Skaidy© Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 heti hetes a király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jezzy Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Fábry4ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 talán fábry kicsit jobb de mind a kettőt nagyon birom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Fábry a legkirályabb !!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 A Fábry show is tetszik, csak nem szoktam nézni. A design center tényleg jó. Ellenben a HH-re szavazok, mert azt meg megszokásból nézem. Nem olyan jó mint mikor még volt a Verebes, sok azóta az aktuál-politika és az ehhez kapcsolódó okoskodás. Gálvölgyi, Bajor állat, talán ez a két ember húzza a műsort a többi csak ott elvan, mint a befőtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 Szerintem nem lehet összehasonlítani a két műsort. De a 2 közül Fábry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skandal Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Változó! Először a HetiHetest, aztán a Fábryt, most meg már megint inkább a Heti hetest! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogogergely Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Csakis Fábry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orix Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Fábry 4 ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyember Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Ha tudom akkor mindkettőt megnézem,de a Heti hetest egy kicsivel jobb szeretem. De tényleg csak kicsivel..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 nekem a fábri show nagyon bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonci84 Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 A Fábry az egy állat!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 A Fábry a legjobb nincs mese Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christine Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Fábry! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glarion Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Perszehogy Fábry ^^ Néha heti hetest is meglesem, de oylan erőltett poénok vannak néha, hogy csak a fejemet fogom, néha télelg vicces, de azér Fábry! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Hát nem tom. Nekem a Heti hetes. Voltam a Fábryn élőben de nekem ott nagyon nem tetszett. Sztem túlontúl erőlteti az amerikai stílust. Pl.: jazz zene szünetekben pedig akkor kevesen vannak bent és agyon próbálja bevonni a közönséget pedig sztem a magyar közönség erren nincs kész. Lehet hogy nyálasan meg hülyén fog hangzani de ez itt európa legaláb legyü európaiak vagy legalább magyarok. Amerikába meg próbálják európaiasítani a tv-t milesz ebből? 30 múlva még a végén itt lesz Nebraszka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyuszó Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 A Heti hetest szeretem de nem utálom Fábrit sem. Bár balos vagyok fábri mégis izlésesen gúnyolódik. A Hetiben meg több a jó gondolat. Mindettöre szükség van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curian Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 A Heti Hetes nem említhető egy lapon Fábry-val. A hét vörös indulása óta egyfolytában Orbánt cinkeli a hatalmi viszonyoktól és aktuálpolitikai helyzettől függetlenül. Ez már unalmas. Ami 2002-ben, az Orbán-kormány idején poén volt, az mára már talán nem az, mégis a régi rigmusokat fújják azóta is... Fábry pedig hétről-hétre (vagyis kéthétről-kéthétre ) tölti meg érdekes, szórakoztató és színvonalas tartalommal műsorát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbory Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Hát nekem egyértelműena Heti Hetes jön be jobban. A Fábry poénjain már nem tok nevetni mert szerintem nagyon erőltetettek. Próbálnak mit kitalálni de úgy tűnik elfogytak a jó ötletek, meg az érdekes vendégek. A Heti Hetest viszont mindig megnézem. (A politikára meg sz*rok, szóval ez nem befolyásol.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider100 Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 a fábry az jobb lehet rajta röhögni a heti hetes tiszta uncsi még egyszerse röhögtem rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Heti Hetes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Fábry bácsi oda teszi magát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Nem mondhatnám, hogy mostanában nagyon tévéznék, de mivel Fábry műsorát láttam párszor, így rá szavazok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tónó Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Fábry. 1értelmű! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotijani Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Mind2 nagyon tuti, de Fábrynak a szövegét nagyon bírom, ő a befutó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggio11 Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Nem kérdés: Fábry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Fábry sokkal jobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 mid2t non csipázom de Fabry a király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attila722 Posted Március 13, 2007 Share Posted Március 13, 2007 Egyértelműen a Fábry, mert abban van humor, mig a HH egy politikai műsorrá silányodott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Március 13, 2007 Share Posted Március 13, 2007 Attila722 a szívemből beszélt! Amit a heti hetesben művelnek az már szánalmas néha nem vicces. Maradok a Fábrynál csak ne hogy azt is valami hülyeséggel elcseszék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts