Greg82 Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 "Való-e a világ körülöttem, Vagy tán az álom a való, S e napsugáros, kékes űrben A durva hajsza a csaló? Akkor tűn el igaz világunk, Ha reggelenként ébredünk, S akkor igaz valónkba látunk, Ha álmot néz húnyt szemünk?" (Kosztolányi Dezső) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 "Előtted a küzdés, előtted a pálya, Az erőtlen csügged, az erős megállja. És tudod: az erő micsoda? - Akarat, Mely előbb vagy utóbb, de borostyánt arat." Arany János - Domokos napra (részlet) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 "Ne viseld a stresszt, okozd a stresszt!" :D :D :D (California Dreams-ből Sly mondta ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 "Underneath the guise of a smile gradually I’m dying inside" Egy "imo" oldalon kerestem és találtam vmi jó szöveget a mostanában rám jellemző hangulat kifejesére... ez tökéletesen megegyezik a valósággal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 Na akkor ha már ott tartunk hogy rám jellemző hangulat kifejezésére szolgáló idézetet akkor tessék: "I hate my self and I wanna die." Curt Cobain (magyarul: útálom magamat és meg akarok halni) bocs, ha helyesírási hibás az eredeti...de én németes voltam mindig is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 „A halál semmi a halálfélelemhez képest.”- Spurgeon milyen igaz!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
keyhole Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 Az egyik pl.: "Álmaimban szarvasokat űzöl a Rockefeller Center romjai körül, a fák között. Holtodig elnyűhetetlen bőrruha van rajtad. Felkúszol a Sears Toronyház oldalán kígyózó indákon... lenézve apró alakokat látsz, akik gabonát csépelnek és szarvashúst szárítanak egy üres autópálya leállósávján." - Fight Club. Nem azért mert olyan nagy életbölcsesség lenne benne. Csak a lényeg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam-0921 Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 "Mindenütt jó, de mindig elzavarnak. " "Szia, te is ezen a vonaton utazol? " "A lajhár hozzád képest kapkodó idegbeteg. " Nekem ezek tetszenek ! by Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 "Akit anya szült, az mind csalódik végül." József Attila Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 "Love is the slowest form of suicide.." (A szerelem az öngyilkosság leglassúbb formája) "You don’t have to hold on the pain to hold on to the memory" (Nem kell megőrizned a fájdalmat ahhoz, hogy megőrizhesd az emlékeket) "In a world full of fantasies reality can hurt." (Egy álomképekkel teli világban a valóság fájni tud .) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 „-Elhihetitek nekem, az öregembernek. Lehet, hogy már most is édesnek tartjátok az életet, de higgyétek el, ha a halál közel jár, akkor válik kibírhatatlanul kívánatossá. Ha túlélitek, minden szépség és öröm megsokszorozódik, a napfény, a szél, a jó bor, egy nő ajka, egy gyerek nevetése.- Az élet semmi, ha nem néztél szembe a halállal.”- David Gemmel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 ARMIN FAN! Tök jók a idézeteid...ne hagyd abba! "Life is a shitsandwich and every day is another bite." (Az élet egy *aros szendvics, és minden nap egy újabb falat.) falfirka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 "Én nem tudom mi ez, de jó nagyon, Ha fáj had fájjon, hagyom..." Ady Endre (bocs, ha nem jól idéztem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 ,,You can travel the world but you can't run away from the person you are in your heart...!" (Körbeutazhatod a Földet, de nem tudsz elfutni attól, aki a szívedben van) /TIESTO/ ,,Sometimes when I say "oh, I'm fine", I want someone to look into my eyes and say: "tell the truth!" Néha, mikor azt mondom "jól vagyok", azt akarom hogy valaki nézzen a szemembe és mondja azt: "mondd az igazat" --->ez nagyon igaz.... ,,Throw my life away for a dream that won't come true" Eldobhatnám az életem egy álomért, ami nem fog valóra válni ... Nekem ezek tetszenek per pillanatban..ha találok még valami jót akkor felteszem ide! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 ARMIN FAN!!! Csak bátran! "Minden hazugság a levegővételnél kezdődik." ismeretlen (számomra) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Köszi! Örülök,hogy valaki másnak is tetszenek,nemcsak nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 "A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel van hozzá." Nagy-Bandó András :D :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 "Ha majd ősz leszel és öregnek érzed magad, már fáradt vagy talán a nevetéshez, a mosolygáshoz és az álmokhoz. Olvasd versemből ifjú lelkem, mely szerelmét nem viselik meg az évek." ismeretlen (számomra) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Október 18, 2007 Share Posted Október 18, 2007 "Semmi sem kíván több tapintatot, mint az igazság… Elmondásához legalább ugyanannyi hozzáértés kell, mint elhallgatásához." - Gracián - Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bopika Posted Október 18, 2007 Share Posted Október 18, 2007 Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. (Hugo, Victor) Ha mindenki meg lenne elégedve önmagával, nem is lennének hősök a világon. (Mark Twain) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 "Az öregkor hasonlít a hegymászáshoz. Minél magasabbra hágsz, annál fáradtabb vagy, nehezebben kapsz levegőt. De sokkal jobban átlátod a dolgokat." - Ingmar Bergman - Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 "Olyan mélységbe süllyedtünk, ahol már az egyértelműt is megkérdőjelezi az intelligens ember." - George Orwell - Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 "Omlásában súlyos a légvár" Majd vers is lesz amint megtalalom h hova mentettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsengi Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 1 Ady versből van- "...Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem: Én magyarnak születtem. Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon, Üssön csak, ostorozzon..." Ez meg Alice in Chains- "...Some say we are born into the grave..." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferika Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 József Attila Nincs Bocsánat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 "Kétféle ember létezik. Az ábrándos, aki pénzérméket hajigál a szökökutak medencéjébe, meg a realista, aki kihalássza azokat." - George O. Lucke - Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 "Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, mint amennyire nő az, aki bejött a szobába." /Karinthy Frigyes/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 "Most valósággá válik minden édes remény, Mely ott ég a szívünk rejtekén. Az élet tárt karokkal vár, Hogy szép lesz-e, csupán rajtunk áll." - Antoine de Saint-Exupéry - Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bopika Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között. (Twain, Mark) Élvezd a kis dolgokat, egy nap vissza fogsz tekinteni és rájössz, hogy azok voltak a nagy dolgok. (Brault, Robert) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 ,,Úgy élünk,ahogy álmodunk - egyedül..." ....nagyonigaz.. Nem tudom már honnan vettem,pedig nem is régi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts