ALAP Posted Augusztus 3, 2005 Share Posted Augusztus 3, 2005 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Augusztus 3, 2005 Share Posted Augusztus 3, 2005 Van egy-két csibész verda köztük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 3, 2005 Author Share Posted Augusztus 3, 2005 ezek azér még nem a legleg ek ,mert ezek az autók ha megfigyelitek mind magyarok... egy mostani Tuning verda kiállításról vannak, asszem ,lehet ,hogy még megtekinthető a rádióban szokták volt mondani ,hogy a Westend tetején van vagy volt ez a találkozó... egyébként aza sárga autó amiér sokan oda vannak itt , valami Lámbordzsínii ,vagy mifene eladó 60 millióért ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Augusztus 3, 2005 Share Posted Augusztus 3, 2005 ezek azér még nem a legleg ek ,mert ezek az autók ha megfigyelitek mind magyarok... egy mostani Tuning verda kiállításról vannak, asszem ,lehet ,hogy még megtekinthető a rádióban szokták volt mondani ,hogy a Westend tetején van vagy volt ez a találkozó... egyébként aza sárga autó amiér sokan oda vannak itt , valami Lámbordzsínii ,vagy mifene eladó 60 millióért ... 12597[/snapback] Megyek is a bankba ..., Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 3, 2005 Author Share Posted Augusztus 3, 2005 talán megéri felvenni jelzálogot a házra azért a szépségért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 3, 2005 Author Share Posted Augusztus 3, 2005 (edited) Japán Motorshow... nagyon pöpec ,többnyire gumifüst... http://www.toljadneki.hu/download/videok/2005/egyeb_05/toljadneki_drifting.wmv Módosította Augusztus 23, 2007 PxE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Február 2, 2006 Share Posted Február 2, 2006 Ilyen képeket hol találtok???? Én élőben látam egy régi típusu Bmw-t Füzesabonyban. A kocsiból szivesen kiszedtem volna a srácot de hát ezt a törvény tiltja. Csodálatos volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Február 3, 2006 Share Posted Február 3, 2006 az a mutyuki maga a poén egyaz egyben a 156os egész tűrhető, a mustang is... nem tom ijen mutyukit minek tuningolni.... még ha csak hifista is.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Február 3, 2006 Share Posted Február 3, 2006 Ez az én saját tuningolt verdám! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontom23 Posted Február 4, 2006 Share Posted Február 4, 2006 nagypisty odavág a tuning verdád!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Február 4, 2006 Share Posted Február 4, 2006 Mit szállitotok benne Nagypisty????? Nem tán téged..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Február 5, 2006 Share Posted Február 5, 2006 Az autók tényleg szépek. De minek ekkora hanrendszer bele??? Hogy sz*r techno zenét bömböltessen vele hajnalban a zselézetthajú buzik? De attól még tényleg szuperek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dancer Posted Május 12, 2006 Share Posted Május 12, 2006 szépkis tütük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisz15bp Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 Ahogy látom sok autót a boomBasstik csinálta ami ugye pl a Lurdyba van szal sztem ha ien autót akkartok akkor menyetek el oda és kérjétek+ őket hogy csináljanak iet nektek!! A kék ingnist+ ismerem itt van 18.kerbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 az a mutyuki maga a poén egyaz egyben a 156os egész tűrhető, a mustang is... nem tom ijen mutyukit minek tuningolni.... még ha csak hifista is.... Ha a Mutyuki alatt a Suzukit érted akkor az lenne a kérdésem mi a bajod vele? Sokkal jobb mint az a Szégyen Opel Mellesleg hallotál már az 1,3as Swift GTI-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 hallottam, hetekig fetrengtem a röhögéstől :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 trabant öcsém mindegyiket oda veri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 hallottam, hetekig fetrengtem a röhögéstől :D Miért is??? mert leöl nem egy Alfát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 csak mondom, a legerősebb suzuki motor 105 lovas, (már amit nem a FIATTÓL vettek és dízel :D ) és a leggyengébb Alfa is 120 lovas... Ja, és nincs benne halálfélelmem... se 80-nál, se 180-nál... És nem én találtam ki azt, hogy suzukiból és dévú ticóból még nem szedtek ki a mentőhelikopteresek élve embert... Sok nagyarc, aztán tanórán, amikor odagangolunk a Csalfának, meg sírnak a csajuk mellett... Sok kis elájult pöcs megveszi az ignist aztán arra verik... vehh... a hideg is kiráz tőlük... De mondjuk nem itt fogom bizonygatni, untig elég az utcán is bebüntetni a k*csögöket Van ittnéhány szerinted sz*r, szerintem kevéssé az Alfa.. PL Kau 146osa egy gyári 1.6 TS motor... http://auto.videobomb.hu/video/Alfa_Romeo_146_16_TS_Kau_vs_Opel_Vectra_20 Alfáéknál az egyhat a fűnyírómotor... Ez pedig egy DCS-féle újfent harmatos autócska... http://auto.videobomb.hu/video/Alfa_155_vs_motorgyorsasagi Újfent harmatos 155 Q4... Ehh gyenge f*sok... http://auto.videobomb.hu/video/Alfa_Romeo_155_Q4_vs_Dodge_Viper Újabb harmat, legyónk őszinték, ez már tényleg szánalmas autó, olasz hulladék... de várj, csak nem megveri a tuning Imprezát? http://auto.videobomb.hu/video/BECSAPOOS Hírhedt Kispola... http://auto.videobomb.hu/video/A_HIRHEDT_POLSKI_300LE-vel Na mára asszem ennyi eléghogy egy gyenge márkát bemutassunk. Egyébként Hadada legjobb ideje 7.7... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Május 10, 2007 Author Share Posted Május 10, 2007 Szerintem Suzuki-t és Alfa Romeo-t 1más mellé állítani elég nagy hülyeség ,mert 1részt teljesen más vevő réteget céloznak meg (szerintem) ... másrészt meg nem is egy súlycsoportba tartoznak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Hát elég ütős kis autók az tény,elfogadnám bármelyiket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Én tudok mondani olyan Suzukist aki a 7,7et simán megfutja ebből is láccik nem értesz hozzá amúgy új Swift Sport 1,6 Benzin 126 ló Most nem lenéztem az Alfát mert azt is simán beválalnám vagy még egy Hondát de megin más téma Most nem kell bizonygatnod h h megy az Alfa mert tudom De elhiheted h a Suzuki is tud menni nagyon nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
De4dSn4ke Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Minden autó tud menni nagyon nagyon, ez nem suzuki vagy alfa sőt egyáltalán nem autómárka függő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kau Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Szép jó napot mindenkinek! Látom bekerült pár érdekes videó. Hozzá teszem az elsőn én vagyok látható egy 2.0-ás Vectra ellen. Én nem mennék bele vitákba, mert nincs értelme. Nem becsülök le semmilyen autót, mert akármi okozhat meglepetést. Ráadásul sok egyéb márka tulajdonosával jóban vagyok "odakint" és hozzám is bármikor oda jöhettek... Hozzáteszem, hogy egy 1.6-os Swifthez, ha nem nyúlnak hozzá, akkor az édes kevés egy gyorsulási versenyen. Van Suzukiba is jó, de az ki van élezve versenyre. Szerintem széria Alfát széria Suzukihoz nem kell hasonlítani... Az Alfa 5000-től kezd el élni, ahol a legtöbb autónak már lefelé görbül a grafikonja. 7.7-et simán megfutó Suzuki nincs. A turbós Suzuki 8.1-et tud, 790kg-ra könnyítve. És tudtommal ilyen erős S csak egy van. Dodge Viper verő Alfából meg vagy tíz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Nem állok le vitatkozni veleed De ha nem parasztvakítás Evora járnál láttál volna már 7,8mp-t futó sima szívóbenyás suzukit Az előted szólónak pedig XD minden verda tud menni nagyon nagyon kivéve Opel XD Kau neked meg sok sikert a versenyeken Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kau Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Köszi. Mivel 1.6-osom van, ezért nekem előnyösebb a 201 méter. Itt nem ritkán megfogok nagyobb köbcentis verdákat. 402 méteren nem egyszer előfordult, hogy utólértek Nagyon ritkán, azért gurulok betonon is Szívó benyás Suzuki meg nem megy annyit. Az elképzelhetetlen teljesítmény, már súrolja a gyorsulási motorok idejét... De én mindenre nyitott vagyok, meg lehet győzni. Ha látom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Oks Reptereken keresshetsz egy fehér 5ajtóst a 7,8mp a 0-100as gyorsulás Általam ismert Turbos Suzi legjobb ideje: 0-100 Km/h ~4.2 sec 1/8 mérföld 7.672 @ 155.3 km/h 1/4 mérföld 11.767 @ 196.3 km/h Sima szívó benyás: Teljesítmény 0-100 Km/h 7,2s 1/8 mérföld 9,73s @117km/h (2006 Tököl Red Sun Fest) 1/4 mérföld 15,09s @ 146km/h (2006 Tököl Red Sun Fest) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Nem állok le vitatkozni veleed De ha nem parasztvakítás Evora járnál láttál volna már 7,8mp-t futó sima szívóbenyás suzukit Az előted szólónak pedig XD minden verda tud menni nagyon nagyon kivéve Opel XD Kau neked meg sok sikert a versenyeken Na, most a suzukis témától független... Ma jöttünk haza vidékről, egy opeles gyerek beleállt a seggünkbe... (asztma... a gyerek füle akkora mint a visszapillantó tükör...) 31esre rákanyarodunk, padlógáz, úgy maradt le, mint az állat... bekapcsolt klímával mentünk... utána vasúti átjáró, kettőben gyorsítás, hasonló eredménnyel utána 170 körül szépen utazóval hagytuk ott, mint aaa... na tudjátok mit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Hát igen az Alfa nem Fospel Jöhetnek még ilyen sztorik Viking csak lehetne nyitni neki egy külön Topicot És sztem ne vitázzunk ezzen a Suzukis dolgon mindenkinek más az izlése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 gyere át a real lifeba, ott meg valamelyik topikba... pl ebbe : http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=9993 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts