FeERi Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 éljen éljen nyert a milan pirlo 4eva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Hát rohadtul nem érdemelte meg. Inzággi becsicskult két mákos gólt a liverpool jobban játszott... De azért annyira nem izgat az egész. tudtommal pedig a focit gólra játszák.. és a pool nem tudott két gól "becsicskulni" szal a milan megérdemelten nyert.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Ahogy mondod a focit gólra jáccák meg egy bíróval aki minden kis szabálytalanságot lefújt a liv'nél pedig csak az angol focihoz vannak szokva Ilyen pl.: az első gól előtti szabadrúgás De ez csak az én véleményem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Hali ! Én csak gratulálni tudok a Milannak pedig a Poolnak szurkoltam ! Előbb kellett volna elkezdeni igazán támadni , és Crauchot pedig kezdőnek kellett volna tenni szerintem , de én csak egy szurkoló vagyok , nem szakértő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Amúgy teljesen igaz amit nyilatkozott valaki a Milanból, hogy a MU sokkal szebben játszik mint a Pool és jobbak is, és ha legyőzték őket, akkor a döntő is meg kell, hogy legyen. Meg, hogy a Pool tipikus angol focit játszik és csak ívelgetnek... szinte csak Pennant beadásaiból volt veszély... tipikus... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Hát ha már az ivelgetésekre játszanak,akkor a pálcika man-t sokkal elöbb be kellett volna hozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 gattuso nyilatkozta, és bár igaza volt, a foci azért nem ilyen kiszámítható, h ha x elveri y-t, de y jobb, mint z akkor x elveri z-t is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 tiszta sor :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Kár,h a meccs után megint volt verekesés Amugy Gratu a Milánnak,megérdemelten nyertek!! Olaszok becsületét mennyire állitja vissza? Ezt a jövö évi EB eldönti... Amikor a Manchester 7-1 -re verte el a Rómát az is az olaszok becsületébe került valamilyen szinten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 én ezért is mondogatam,mert az egy nagyon megalázzó vereség volt,de a sors igaszságot szolgáltatott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Én Liverpollnak szurkoltam de gz Milannak jó kis meccs volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Egyébként azt hiszem hogy ez elég jellemző : a milanosok nem verik magukat, hogy buzi liverpool meg hülye angolok, meg lúzerek, meg egyebek... az angolok kezdték athénban is a bunyót. itt is verik magukat, hogy milyen nagyon szar a milan meg fujj, meg hülyék... szal ennyit róluk... ha jól tudom, a milan nyerte a Bajnokok Ligáját! Immáron hetedszer... És nem a liverpúl... nem kellene játszani az eszüket az angol szurkolóknak... nem bírják elviselni ha veszítenek... én is elfogadtam amikor a juve(a kedvenc csapatom) kikapott a milantól... de ez egész egyszerűen gyerekes! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Tökéletesen igazad van Viking! Az 1985-ös Tragédia is az angolok miatt volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Én is egyetértek... (hozzáteszem a bl elején eléggé lebecsültem a milant...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nato0626 Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 szevasztok Tudjátok hogy mit hallottam tegnap? Hogy a Premier League-es meccseket nem a sport tv hanem az eurosport2 fogja közvetíteni. Ez nem lenne olyan nagy gond de a UPC-nél meg nem lehet majd fogni az eurosport2-őt. Azaz jövőre nem lesz Premier League!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saha Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 ez így igaz ahogyan irtad...! :angry: :angry: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 nincs mese, menni kell meccsekre, nem pedig otthon, tv-n keresztul bambulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Kiszoktam menni ETO meccsre de szívesebben nézek egy Arsenal meccset a TV-ben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 ezt már rég megtárgyaltuk az illetékes topic-ban csak a keresőt kell használni .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaWe--->The Makker Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Bocsi,hogy ideírok, de kíváncsi vok, hogy a Digi Tv tudja majd fogni az eurosport 2-t? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Nagyobb kábelszolgáltatok augusztusra tervezik az említett csatorna beadását, egyébként Hajdú bé is fog meccseket adni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaWe--->The Makker Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Köszi az infót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Nagyobb kábelszolgáltatok augusztusra tervezik az említett csatorna beadását, egyébként Hajdú bé is fog meccseket adni Hajdú B melyik csatornán ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Hajdú Bé-t leszerződtette az Eurosport a cikk: http://consumer.eurosport.hu/football/sport_sto1212459.shtml Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Gyerekek az Angol labdarúgás azért van h ieneket ott beszéljétek (beszéljük) meg!Keresőő Tesó (csak barátilag szóltam!!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 BL: csehül járt az Ajax A Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésein egyetlen igazán nagy meglepetés született, az Ajax hazai pályán 1-0-ra kikapott a Slavia Prahától. Az amszterdami együttesen átok ül a Bajnokok Ligájában, Henk Ten Cate csapata tavaly a Köbenhavn ellenében vérzett el a selejtezőben, idén pedig a cseh Slavia áll közel ahhoz, hogy kiejtse esélyesebb ellenfelét a sorozatból. A csehek hősiesen védekezték végig a mérkőzést, majd a 76. percben Kalivoda 11-es góljával megszerezték a találkozó egyetlen gólját és ezzel a győzelmet is. Tőzsér Dániel együttesének az AEK Athénnek nem sikerült a bravúr Sevillában, a görögök 2-0-ra kikaptak, és minimális eséllyel várják a visszavágót. A Liverpool idegenben győzött a francia Toulouse ellen, a britek gólját a nyáron igazolt Voronyin szerezte a 44. percben. Az Arsenal is idegenben tudott győzni, a londoniak a Sparta Praha otthonában diadalmaskodtak 2-0-ra, a gólokat Fabregas (72. perc) és Hleb szerezték. Eredmények: Toulouse - Liverpool 0 - 1 Spartak Moszkva - Celtic 1 - 1 Tampere United - Rosenborg 0 - 3 BATE Borisov - Steaua Bucuresti 2 - 2 Fenerbahce - Anderlecht 1 - 0 FK Sarajevo - Dynamo Kiev 0 - 1 Zürich - Besiktas 1 - 1 Ajax Amsterdam - Slavia Praha 0 - 1 SV Salzburg - Shakhtar Donetsk 1 - 0 Werder Bremen - Dinamo Zagreb 2 - 1 Sevilla - AEK Athens 2 - 0 Sparta Praha - Arsenal 0 - 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Az imént sorsolták ki a Bajnokok Ligája csoportkörének beosztását, s a Barça, kiemeltként az E jelű kvartettbe került, ellenfelei pedig a német bajnok VFB Stuttgart, a francia bajnok Olympique Lyon és a második számú skót csapat, a Glasgow Rangers lesznek. A csoport részletes programját, valamint a többi csoportot hamarosan közöljük. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A többi csoportban kik lesznek? tudja valaki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 A-csoport: Liverpool, Porto, Marseille, Besiktas B-csoport: Chelsea, Valencia, Schalke, Rosenborg C-csoport: Real Madrid, Bremen, Lazio, Olympiakos D-csoport: Milan, Benfica, Celtic, Shakhtar E-csoport: Barcelona, Lyon, Stuttgart, Rangers F-csoport: Manchester United, Roma, Sporting Lisszabon, Dinamo Kijev G-csoport: Inter, PSV, CSZKA Moszkva, Fenerbahce H-csoport: Arsenal, Sevilla vagy AEK, Steaua, Slavia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mylz Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 a Liverpool úgy ahogy könnyebb csoportba van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Milannak sem kell megszakadni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts