DarkGhost Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 üdv! most hogy ilyen komoly háború alakult ki az ALFA fronton én elterelőhadműveletként behoznám az opel Calibrát. hallottam jót rosszat róla (saját tapasztalataim is vannak mind felhasználói mind szerelési) de nekem a kedvenc autóm... amúgy egy 2.0ás 16v-s calim van 4x4-el (működik is a 4x4) nekem a váltót kellett benne cserélnem, meg a motorvezérlőt kéne (valami nagyeszű a motorvezérlő tápkábelét (gyárilag kb 3mm vastag) lecserélte kisebbre (kb 1mm átmérő) ismeretlen okokból) kicsit megsült miatta ez-az a vezérlőben.. a váltót némi tervezgetés néhány váltótartó készítése után egy F28 ra cseréltem (6sebességes) azóta király a verda.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomeeee Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 jó kis ótóták hozzámvágnák valaméket(kivéve a trabit ) vissza nem adnámxd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 Hali! először is: www.cult-hungarian.hu aztán meg egy kép erről a stílusról: gyönyörűek a gyári porsche felnik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiskrapek90 Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika1337 Posted Szeptember 23, 2015 Share Posted Szeptember 23, 2015 zsír verdák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts