etooo Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 heh első nap után el kéne gondolkoznom, hogy nem ebből kéne megélnem? hát, azért ezt simán kiverésnek nagyon nem nevezném... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 a meccs alapján eddig a barcelona jobb! 10gól veszélyes helyzetet hárítottak, a pool csak egyet tudott! Hát látom akkor nem figyelted eléggé a meccset,mer 10-1 volt a helyzetek száma és a Pool otthon játszott szal nem a Barca volt veszélyesebb + nem is játszott jól!Megérdemelt a pool továbbjutása.. Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó: Liverpool-Barcelona 0-1 G.: Gudjohnsen a 75. percben Továbbjutott a Liverpool 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal. Lyon-Roma 0-2 G.: Totti a 22., Mancini a 44. percben Továbbjutott a Roma 2-0-s összesítéssel. Valencia-Inter 0-0 Továbbjutott a Valencia 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt góljainak köszönhetően. Chelsea-Porto 2-1 G.: Robben a 48., Ballack a 79. illetve Quaresma a 15. percben Továbbjutott a Chelsea 3-2-es összesítéssel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 A Pool sokkal jobban ,szervezetebben játszot ! Megérdemelték a továbbjutást A Lyon-Roma meccs végeredményén meglepődtem,én Lyon továbbjutást vártam A Cselzi meg hozta a kötelezőt,,az eggyik legnagyobb klub ,sok jó játékossal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 hát, azért ezt simán kiverésnek nagyon nem nevezném... hát én meg annak kétség nem fért a pool továbbjutásához egyszerüen az angolok jobban akarták a győzelmet, ennyi a barca meg megint szinte ugyanazt müveli mint a rivaldos korszakban van 1 jó spíler és ha neki megy a csapatnak megy , ha neki nem akkor meg csapat csödöt mond csak azért tegyük hozzá hogy a rivaldo és ronaldinho közt ég és föld van rivaldo egy isten ronaldinhohoz képest... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 őőő, azért az a "kétség nem fért"... azért a nou camp-ban szerencsével nyertek, és tegnap is még volt rá 20 percük ahol kieshettek volna... a rivaldo/ronaldinho hasonlat meg vicc abba nem kívánok belemenni, h melyikük (volt) a jobb, de h akkora különbség nincs kettejük között mint amit írtál, az 100.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Jól hallottam az Inter meccsen volt 3.-ik félidő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
almabefőtt Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Jól hallottam az Inter meccsen volt 3.-ik félidő dehogy!!!!Csak kis csetepaté de erről gondolom már tájékozodtál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 dehogy!!!!Csak kis csetepaté de erről gondolom már tájékozodtál! még az öltözőben is ütötték egymást kis csetepaté mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 remélem vki dob majd fel videot rola Ez a Bayern - Real meccs nagyon uncsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Porto (portugál) Chelsea (angol) 1-1 1-2 Tj: a Chelsea 3-2-vel Celtic (skót) Milan (olasz) 0-0 0-1 Tj: a Milan 1-0-al PSV Eindhoven (holland) Arsenal (angol) 1-0 1-1 Tj: a PSV 2-1-el Lille (francia) Manchester United (angol) 0-1 0-1 Tj: a Manchester United 2-0-al Roma (olasz) Lyon (francia) 0-0 2-0 Tj: a Roma 2-0-al Barcelona (spanyol) Liverpool (angol) 1-2 1-0 Tj: a Liverpool 2-2-vel, idegenben lőtt gólokkal Real Madrid (spanyol) Bayern München (német) 3-2 1-2 Tj: a Bayern München 4-4-el, idegenben lőtt gólokkal FC Internazionale (olasz) Valencia (spanyol) 2-2 0-0 Tj: a Valencia 2-2-vel, idegenben lőtt gólokkal (Játéknapok: 2007. febuár 20-21., visszavágók március 6-7.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molotov Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 (edited) remélem vki dob majd fel videot rola Ez a Bayern - Real meccs nagyon uncsi <_< Itt egy videó a 3. félidőröl. "Sajnos" az öltözőben történtekből nem sok minden látszik. szolgáltató által törölve Módosította Június 1, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Sorsoltak a Bl-ben: AC Milan - Bayern München PSV Einhoven - Liverpool FC AS Roma - Manchester United Chelsea - Valencia CF Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 nem is tudom h sirjak v nevessek... Roma-MU !! Legalabb tutira a negyeddontoben van a 2 legjobb csapat! Forza Roma , Go MU!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 A Chelsea-Valencia mérkőzés továbbjutója az elődöntőben a PSV-Liverpool, míg a Milan-Bayern továbbjutója a Roma-Manchester párharc győztesével találkozik az elődöntőben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molotov Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Szerintem 3 angol és egy német csapat lesz a legjobb négy között. És az is egyre valószínűbb, hogy idén angliába kerül a BL serleg, remélem ismét a 'pool-hoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 remélem hogy tényleg valamelyik angol gigász szerzi meg a kupát ,a 3 angol közül én a Man utd. nek szurkolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 én inkább a spanyol gyözelemnek örülnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Én meg nagyon nem akarom, h angol nyerje! szval inkább valencia,milan,bayer! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 háát a Roma meg a PSV továbbjutásán lepődtem meg a legjobban(meg azon h Javi Navarro letudott szaladni ) szóval szerintem Bayern nagy nehezen továbbjut(bár ezt naon nem szeretném) a PSV kizuhan(bár ezt gondoltam az Arsenal ellen is ) a MUnak izzadós meccse lesz az biztos a Római meccstől sok függ mer otthon szinte biztos h nyer a MU,háát a Cselszki remélem meg kizuhan bár úgyse fog mer Zsozé megin kitalál vmit aki szerint meg Rivaldo fényévekkel jobb mint Ronaldinho javaslom gondolkozon picit itt mielőtt bármit is ír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 (edited) én meg javaslom nézz utána rivaldo mérföldekkel elöbbre van ennél a ***** ugyhogy jobb ha csitusz mielött te írsz baromságokat... Módosította Június 1, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás, illetve egyéb sértő kifejezések használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 Hát ezen felesleges lenne összezördülni!!!! Egyébként szerintem az "előbbre van" és a "jobb" kifejezések között azért van némi nem elhanyagolható különbség!!! Szerintem meg az egyik jobb mint a másik!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 Fernando Morientes vállsérülés miatt kihagyja a BL-negyeddöntőket Az FC Valencia labdarúgócsapatát erősítő Fernando Morientes szerdán vállsérülést szenvedett az Izland elleni Európa-bajnoki selejtezőn, ezért ki kell hagynia a Chelsea elleni két Bajnokok Ligája negyeddöntőket. Genaro Borras, a nemzeti együttes orvosa szerint egy hónapos kihagyás várhat a kiváló csatárra. „Tizenöt napra rögzítenünk kell a vállát, három vagy négy hétig nem játszhat” – jelentette ki Borras. A válogatott orvosa hozzátette: Morientes már többször bajlódott hasonló sérüléssel. A valenciai támadó az első félidőben esett rosszul, helyére a 43. percben Fernando Torres állt. A Chelsea elleni párharcokra április 4-én és 10-én kerül sor, vagyis gondoskodni kell Morientes pótlásáról. „Balszerencsés vagyok, hogy a Valencia számára roppant fontos a Chelsea elleni negyeddöntő. Remélem, gyorsan felépülök, s ismét segíthetem csapatomat” – mondta Morientes a spanyol állami rádiónak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molotov Posted Április 3, 2007 Share Posted Április 3, 2007 Ma végre BL!!! Már nagyon vártam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Április 3, 2007 Share Posted Április 3, 2007 Úgy utálom mikor ilyen sok szünet van a meccsek között, de csak eljött ez a nap is Remélem ma nyerünk FORZA MILAN! (egy PSV bravúrnak viszont örülnék, legalább liverpoolban nagy meccs lenne megint) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 3, 2007 Share Posted Április 3, 2007 Én is utálom,a sok szünetet,de ma annál inkább kiélvezem az utolsó passzig!!! Remélem hajtós,támadásokban gazdag két mérkőzés lesz a mai, nem pedig csak kivárásos játék lesz!!! Örülnék ha a PSV megtréfálná kicsit a Liverpoolt!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 AS Roma-Manchester United!!!!! Szerdán este játsszák az olasz főváros Olimpiai Stadionjában az AS Roma-Manchester United Bajnokok Ligája negyeddöntőt, amelyet nagy reményekkel várhat mindkét együttes vezetőedzője. A hazaiakat dirigáló Luciano Spalletti elsősorban Francesco Totti kiválóságáról zengett dicshimnuszokat, míg az angol gárdát irányító Sir Alex Ferguson az idegenben szerzett gól fontosságát emelte ki. A Farkasok csapatkapitányának személye szinte a sorsolás óta témát szolgáltatott a két gárda házatáján, s az olaszok még most sem értik, hogy az MU skót trénere miként hagyhatta ki Tottit a Roma legfontosabb futballistái közül. „Különös, hogy Ferguson nem tart Totti képességeitől” – mondta Spalletti, mintha nem is hallott volna arról, hogy kollégája a napokban már a világbajnok zsenit dicsérő nyilatkozatot tett. A római tréner kiemelte: a támadó az öncélúság helyett a BL mostani szezonjában is a csapatjátékra helyezte a hangsúlyt, ennek köszönhető az eddigi remek szereplés. A szakember azt is kijelentette, hogy jobban kedveli Tottit, őt választaná, ha már döntenie kellene a világbajnok és az MU-t irányító Cristiano Ronaldo között. „Mindent tudok Francescóról. Nagyszerű képességekkel rendelkezik, alig akad hibája. Lehet, hogy Ronaldo is hasonló tudású, de őt egyáltalán nem ismerem” – jegyezte meg Spalletti. A szakember kollégája sokkal gyakorlatiasabb módon közelíti meg az első felvonást, tudja, egy esetleges gólnélküli döntetlen még sok veszélyt rejtene magában. „Gólt kell szereznünk – adott parancsnak beillő célt játékosainak a rutinos edző, majd hozzátette: - A gólnélküli döntetlen veszélyes, ezt már tapasztalhattuk. A Lyon jobb volt Rómában, s tudjuk, végül milyen eredménnyel zárult a franciaországi visszavágó.” Sir Alex Ferguson csapatából sokan Ronaldót és Wayne Rooney-t tartják a legveszélyesebbnek, éppen ezért jelent érdekességet, hogy egyikük sem tartozik a BL állandó gólvágói közé. A portugál szélső még nem is talált a kapuba az MU futballistájaként, míg angol csapattársa csak a Fenerbahce elleni első találkozóján késztette – háromszor – megadásra az ellenfél hálóőrét. „Fogalmam sincs, miért nem eredményesek. Persze összefügghet azzal a ténnyel, hogy a legutóbbi két szezonban kevés gólt szereztünk Európában” – jegyezte meg Ferguson. Forrás:Nemzeti sport.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 remélem a Man utd nyer ,és erre sok esélyt látok .Nagyon nagy formában van a csapat ,a Roma is jó paszban van de nem hinném hogy egy ilyen Man utd-t le tudna győzni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Kicsit nosztalgiázzunk, a tegnapi meccs (Milan - Bayern), nagyon király volt, abból a szemszögből, hogy a Bayern szerzett 2 nagyon fontos gólt. Csóró Milan visszakapta az érvénytelen tizenegyesért, amit ilyenkor szokás és egy nagy csapat képes rá. Szóval ez így volt fer. Egy hét múlva minden kiderül és remélem mindenki derül (bőrnadrágosok). Örülök, hogy a Liverpool jó formát nyújtott, az Arsenal-t is KO-zta, bár őket is kedvelem. Ma a Manchester győzelmének jobban örülnék, mint a Roma-nak. A Chealse pedig jó lenne, ha kicsit lebarnulna és aztán kopjon már le... Továbbiakban egy Bayern - Manchester elődöntőt szívesen látnék, de ha nem jön össze, akkor jó lesz a Roma is. Jó szurkolást mindenkinek! Viszi-láti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 remélem a Man utd nyer ,és erre sok esélyt látok .Nagyon nagy formában van a csapat ,a Roma is jó paszban van de nem hinném hogy egy ilyen Man utd-t le tudna győzni Így gondolom én is,ehezz a MUhoz kevés a Roma!Talán az Olimpicoban szorítják meg őket egy picit!De az Old Traffordon nem sok vizet fognak zavarni! Úgy gondolom a Lyont azért tudták megverni mer a bajnokságba simán vezet és nem erőlteti a győzelmet ugyh visszavettek és bizony botladoznak is lásd kikaptak a Bordeauxtól a ligakupa döntőben és ezért kaptak ki a Romatól is..sztem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 na,nem lenézni az én kicsi Romámat lehet hogy tönkreverjük a manu-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts