polip14 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 az lehet hogy engedte a keményjátékot ,de az "ütés" már nem játék . Bármokkara ütés is volt egyértelműen piros. Nah most meg 11.esek ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Chelsea-t gondolom esélyesebbnek , de Unitednek drukkolok , hátha ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Kedves Cristiano Ronaldo.... vár a Real Madrid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Dedúrva... Terry... ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 EEeeeeezaaaaaaz ... BL Győztes a Manchester United!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wáháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 pedig olyan szép lett volna ha ronaldo-n úszik el a bl.. no mindegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 nem hiszem el ! nagyon komoly döntő volt ez ! Rondaldo-t sajnálom de a végén azért megkönnyebbülhet ! Van der Sar akkor védett amikor kellett ! Nagyon nagy meccs volt . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Durva h mi játszodhat le ilyenkol Terryben vagy Anelkaban na mentem jo8. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 No Ronaldo... megnyertél mindent Manchesterben, egyenesen következik VALAMI...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 igen Creoque, ő is tudja, h a csúcson kell abbahagyni, szal ideje visszavonulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Gratula az MU-nak! Nem lennék ilyenkor szegény Terry helyében, habár képzelem h C Ronaldo is mit élhetett át amikor ő is kihagyta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 etooo: csak előszőr még töltsön el 10 évet kicsit délebbre.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Szerintem nagyon jó, és izgalmas döntő volt a tegnapi, de a Chelsea-t azért sajnálom, mert ők is megérdemelték volna a győzelmet. Az első félidőben jobb volt a MU, és azt hittem simán hozzák nagyobb különbséggel a meccset, de a londoniak lőttek egy szerencsés gólt. A második játékrészben és a hosszabbításban viszont a Chelsea irányított, és a két kapufánál hálát adhattak az égieknek a vörösök. A büntetőknél pedig eleve nem számít az azt megelőző 120 perc képe, de ez a két csapat ott is szoros csatát vívott, és szerintem a Manchester volt szerencsésebb, mert ha Terry nem csúszik el valószínűleg berúgja (mert a kapus már a másik irányba ugrott) és akkor a kékek a győztesek. (Amúgy Anelka semmit nem csinált a meccsen sem miután beállt, érezhető volt, hogy kihagyja a 11-est) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXo Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Szép volt CHELSEA szép volt MU !Ez egy igazi döntő volt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Hát én nem szálltam el a meccstől... elaludtam a hosszabbítás végén. Addig inkább a Chelsea érdemelte volna meg a győzelmet, de Lampard szerencsétlensége a büntetőkkel átszállt másokra is. Ronika meg a gólján kívül nem sokat csinált, de ő a legjobbja a Földnek... ezt azért át kellene gondolni, mert Angliában lehet, hogy bolondítja a védőket, de Spanyolországban pl már nem hiszem, hogy csak átmegy a védelmeken. Attól függetlenül grat a csapatoknak, mert tényleg kihajtották a belüket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 etooo: csak előszőr még töltsön el 10 évet kicsit délebbre.... Nem tudom miért vagytok annyira biztosak abban, hogy ha Ronaldo el akar menni Spanyolországba akkor mért pont a Madridba? Nem mondta egy szóval sem h madridba akar menni, csak azt h szívesen játszana spanyolországban, és vannak más csapatok is ott! De úgysem megy el mert jól érzi magát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Barcelona: nincs annyi pénzük... Valencia: kiesés közelében lévőhöz? Sevilla: nincs pénz... Villarreal: megint... Mondta, hogy szeretne spanyolban játszani, de azt nem, hogy mikor... lehet, hogy 10 év mulva a nyugdíjasokkal Én szerintem maradjon ott, ahol van, mert spanyolban nem tudná így alázni a védőket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Kb. a Madrid az egyetlen ami ki tudja csengetni az árát.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Történetesen a Barca is ki tudná fizetni, mivel idén kb 120 millát szánnak átigazolásra amiből simán megvehetnék, meg megoldaná ha nagyon akarná! De sztem is maradjon ahol van! Jó ott neki, egy klubb váltás után már nem lenne ilyen jó az biztos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Attól hogy a Barca nem költ évről évre 100milliókat mint a Madrid attól még simán megtudnák venni Ronaldot amugy meg én is azt mondom hogy maradjon angliában!A tegnapi mecsről meg annyit hogy egy nagy hulladék mecs volt!a 11es párbaj hozott izgalmakat de más semmi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 jelenleg az a 120 milla csak és kizárólag Ronaldo leigazolására lenne elég nincs olyan hülye csapat aki a teljes keretet felhasználná rá.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 120 millió a reklámokból visszajönne, de akkor nem jönne Madridba Villa stb. Hülyeség lenne Ronaldora költeni 120 milliót Barca pedig nem hiszem, hogy kicsenget annyit... nekik csapatot kell építeni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 nyilván visszajönne.. nem is mondtam, hogy nem. de egy játékosba nem éri meg ennyi pénzt belefektetni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Ha Spanyolország, akkor Real Madrid. Barcelona? Hagyjuk már... 5 millióval nem akarnak/bírnak többet fizetni Alvesnek aztán már náluk pózolhatna... szerencsétlen vezetők, sóher vezetők..... Valencia? Még ha 8 évvel ezelőtti Valenciát nézzük...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Bírnának azok csak nem akarnak!A barca sosem arról volt híres hogy nagyon sokat adjon egy játékosért!az a real szokása! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Valjuk meg, nincs is olyan sikeres... azért ez a 120 millió 2-3 nap alatt visszajönne, a reklámokból. Alvest pedig már végképp leigazolhatnák, mert még a végén Mijatovic ad 35 milliót, elhozzuk és mindenki azt mondja, hogy dobáljuk a pénzt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Bírnának azok csak nem akarnak!A barca sosem arról volt híres hogy nagyon sokat adjon egy játékosért!az a real szokása! Markeenál az igazság Alvest meg addig pöcörget Csiki Begirisztájn amíg oda nem lép a frissen sült BL-győztes és le nem kanyarít a Sevillának 35-öt. Hirtelen a Manchester lenne Dani Alves gyerekkora óta áhított klubja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Hát akkor adjon a Real érte 35millkót,de ugysem fog mivel a védelme pár mecs kivételével elég stabil volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 én szívesen látnám Alvest a Unitedben Brown helyett mindenképpen.. persze gyönyörű beadása volt a tegnapi meccsen, de néha nagyon bizonytalan :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 na, zárjuk rövidre a találgatásokat - Abszolút biztos, hogy maradok - vette elejét a spekulációknak Ronaldo. - Amikor kihagytam a büntetőt, azt hittem végünk. El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök az idei szezon sikerei miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts