozzunk nem?!?!?!?! :big_wbounce: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 22, 2005 Share Posted Augusztus 22, 2005 de, de akkor is a mu nyer ezt még a hülye is tudja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Augusztus 22, 2005 Share Posted Augusztus 22, 2005 De aki történetesen nem szurkol a MU-nak, és nem utálja a Lokit az azért bízhat egy ici-pici csodában, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 23, 2005 Share Posted Augusztus 23, 2005 Na holnap meccs! Lehet , hogy ezért megszóltok, de: Hajrá MU! Sajnálom én már csak ilyen kis MU fan vagyok! És mivel jön mindenki, ezért ismét a MU fog nyerni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakovics Posted Augusztus 24, 2005 Share Posted Augusztus 24, 2005 Nah emberek lassan kezdődik a visszavágóóó !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Augusztus 24, 2005 Share Posted Augusztus 24, 2005 Hajrá Loki Hallotátok h bejutott a Petralzka a BLbe (Szlovák NB1 2helyezett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted Augusztus 24, 2005 Share Posted Augusztus 24, 2005 Ez nem is kérdés wazze... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 24, 2005 Share Posted Augusztus 24, 2005 Egyértelmű Manchesteri győzelem! De ez mióta kérdés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakovics Posted Augusztus 24, 2005 Share Posted Augusztus 24, 2005 Hát igen és ahogy mindenki várta 3:0-ás MU győzelem született!!! Ez már tény h nem voltak 1 súlycsoportban!! Ez van srácok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 áá...most mondom h vagy 3-0 vagy 4-1 lesz, ha nyerek majd leírom a címem h hova küldjétek az ajándékot én megmondtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 Itt Mindenki a külföldi csapatnak szurkol ha magyar csapat az ellenfél .Az 1 dolog h kevés esélye van 1 magyar csapatnak akármilyen külföldi csapat ellen(lásd fradi)de legalább a focit szerető emberek álljanak ki a magyar csapat mellett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 Megengeded nekem, hogy annak a csapatnak szurkoljak amelyiknek akarok? Köszönöm! Attól még, hogy magyar csapat játszik nekem lehet a kedvencem a MU ugye? Akkor meg hol itt a probléma? Mindenkinek joga van hozzá, hogy annak szurkoljon akinek akar! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limahl Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 Másrészt 1 kicsit komolyan kellene venni a focit . Főleg ha magyarokról van szó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 én alapból mu drukker vok , juve elleni vagy akármien más csapat elleni meccsen a kedvenc csapatomnak szurkolok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 Akkro testvér vagy, ha MU-nak szurkolsz! De ezt mondtam én is! Pl Real-Puskás válogatott-nál a Puskás válogatott-nak szurkoltam! De ahol a MU játszik ott egyértelmű, hogy a kedvenc csapatomnak szurkolok ne az ellenfélnek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 Csupáncsak kijött a profi és az amatőrség közti különbség, míg az angoloknak kevés helyzet kellett a gólhoz, addig a Loki hiába hozott össze egypárat, nem jött össze nekik egyse. És várhatjuk a csodát, hátha jövőre majd … Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts