Z-nó Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 én is gta fan vok de a mafia storyja basszus annyira belelehet élni magad de a gta az csak van jáccod aztá kész a de mafia amikor paulie meghal majdnem elbögtem magam ilyen gta-nál nem volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Lényegében az összes GTA-val játszottam, amit kiadtak PC-re és nagyon bejött. Mafia-t is toltam, de nekem valahogy jobban tetszett a GTA. Egyébként ami még hasonló stílusú game és nagyon bejött az a Scarface volt. Ha GTA vs. Scarface lenne a szavazás tuti Scarface... nálam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Nálam a Mafia a nyerő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Mafia! a Vice City és a San Andreas se lett kijátszva általam. Elakadtam, aztán otthagytam a fenébe. mafia storyja basszus annyira belelehet élni magad de a gta az csak van jáccod aztá kész a de mafia amikor paulie meghal majdnem elbögtem magam Ahogy mondod, én is így voltam vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Mind a kettő nagyon jó. De nálam a sorrend: 1. Grand Theft Auto: San Andreas 2. Mafia (Ennek a legjobb a története a listáról.) 3. Scarface 4. Godfather II / Grand Theft Auto: Vice City 6. Grand Theft Auto 3 ?. Grand Theft Auto 4 (nem viszi gépem így nem tudom értékelni) +. A Godfather első része elég gyenge volt szerintem. +. Már nagyon várom a Mafia II-őt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPiri2 Posted Augusztus 20, 2013 Share Posted Augusztus 20, 2013 a GTA a legjobb game sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts