tibiole Posted Augusztus 4, 2005 Share Posted Augusztus 4, 2005 Kémfotón az új gyalogosbiztos Porsche Cayenne Legkorábban a 2006-os Detroiti vagy Genfi Autószalonon lesz látható a kémfotón elcsípett Cayenne terepjáró második generációja. Az autó orr-részét azért alakították át ennyire jelentős mértékben, hogy megfeleljen az új, szigorúbb európai gyalogosbiztonsági előírásoknak. A lökhárító mintha a jelenlegi S és Turbo modellek orrának valamiféle keveréke volna, a szélső légbeömlőkben mintha valamilyen világítótestet rejtettek volna el. A részben takart első lámpatestek karcsúbbak lettek, a hátsó lámpákat kicsit megrövidítették. Az eddigi 3,2 literes V6-os alapmotort valószínűleg felváltja a Passat VR6-osba is beszerelt keskeny hengerszögű 280 lóerős 3,6 literes benzinmotor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
w001 Posted Október 1, 2005 Share Posted Október 1, 2005 egyik autó sem olyan biztonságos hogyha olyan szögbő érkezik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 200-nál tök mind1, hogy mivel igazgatják a fazont. A gyalogos így is úgy is ledobja a láncot, a köcsög milliárdosok,cigányok akik összelopkodták magukat (mert tisztességesen nem lehet annyi pénzt összeszedni amennyibe kerül ez a szekér) azok megusszák a balhét, mert egy még zsiványabb ügyvéd szopja őket. Ez így van tuti. Már megint csúnyán beszéltem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Hogy a kérdésedre válaszoljak: egy kicsit igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Ja elfelejtettem, eddig azért nem vettem Porsche Cayenne-t, mert nem volt gyalogosbiztos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carol Posted Január 18, 2006 Share Posted Január 18, 2006 szép kocsi, de a TechArt is gyárt már ilyet az új Cayenne S ára 22 milla 12 milla körül van már használtan, de pár év múlva 5-6 millióért is lehet kapni.... ültem már ilyenben, megéri várni 4-5 évet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Full91 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Rondább lett!!!Sztem!!!De tök mind1a gyalagosoknak!!!Akinek ilyen wan az nem foglalkozik semmiwel!Csak a pénzzel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Ezt úgy szeretem, mikor a v betűk helyett w betűket írunk, még jó, hogy magyarok vagyunk, hát persze.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 elfogadnám, csak egy fokkal nagyobb felni kéne rá... ez sztem tipikusan az a vas, amit nem nagyon kergetnek meg, csak stílusos vele leparkolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meszi9 Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Jó kis kocsi szép morcos az eleje. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts