tibiole Posted Augusztus 4, 2005 Share Posted Augusztus 4, 2005 A Ford nem társul Eminemmel A Ford úgy gondolta, hogy a fiatalok körében remek népszerűsítő fogás lesz, ha összeállnak Detroit fehér rapperével, Eminemmel, aki beleegyezett, hogy új klipjében szerepeljen a Ford Fusion családi modell. Sajnos már a dal címével gondok adódtak, az Ass Like That-et (kb: Micsoda segg!) ugyanis túl offenzívnak találták a Ford képviselői, és lemondtak a lehetőségről, hogy a klipben feltűnjön a Fusion. A cégtől nyilatkozó szóvivő nagyon diplomatikusan csak ennyit jegyzett meg: A dal túlment a határon. Egyszerűen nem illett a Fordhoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Augusztus 5, 2005 Share Posted Augusztus 5, 2005 Micsoda prűdség, biztos egy "segg-fej" döntött róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 sztem inkább Eminemhez nem illik a Fusion a klippekben nem ilyen középkategóriás kocsik szoktak lenni sztem jó döntés volt a Ford részéről, hogy végül kiszálltak, mert elég hülyén nézett volna ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Sztem is jó ötlet volt a Ford részéről Társulna inkább velem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts