znD Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Motor - könnyebben lehet vele közlekedni, csak veszélyesebb....sokkal :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Télen 4 Nyáron 2 Ez a király Tavasszal + ősszel attól függ mennyire van hideg és ettől függően 2 v. 4 Éjtín vílz of sztíl 18 kerék az ászok ásza igaz gyorsulása nagyon gyér, de azt is lehet nyelezni és söpör mindent De ha már veszek mocit, akkor tutira faterral csinálunk rá hátramenetet is Ő már +csinálta az MZ-jén tök király nem kell lábbal curikkolni. Pl.: egy szűkös parkolóban Sőt inkábbmind3 Egy kamaz lakhatóvá alakítva rónám vele az strádákat, stb..., egy verda, ami mindenkit legyaláz és egy moci, amivel szétszáguldhatom az agyam na nem halálra, és persze intenzíven figyelni a forgalmat - na nem az intenzív nevű osztályon egy monitorról figyelni, hanem aktívan élőben a helyszínen nyelezve a kis gépet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 4 Kerék Motoron nem tudod a hátsó ülésre vinni a csajszit. Lehet, hogy a motor gyorsabb, de azért azt is nézzétek, hogy a motornak a kasznija mennyivel kissebb. Kocsival kiruccanhatsz a haverokkal, jobb a klíma, biztonságosabb, kényelmesebb, csomagtartó+hátsó ülés előnyei. Ha az ember nyársalni megy nagyon hasznos tud lenni, és nem függ az időjárástól a kocsikázhatnékom. Na meg az optikai tuning is jóval mutatósabb egy kocsin Hosszú út után, pl nyaralásnál megnézném, hogy alszotok a motoron. Az meg, hogy motorral mindenhol elférsz ... megsúgom, hogy a kocsik közt ingázni szabálysértés és rohadt veszélyes. Tapasztaltam. És kocsiba nem kell bőr ruhát felvenni, beülök egy kisgatyóba meg trikó kombóba és megyek. Ha meg szabadság érzetet akarok, akkor tényleg ott a cabrio, ahol kényelmesen lehet zenélgetve utazni. És a kocsiba nem teszi tönkre a tuti hajam a sisak. Azt ablaktörlőt se felejtsük ki. Ha a sár ráfröcskölődik a sisakodra elég gáz lehet 100 felett Ja és a kocsival nem tudsz elesni/nem ér le a lábad, akármilyen éles a kanyar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Sztem is 4 kerék, hasonló okok miatt mint amit Dation írt! Az hogy gyorsabb a motor, nagyon nem tud érdekelni, az utat akkor sem unom végig 100-as tempó mellett sem, mert ott ülnek a haverok/családtagok, vagy olyan zenét hallgatok amit akarok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 mindenképpen autó! Magyar utakon úgyse lehet annyira tépni (max autópályán), és egy autót teljesen személyre tudsz szabni, biztonságosabb, kényelmesebb... tisztelem a harley-sokat, akik adnak magukra, szép krómozott géppel járnak, és normálisan, és nekem nagyon nem jönnek be a száguldozó szpídesek, akik vagánykodnak, és ezzel megnehezítik az autósok életét... sztem pl tökjó megoldás lenne egy motoros-sáv és akkor tudnának külön menni, nem kéne kerülgetni az autósokat veszélyes manőverekkel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atcsy Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 2 kerék ha ügyes vagy és figyelmes nem veszélyes a motor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 2 kerék! De csak akkor van baj ha menőzni akar vki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Dation és DriftKing szavai állják a helyüket, de én épp ezért mennék mind2vel vagyis én inkább mind3-mal, mert attól függően, hogy milyen kedvem lenne azzal mennék. Ha száguldozni akarok, akkor azt egyedül teszem meg, ha meg jönnek velem, akkor nem padlógázzal megyek, de ha már unom a tanár/főnök - diák/alkalmazott alárendeltséget, akkor beülök a kaminba és Go! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 2 kerék ha ügyes vagy és figyelmes nem veszélyes a motor Bocs, de ez hülyeség mert akár milyen jo motoros lehet az ember akkor is kipurcanhat mert sok minden nem rajta mulik hanem az autosokon!általában abból van a baj hogy nem veszik észre a mocisokat és akkor game over! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
La brujita Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Ha Harley akkor 2 kerék,ha Pontiac GTO akkor 4 kerék ...A szabadság mindenképp a 2 kerék mellett szól,a biztonság pedig a négy mellett...ki mit szeret...ja,a bicikli és a rooler is kétkerekű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 hát nekem mind 1 h 4 v 2 kerék, mindenhol tudok pozitívumokat mondani, a motorokat kicsit jobban szeretem, de az autót is szívesen vezetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Nálam a négy kerék a nyerő. Sokkal biztonságosabb, bár a motorozásnak is meg vannak a szépségei én inkább autó párti vok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zafira150Le Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 nekem 8 mert szeretem a motorokat és kedvencem a formula1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Autó. Azon belül is az Olasz autók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
23Peter Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 nekem mind a 4 mind a 2 kerék ugyan olyan fontos Toyota Honda,de csak kényelmesen enúrózgatni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 A fater nagy motoros volt (Triumph-al gyűrte), de motorozás szeretetét tartalmazó géneket megtartotta magának, így én nem örökölhettem meg tőle. Jobban kedvelem, ha minimum 4 kerék van a hátsóm alatt, így kocsi a felelet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 4 kerék arra van jogsim, legyen bármilyen évszak azt használhatod. ha nyaralni mész nem kell megállni olyan sűrűn végtagnyújtózkodásra. kényelmesebb és autóval is lehet szórakozni, itt nem egykerekezel hanem keresztbe teszed és forgatod ilyen időbe nincs jobb mint kézivel kanyart bevenni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LANGENEI Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 hát a 18-az nem soakaknak 18 mert általába 16 avagy 12 atól függ mien a pót én ugyan is kamiosnos öcsi vokXD meg irtó brutál mocis XD ugy hogy a kis seg koptatókaat ( kocsi ) nem non csipaXD persze ami 2 kiló felet van az már nevezemXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Nálam a két kerék van egy csomó motorunk (pl:babetta, romet ) de a viccet féretéve van egy 80as suzuki krosszom is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts