Kronos Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Mi a véleményetek a passzív hűtésű kártyákról ? (PL: Gigabyte tipusai) PL:SOK Játék alatt nem melegszik túl ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Ha jól gyanítom, csak akkor mernek egy kártyát passzív hűtéssel kiadni, ha az bírni fogja, nem melegszik túl... Mert melyik lenne az a hülye gyártó, akinél sorba kellene visszavinni a kártyát ingyenes cserére? Szerintem a passzív hűtéses cuccok jók lehetnek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 de nem tuningolhatók!!! cserébe viszont halk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Február 10, 2007 Author Share Posted Február 10, 2007 aha köszi ÉN azért "félek" kicsit mer hawernak egy pár órás lanparti után folyamatosan elment a kép és kiderült ,hogy 70C re melegedett a passzív hűtésű kártyája... Ráraktunk egy bazinagy ventit és ugy sikerült 40 fokon tartani...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schorpyon Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 a 70 fok nem sok nekem a 6600gt 4 óra játék után 90 fok volt és semmi baja nem volt és nem véletlemül merik kidobni a karikat passzív hűtéssel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 szomszédbak ASUS 7600GT-je van (silent) CS közben: 54 fok, de nagyon igényű játékoknál 95-100 fok körül van a hőmérséklete... aztán egy idő után lefagy... mondjuk z igaz hogy nem túl jó a ház szellőztetése, nah de akkor is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
newcastle_gijoe Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Haver passzív hűtéses kártyájánál(Ati:P) hibaüzit írt a BIOSZ: "VGA fan error" (h nincs csatlakoztatva videokari ventillátor) és télleg a csatlakó meg is volt a karin csak a venti hiányzott... és vajon hogy oldotta +??? egy jumpert rakott rá és azóta nincs semmi baja és hibaüzit se ír... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 de ha jumpert tesz a + és a - az az a két fém közé akkor nem okoz zárlatot? amúgy meg el nem hiszem hogy van olyan ember akit idegesít mondjuk egy 4-5 cm-es venti pörgése, ha melette ott a tápé vagy a cpué. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000tomy Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Szerintem nem a legjobb választás egy passzív hűtésű kari,mert ha tényleg nem szellőzik rendesen a ház,akkor sokszor túlmelegedhet,de egy kis buherral rá lehet dobni egy ventit.Én tuti hogy soha nem fogok venni passzív karit,inkább hallgatom a venti hangját,nem nagyon zavar.Inkább legyen zaj meg hűvös minthogy csend meg hőség. Legalább hallom hogy működik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 De vannak olyan kártyák is, amin van passzív és aktív hűtés is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Ezzel most sokat mondtál Majdnem minden kártya ilyen, hogy mindkettő van rajta. Nem is lehet megoldani, hogy csak aktív legyen rajta, minden kártyán kell legyen valamiféle hűtőborda. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Egy csomó kártyán nincs passzív hűtés, csak aktív. Pl. Inno 8600 GT, Ati Radeon 9600 XT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Én azt mondtam, hogy majdnem minden kártyán. Vannak kivételek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Szerintem jó "buli" egy ilyen hűtés... mivel úgy tervezik, h. alapjáraton megfelelően hűtse a GPU-t és a memóriákat. De vágjunk alá, fölé, mellé (kinek, h. fekszik a hőleadó felület) egy vagy két db 12cm-es ventillátort, és indulhat a is tuning. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts