ladzjoe Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Hát sztem nagyon gány egy film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 Hát ez így igaz ami hiányozott a filmből a TAXI! Remélem az 5-ös jobb lesz ha lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 hát ha lesz 5 én arra már nem leszek kiváncsi mert minél ujabb egy rész a Taxiból annál sz*rabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 Szerintem gagyi volt az egész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor82 Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 hullagyenger és erőltetett a 1-2-höz képest. sokszor már idegesítő a bugyutaságuk. a legbrutálisabb gyilkos akit gumiruhába szájkosárral szállítanak egy béna ratyi. Inkább azt írom,hogy az egész nagyon rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 szerintem meg jó film volt csomót röhögtem rajta és ha lessz 5 akkor azt is megnézem ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 Egyre kevesebb benne az autózás szerintem ! A franciás ostobaság meg egyre több ! Nem olyan jó mint az eddigiek ! szerintem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 Szerintem már a harmadik rész is ratyi volt! Erröl jobb ha nem is beszélünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 szerintem meg jó film volt csomót röhögtem rajta és ha lessz 5 akkor azt is megnézem ! Ha lesz 5..hmm sztem lesz és akkor már a kocsi csak a borítón meg a plakáton lesz rajta!De ez a legdurvább h az 1,2 még talán a 3-as rész is jó volt de csak a neve Taxi a filmnek,a kocsis jelenetek egyre kevesebbet vannak képen!Ha lesz 5-ös és ugyan ilyen ratyi lesz mint az 5-ös akkor nem értem minek folytatják! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 (edited) A rendőr figurát túl butára vették ekkora mennyiségben már nem szórakoztató,hanem idegesitő. És igen a lényeg hiányzott belölle a Taxi. Módosította Május 7, 2007 szaszanagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Hányingerem van a taxi filmektől! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldo124 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Ezt nagyon el rontották, rossz szerintem a többi 3 jobb rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 hát szerintem nem az a fullos film de nem is a legrosszabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Ajj..jo film ez ugy maga modján..csak kár hogy már nem a film a címéről szol..van benne max..2 fuvar (?!) ..a többi a csávo elfogásárol meg a nagyfőnök hülyeségéről szol..de nekem ettől függetlenül tetszett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 ez már nem az a taxi nekem speciel nem jött be a főnök idétlenkedése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 nekem elment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 Nekem az első rész tetszett... A második részt megnéztem.. elment.. A harmadik részt már csak félig láttam.. A negyedik résznek láttam a trailer-ét, és a filmre már nem is vagyok kíváncsi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland89 Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Háááááááááááát "enyhe" túlzások vannak benne de azé elmegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxx72 Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 jó az én is röhögtem sok poénon még ha túl bugyuta volt is nekem ha jól emlékszem a 3 nem jött be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari enzo Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Ez a legjobb része a 4-ik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
haver007 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Látom egyet ért velem a többség! Borzalmas film volt! A Felügyelőt meg azt a néger rendőrt nagyon elrontották benne!!! ÁÁÁ... 3 részben kellet végignéznem, mert amúgy nem ment! RETTENETES!!! Sztem ezzel el is rontották az 1-2-3 ,,varázaát"-->az én számomra legalábbis!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Megvan dvd-n magyarul, hát igazából csak a rendőrökre mentek rá, és 1 autókázás volt, csak a név kedvéért... De a rendőrviccek nem rosszak benne, csak kicsit erőltetett, de ezt a film alatt nem mindig veszi fel az ember, legfeljebb amikor elgondokozik az egészen... De amúgy nem rossz, de egy mozijegyet talán nem ér meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 jó volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Fenix Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 nekem az összes taxi tetszett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 nem volt rossz, de az is igaz, ho az első volt a legjobb...............onnantól kezdve egyre rosszabbak lettek a taxi filmek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Szerintem király a taxi 4 A hozzászólásokat elnézve, mindenki csak a kocsik kedvéért nézi a filmet... Mondjuk nem vágom miért, bár az igaz, hogy taxi a film címe, de az nem azt jelenti, hogy a taxinak minden másodpercben fel kell bukkannia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Én már unom a taxi-részeket engem nem köt le és unalmas eléggé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alarine Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Hát nem tudom mit mondjak, én láttam mind a 4 részt, és tettszik összetéve az öszes. Mindegyikbe van valami jó dolog. Egyébként a Taxi 1-nek a forgatókönyvét mindössze 30 nap alatt írták meg, talán azért is lett ilyen jó! A 4-ben azért szerepel szerintem kevés Taxis jelenet, mert Samy Nacerit akkoriban kaphatták el a narkózása végett. Egyébként nekem a 406-os sokkal jobban tettszett, mint a 407-es . Formásabb volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Szerintem is jók a Taxi filmek, bár a negyedik részre kicsit elfáradt a sztori. Nem volt benne annyi üldözős, izgalmas jelenet, és elég uncsi volt néhány rész a filmben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsy Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 nekem az első három rész jobban tetszett ,a 4 olyan közepes nálam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts