nagyember Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 Istenem de örültem volna egy ilyen tanárnőnek..... Dehogy jelenteném fel,sőt igencsak titkoltam volna,hogy minnél tovább tartson. Tessék engem is zaklatni!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petterson Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 Húúúú én hányszor álmodoztam az egyik tanárnőmről!!!^_^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 Ilyen tanárnőt minden iskolába! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 Szerintem mindenki meg akarja tömni valamelyik tanárnöjét. Most ebbe nincs semmi tiszta pszichológia. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyK333 Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 Ilyenkor bánom hogy nem volt hasonló tanárom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Augusztus 23, 2006 Share Posted Augusztus 23, 2006 lol. Nálunk se volt ilyen. De az iskola nálunk pénteken kezdődik és 2 nap szünet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 23, 2006 Share Posted Augusztus 23, 2006 Ez igen bölcsen hangzott, csak nem volt meg a matektanárnő, Novi?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Augusztus 23, 2006 Share Posted Augusztus 23, 2006 sajnos ahova eddig jartam suliba ott fullra nem volt alkalmas aldozat... sot meg magantanar se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3ti Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Hi Nekem van egy majdnem ilyen tanárnőm (kémiát tanit) vagy lehet sokkal szebben néz ki... képem is van róla:D de még az izgalmasabb testrészeit nem sikerült lefotózni... nagyon jó nő mindenki meghúzná minden fiú olvadozik a kémia órán már 3 éve:D de egyépként nagy ... tanár ... minden éven vele akarunk menni osztálykirándulásra:D tavaly ez a tanár kitöltettet velünk egy kérdőívet... és az volt a lényege hogy értékelni kelett a kémia órákat meg a kémia tantárgyat meg a kémia tanárt .. 1-5-ig lehetett értékelni erre a haverom bekarikázza az ötös és oda ír mögé még vagy 5 darab nullát:D aztán egyik havaerom hozzá jár korepetálásra:D a lakására szilveszterkor kapott is a gyerek sms-t a kémia tanártól ( "boldog újévet") ... akinek kell kép az vagyen fel msn - en mert lehet olvassa a tanár is a fórumot:D üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zozie Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 (edited) Sandra Geisel és több más tanárnő található az alábbi linken, akik hasonló cipőben járnak. Bár vannak köztük kifejezetten rondák, de van egy-két jó bige is. A cikket mág volt szerencsém akkor olvasni, mikor megjelent. És szavaztam is. De mire jó az archívum http://index.hu/politika/bulvar/tanarnok/ Pamela Rogers köztük a legnépszerűbb. Fent van a youtube-on is. http://www.youtube.com/watch?v=l3z9ELfkcaw&NR Módosította Június 9, 2008 Silverr Code tag használata kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukatan Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 ilyen tanárnő nekünk is kéne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 (edited) wow, http://index.hu/politika/bulvar/tanarnok/ Debra Lafave nézzétek meg, ilyen tanárnő kéne minden iskolába, nagyon sexi! Egyébként a volt szolfézs tanárnőm se rossz nő! ő csak 23 éves Módosította Május 26, 2007 Nietzsche Code tag használata kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 nekünk a német és az angoltanár is franciáznivaló de sajnos egyiksem tanít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erickoston Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 emberek... Nekem a kémiatanárom igen szemrevaló.. most jött a suliba, 24éves de vmi meseszép, minden kémián szon pörög az agyam h mennyire örülnék neki ha egyszer szólna h szeretne Velem beszélni utolsó óra után + férfitanárnak lenni jó lehet, kapnék vmiosztályt, +buktatnék félévkor pár jó p*ncit aztán pedig behívnám Őket.. és akkor lenne ilyen: "kislány, akarsz jobb jegyet? na gyere ülj ide az ölembe" :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufko Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 nálunk remélem nincs ilyen beállítottságokkal rendelkező tanárnő, mer mindegyik már a halálán jár XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 nem értem mért cisnálnak belőle egy ekkora ügyet én inkább örülnék neki főleg hogyha egy bombázó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 Úgy csinálnak mintha "szegény" srácot kényszeríteni kellett volna... én nem hiszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 minek ijen nagy felhajtás ebből. sztem nincs a dologban semmi rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Hát a gyerek tuti 5-ös volt az óráján Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Nekem még általánosban votl egy pedofil földrajztanár. És komolyra fordítva a szót: Volt egy nagyon szép lány. A földrajztanár magáéva tette, orálisan és análisan is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanker Thom Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Hát ha jól esett mindkettőnek, kérdem én hol itt a probléma? Buta volt hogy feljelentette, majd visszasirja még azokat az "órákat". Ui: Nekem is elkéne egy ien tanárnőőőőő ~Tanki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 nem néz ki rosszul a tanárnéni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imi4243 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Ezt elég fontosnak tartom h megosszam veletek: 1x volt 1 délutános tanárom aki mindig szexisen öltözött és viselkedett. imádták a fiuk szó se rolla h nem , és volt a közelben 1 park ahová mindig előszeretettel járt ki kikapcsolódni..... egyszer elkezdtem a neten kalandozni és mint minden átlagos fiú /véletlenül/ feltévedten 1 olyan oldalra ahol érdekesen a tanárnéni volt meztelenül abban a parkban 1dül... szóval értitek ...nem szoltam semmit csak letöltöttem a képet és elraktam ezt a titkot most megosztom veletek remélem 1x elolvassa ezt bejegyzést és korepetál mint régen. most 17 vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 na akkor dobd föl a képeket szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imi4243 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 az a gond hogy ez már volt 3 éve sőt több is. de meg van itt van csak hova tegyem? tessék itt van sikerült , nemm olyan bonyolúlt ez csak meg ne büntessenek vmiért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 nem birom nagyitani ted fel a kepfeltoltes.hu-ra és küld el nekem privibe a képeket kiváncsi vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts