SSly Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 nah ide minden jöhet a filmről, rakok ide 2 Trailert (sajna franciák) http://www.youtube.com/watch?v=i9KDTzVN2jM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 már várom...! Jó film lessz... bár a 3. része gyenge volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Full91 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Igen wárjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 háát ha hozza az első két rész színvonalát akkor jó lesz,ha a harmadik részét hozza akkor kaki lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verby Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Érdemes lehúzni erről még egy bőrt. A harmadik rész tényleg kritikán alulira sikeredett, akárcsak a Halálos Fegyver 4. Bár igéretesnek tűnik. Reméljük a legjobbakat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Taxi 4 eva..és várjuk a 4. részt ezerrel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 eddig mind3 rész nagyon tetszett nekem,ezt is tuti meglesem majd ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spori Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 A 4. részbe a taxi már űrhajó lesz? hamár az előző részekbe repült, beépített lánctalpa volt, meg ilyenek. Azért kíváncsi vok én is. mert összességében nem volt rossz.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesiah Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 nem is tudtam hogy lesz 4 remélem faxa lesz eddig az összes rész jó volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Már amikor a 3-at bemutatták aláírták a szerződést a 4-re. Ya igen, és a legyobb az, hogyha ennek sikere lesz, akkor lesz 5 is. Amúgymár várom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 remélem olyan jó lessz mint az elöző 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Hu de várom már én is egy biztos,hogy ezt meg fogom nézni moziban! Tényleg nem tudja valaki,h kb mikor várható a hazai premier ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 hazai premieR? neten vagy moziban? mert neten a megjelenés napján Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Azt írták a filmről hogy nem lesz benne túl sok autós jelenet, üldözés hanem inkább a hülye rendőr botladozásai lesznek többségben a filmben, úgyhogy átmentek vígjátékosabba!!! + a Peugeot-ot is lecserélték 406-osról 407-esre!!! Szerintem jól néz ki!! Remélem jó lesz a film, és a 3.-adik rész télleg elég tré volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 hát pedig a taxiba nem jönne rosszul az autós üédözés... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 nekem mindegyik rész tetszett remélem ez is király lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 Már van Taxi4 vagy lessz?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 Van... de csak lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 hazai premieR? neten vagy moziban? mert neten a megjelenés napján A mozis premier-re gondoltam kivételesen ,letölteni ráérek utána is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fábi Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Nem is tudtam, hogy lesz Taxi4, de örülök neki, mert nekem az első kettő nagyon, a harmadik az kevésbé tetszett, de azért egyik se volt rossz, a trailerek alapján, meg ez is elég jónak tűnik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Én mintha már úgy tudtam volna hogy van Taxi 4, az az Taxi 2004 vagy az nem az? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suhy23 Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 hat csak most volt a premierje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buksika Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 magyar premier:április 12. sajna az még nagyon messze van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Djibril Cissé váááá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyiffy Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Jónak tűnik a bemutató!!! Nekem is tetszett eddíg mind,de ami már nem szimpi az egészbe,az az,hogy nem a Peugeot 406 van!!!! Ez nem néz ki jól!A másik sokkal jobb volt,de legalább a szereplők maradtak!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Buksika a neten már előbb fönt lesz,igaz csak angolul és feliratosan.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
u_robee Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 a 3.része nem nagyon tetszett remélem ez jobb lessz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
konig Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 2007 áprilisában lesz a magyar mozi bemutató???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 Meg néztem a trailert. Jónak tűnik. A francia haverok már látták azt mondták hogy jó. Reméljük mire ideér is minden rendben lesz és nem lesznek bemutató csúsztatások. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegi Bali Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 az előzetesbe ugy látom h nem azzal a kocsival van Daniel mint az 1. 3-ba... az első vetítése a mozikba április 5. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts