Fiero Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Nekem a Mafia jobban tetszik. Összetettebb, kidolgozottabb, komplexebb történet. A grafikája gyönyörű volt a megjelenésekor. Nekem teljesen átadta ezt a maffia hangulatot, imádtam minden küldetését. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrEY Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 nálam a GTA a nyerő, de várom már a 4-et Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 A Mafia azért nagyon nagy gém mert a hangulata eszméletlenül ott van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 hát számomra iss nehezen összehasonlítható... ha már a játékot nézem, akkor azt mondom Maffia, de ha azt, hogy melyikkel játszottam többet akkor a GTA... mondjuk a több része miatt ez evidens gondolom... a Maffia jobban megszerkeztett, de ha autokázni, lopkodni akar az ember, akkor iss inkább a GTA-ban teszi, a kocsik modernsége, a városok kinézete, forgalma miatt... így nehéz egy fair összehasonlítási alapot találni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_zsolt Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Én a Mafia-ra szavaztam a GTA-t is nagyon szeretem de nekem a Mafiánál nagyobb volt a játékélmény és már alig várom a Mafia 2-őt biztos hogy hazavág minden GTA gamet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 a GTA-hoz jobban hozzászoktam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 GTA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Nálam a Mafia a nyerő, az sztem összetetteb, hangulatosabb, és a MAfia szellem nagyon átjön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
47-es Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Szerintem a GTA!Az igaz,hogy a Mafiának kicsit jobb a grafikája,de hiányzik belőle a szabadság.És a GTA-n belül szerintem a Vice city a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 nekem a mafia jobban tetszik! A story egyszerűen fantasztikus és felülmúlhatatlan, bár a mafia 2? (ki tudja?) na majd meglátjuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krome Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 GTA rLz!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 GTA: 3; Vice City; San Andreas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Szerintem meg a 2 közül a Total Overdose a legjobb! Próbáld ki TOD = Gta3 + Postal + Enter the matrix,mindez mexikói környezetben Ha tps akkor +még a freedom fighters & Airbounre troops, de ezek nem gta stílusúak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Sztem ugyanolyanjók de ha kötelező választani akkor Mafia! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate94 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Szerintem a GTA! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Kihagytál egy csomó GTA-t. A LCS, VCS, Advance, IV A Mafiának jobb a játékélménye. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitrágó Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Nálam a GTA Sorozat viszi a pálmát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 gta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 inkább Maffia, de a GTA 4re nagyon kíváncsi vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Nálam a GTA sorozat lett a befutó. Valahogy jobban bírom ezeket, mint a Maffiát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisti Junior Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 egyértelműűűen GTA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.Evil Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 Alap, hogy a GTA Jobb: -Van története a játéknak, -Nagyon jól ki van dolgozva mondjuk ez azért mosolyt csalt az arcomra Ez azt jelentené, hogy a Mafia-nak nincs története?! Amúgy igazuk van az előttem szólóknak, mert ez a szavazás igy azért 1 game vs 3 game, ráadásul összesem nagyon lehet hasonlitani őket, mert lényegében a Mafia a GTA 3-mal jött ki egyidőben, tehát a VC-t meg a SA-t igazából egy Mafia 2-vel meg 3-mal kéne hasonlitani ugye, csak ezek még nincsenek (meg mostmár azért sem lehetne, mert akkor a játék dátumok megint csúsznának összehasonlítás szempontjából) a Mafia egy realistább játék, a GTA pedig inkább a szabad élvezetekre megy rá. Kinek mi tetszik... mert aki beleéli a hangulatba magát annak biztos, hogy a Mafia, hiszen a GTA-k inkább arról szólnak, hogy öldöklés (mert nem hiszem, hogy túl gyakran megtörténne, hogy egy kezdő mafiozó egyedül kinyír 2,000,000 embert és a csúcsra jut Rambo style) Aki viszont csak gyorsan leakar pörgetni 1 gamet, a történettel, bejátszásokkal meg miegyébbel nem törődve annak a GTA-k biztos jobban bejönnek. Az biztos viszont, hogy a Mafia a maga idejében olyat mutatott amit addig más játék nem nagyon. Gondolok itt a részletességre, hogy lelehet lőni egy visszapillantótükröt, kilehet lőni a gumikat, kerekek kiszakadnak, ilyen a GTA3-ban nem volt, viszont alapjában a törésmodell pedig talán ott lett jobban eltalálva. A Mafia a realizmusra épül, a főszereplő dohányzik, artikulál, a GTA3-ban ezt megoldották úgy, hogy megsem szólalt A 3-ban folyamat rohan az ember, a Mafia-ban "megtanították" sétálni is. A 3-ban 200 golyó kell 1 halálhoz, a Mafia-ban sokszor elég egy is. A 3-ban felrobban az auto ha fejreáll, a Mafia-ban nem. ...és még lehetne sorolni. A 3-ban viszont több volt a fegyver pl, nem volt különválasztva a free meg a küldetés része a dolognak, a verekedés is sztem szebben volt megoldva, a 3-at végiglehetett rohanva is vinni: a pali fut mindig mint az állat, 1 autolopás 1 mp kb, a Mafia "megfontoltabb" játék. 3-ban egy fegyverraktár lehetett nálunk, Mafia-ban nem, M-ban fogyott a benzin, 3-ban nem, nah de mind1, nem sorolom tovább, pedig lehetne, igazából aki játszott mind2-vel (vagy ugye több GTA-val) az tudja mi a különbség, aki meg nem az meg játszon Viszont a köv ilyen topic majd mehet a GTA IV vs Mafia 2 -nek, mert ezek nagyjából megint 1 kategóriásak lesznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 A Vice City, a San Andreas, és a Mafia is a legnagyobb kedvenceim közé tartozik, de a legeslegnagyobb kedvencem minden játék közül a Vice City, úgyhogy a GTA-kra szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 GTA párti vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 a gta-k sokkal összetettebbek meg jobbak is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 San Andreas-t viszem most. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Mafiára nyomtam, de a GTA-t sem vetem meg. Az összes létező GTA résszel játszottam már. De nekem a Mafia nagyon bejött. A történet, a játékmenet, a valósághű grafika, a régi idők stb. De hogy most kijött a GTA IV, azért feladta a leckét, és látszik rajta, hogy figyeltek rendesen a grafikára, de ennek ellenére mégis maradt a Mafia. Szóval jöhet a Mafia 2. B.Evil-el egyetértek. Ő kifejtette a lényeget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 Én is mafiára szavaztam de a gta sorozatot is szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 Mafia. Biztos vagyok benne, hogy az új Mafia rész minden téren alázni fogja a GTA 4-et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 Egyértelműen a Grand Theft Auto. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts