Athleta1 Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 "Az emberiséget három nagy csoport alkotja: a mozdíthatatlanok, a mozdíthatók és azok, akik mozdulnak." /Benjamin Franklin/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 "Alapjában véve a feleségem éretlen volt. Ülök békésen a kádban, õ meg bejön és elsüllyeszti a kishajóimat." (Woody Allen) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 A barátság legszebb aktusa az, midőn barátunkat hibáira figyelmessé tesszük. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 "Belső értékeik miatt kedveljük, de hibáik miatt szeretjük az embereket" /Hellboy/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 Ha jó ügyet védesz, mitől is félhetsz? Mi is történhetik veled? Letepernek, megrágalmaznak kirabolnak, meggyaláznak? Vádakkal fordulnak ellened, hamisan ítélnek? Mindez nem változtat azon, hogy az ügy, melyet védtél, jó volt, és ezért jó volt az is amit csináltál, mikor a jó ügy védelmére szegődtél. Ilyenkor ne törődj senkivel és semmivel, csak az üggyel. Az ügy igazával, mert meg kell védened. Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek. Vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak. Elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod. Csak akkor nem vagy magányos az életben, ha jó ügyet szolgálsz. Nincs fizetség és jutalom az ilyen perben. De nincs alku sem. Ezért soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 "Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni..." (ismeretlen) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 Nem kevés kurázsi kell hozzá, hogy szembeszálljunk az ellenségeinkkel, de ahhoz sem kell kevesebb, hogy a sarkunkra álljunk a barátainkkal szemben. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 "Az ember rabjává válhat egy elragadtatottságnak, ha nem érti meg idejében, miért vált elragadtatottá. Meg kellene egyszer kérdeznie magától: Miért ragadott úgy el ez a gondolat? Mit jelent ez rám nézve? Egy ilyen szerény kételkedés megóvhat bennünket attól, hogy saját eszméinknek maradéktalanul és örökre rabja legyünk." (Carl Gustav Jung) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athleta1 Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 "A tűzben az az érdekes, hogy alattomos - lopakodik, nyalakodik, aztán a válla fölött hátranéz, és kiröhög. És gyönyörű is, a rohadt életbe. Mint a naplemente, ahogy vörösbe borít mindent maga körül." /Jodi Lynn Picoult/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 "Isten azért teremtette a macskát, hogy legyen egy tigris, amit bátran megsimogathatunk." (Victor Hugo) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 "Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek... Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan, de csalódások nélkül!" Müller Péter Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargarobi21 Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 "Mondottam ember: küzdj, és bízva bízzál!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 A tuning olyan betegség,amit ha egyszer elkezdesz nagyon nehezen tudsz belőle kigyógyulni. /saját/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 Ezeket a gyönyörű sorokat egy YouTube videóból írtam ki az imént. Szeretlek. Csak, szeretlek. A mennyben, és a földön is legyen szent a Te neved. Mint mindennapi kenyerünket, úgy add magad nekem. Most, és máskor is. Jöjjön el az én országom, ahol szerethetlek téged, hiába szeretsz mást, s ő is akar téged. Legyen meg az akaratom itt lenn a földön, mert én szeretlek akkor is ha már nincs miért, ha már nem kell senki kölcsön. Ha már tudják, ha már tudhatják mások is, én belehalok, tudom. De mégis, de még akkor is, mert szeretni kell lemondva, szeretni kell várva, összekulcsolt testek izzadt nyomorával. Pedig jó lenne úgy, ahogy szeretném én, jó volna úgy, ahogy szeretnéd még. Ne eresszük szerelmünk idő előtt sírba, ne álljunk a gödör szélén, tehetetlen, sírva... Pedig meg fogok halni, s te nem értettél semmit.. Meg fogok halni, mert nem tudtam adni, nem tudtam adni, csak ennyit. Nem tudtam mondani, amit kellett volna. Csak akartam élni, neked játszani, játszani, nem félni. Játszani Neked a reggelt a nap első sugarával. A reggelivel, melyet ágyba hozok annak, ki kedvesem eljátssza. Ahogy a Földön, úgy a mennyben is, Te szeretsz mást, én szeretlek Téged.. Hogy engem fogsz szeretni, sohasem ígérted. Te nekem vagy, de ugyanúgy másnak. Krisztusnak jó vagyok, de bohócnak gyáva. Messze vagy. De legyek bárhol is, szeretlek, csak szeretlek akkor is, még akkor is. Szeress vigyázva, ne szeress bántva. Szeress, mert a látszatnak könnyű lesz egyszer ára... Borzas szerelmünket kifésüli újra, hogyan jutunk a semmiből, a mindeneken túlra. Ámen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Március 11, 2009 Share Posted Március 11, 2009 "A szerelem örök, csak a szereplők változnak." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliboli Posted Március 11, 2009 Share Posted Március 11, 2009 Nagy gamer vagyok, így ez tetszett meg: "Ne pislogj... ne gondolkozz... túl sokáig tart..." Newton Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 "Ne várj senkitől semmi jót, nem ér csalódás!!" "Sose fuss se nő, se busz után, úgyis jön a következő!" "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének." "Épp amikor kezdtem megszokni a tegnapot, hát nem eljött a mai nap?" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athleta1 Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 „Hallom és elfelejtem. Látom és elhiszem. Csinálom és megértem." /Confucius/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Március 15, 2009 Share Posted Március 15, 2009 “A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége.”(Dan Millman) “Egy bölcs ember mindig beismeri a hibáit - hogy a barátait megnyugtassa.” (Benjamin Franklin) "Én vagyok a sorsom ura, a lelkem kapitánya."(William Ernest Henley: Invictus) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 ?A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr. A szeretet soha el nem múlik...? (Pál apostol 1. Levele a Korintusiakhoz 13, 4-8.) "A szavak arra valók, hogy elrejtsék gondolatainkat." (S.J. Malagrida) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 "Azt hiszem, minden ember életében van egy pont, amikor döntenie kell. Ha rosszul dönt, nincs visszaút. Sokáig azt hittem, hogy másokat hibáztathatok azért, ami velem történt. A hibáktól azt mondják, hogy az ember jobbá válik. Ez talán igaz is. De minden hiba elvesz egy darabot az emberből. A hibákat nem lehet jóvá tenni. Örökké velünk maradnak, hogy emlékeztessenek a múltra. Egy bocsánat, vagy egy elnézést jöhet szívből, de ez csupán szó. Azt hisszük, hogy ha megkapjuk, amire várunk, hogy ne haragudj, minden jobb lesz. De a szó nem fedi el a sebeket; Minden bocsánat egy újabb halál, amelyet a léleknek kell átélnie. Megbántottak. Százszor, talán ezerszer is. De a legjobban az fájt, amikor bocsánatot kértek. Tudtam, hogy megölik vele a lelkemet. Nem a megbántás fájt, mert azt elfelejti az ember. Talán hónapok, vagy évek kellenek hozzá, vagy talán csak egy pillanat, de elfelejti. De a bocsánatkérés már azt jelenti, hogy ott, abban a pillanatban, amikor kimondta, vagy megtette, amit mondott, vagy amit tett, őszinte volt. Ott, abban a pillanatban tényleg úgy gondolta, vagy úgy érezte. Ha tehetném, én is úgy élném az életem, hogy sose kelljen megbántanom mást. Mert bár feloldozást nyerhetünk azzal, hogy megbocsátanak, de azt a halott lélekdarabot már semmi nem támaszthatja fel. Senki nem érdemli meg, hogy megöljék a lelkét, hisz anélkül a szíve halott. S szív nélkül, hogy éljük túl az életet?" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 22, 2009 Share Posted Március 22, 2009 "Ha nézem a világot, A világ visszanéz, Azt mondom, összevisszaság, Ő feleli, teljes egész. Azt mondom, csupa valótlan, A semmiség ragyog, Ő feleli, nézz meg jobban, A valóság én vagyok. Azt mondom, merő idegenség, Sok átsuhanó tünemény, Ő feleli, nézz a tükörbe, Amit ott látsz, az vagyok én." (W.S.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Kell egy hely Kell egy hely, hol elmondhatod, mi a legnagyobb bánatod, szíved őszintén kitárhatod, hisz ott mindenki barátod. Mikor kell segítenek, a bajban melletted lesznek, gyakran könnyezve nevetnek, ők mindennél jobban szeretnek! Hiányzol ha nem vagy velük, nagyon szomorú a szívük, tiéd minden szeretetük, te vagy utolsó reményük. Egy ember aki tisztességes, barátaihoz hűséges, mindenkihez figyelmes, igaz szeretettel teljes. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 "Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad!" (Hippokratész) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 2, 2009 Author Share Posted Április 2, 2009 “Nem érdemes a hibáinkat elkövetni, ha nem tanulunk belőle!” (Abraham Lincoln) “Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról.” (Henry Ford) “A hazug ember büntetése nem az, hogy nem hisznek neki, hanem az, hogy ő sem tud hinni senkinek.” (George Bernard Shaw) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 "Olyan vagyok én,mint isten és isten olyan mint én. Vagyok olyan nagy, mint isten és ő épp oly kicsi, mint én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én őalatta nem állhatok." (A rettegés foka című filmből ) "A legtöbb ember olyan boldog, amennyire elhatározza magát, hogy az legyen." (Abraham Lincoln) "A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben." (Abraham Lincoln) "Általában a ?majd holnap? a hét legzsúfoltabb napja." (spanyol közmondás) "Annak, aki vár, az idő minden ajtót kinyit." (kínai közmondás) "A fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a régi szép idők, az most van." (Tímár György) "Aki némán cselekszi a jót, az aratja majd a legnagyobb jutalmat." (ismeretlen) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 5, 2009 Author Share Posted Április 5, 2009 „A mosolyod olyan görbület, amely mindent egyenesbe hoz!” (P. Diller) “A kiváncsiság egyeseket arra késztet, hogy felfedezzék Amerikát, másokat meg arra, hogy az ajtó mögött hallgatózzanak.” (Jose Maria Eca de Quinteros) Amire leghevesebben vágyunk, veszít értékéből mihelyst megkapjuk; a dolgok nem válnak képzetünkből valósággá veszteség nélkül. (Fontenelle) “Az első korty a tudomány poharából ateistává tesz. A pohár alján pedig ott van az Isten!” (Isaac Newton) “Könnyebb száz világi vágyat meghódítani, mint egyről lemondani.” (Buddha) “Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.” (Lady Blessington) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 „Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak.” (Démosztenész) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 "Stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál." (ismeretlen) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Szeretlek nappal szeretlek éjjel soha nem múló szenvedéllyel szeretlek nyáron szeretlek télen ugyanúgy álmomban, mint ébren néha komoly néha játék de veled minden nap ajánék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts