Roland18 Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Az első kettő nekem nagyon tetszett, a harmadik már kissé erőltetett volt számomra, a negyedik meg abszolút nem jött be, nem is értem miért a Taxi címet kapta, mikor alig volt benne a Taxi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baro130 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Hát ez a negyedik rész szánalmas! A 2. volt a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gergő /dv/ Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Nekem az 1. tetszett a legjobban, de a 2. és a 3. is jól sikerült! A 4.-et viszont kegyetlenül elrontották, látszik hogy nagyon erőltették és iszonyú gagyira sikerült! Sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkoldBoxKross Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Az 1. és a 2. volt a legjobb, a harmadikat még meg lehetett nézni, de a 4 már nagyon rossz... Megpróbálták folytatni a Taxi-t, de nem sikerült... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Nekem tetszi! Cisse az egyik kedvenc focistám! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts