Lukács Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Gyermekőrző mobil A szülők körében népszerű készülékek többsége egy GPS-modul segítségével képes meghatározni, hogy merre jár a lurkó A gyermek hollétét egy weboldalon található internetes térkép segítségével teszi követhetővé. Idén fejezik be annak a készüléknek a tesztelését, amely minden hatodik másodpercben meghatározza a megfigyelt ifjú ember földrajzi helyzetét. Létezik olyan mobil is, amely e-mailben értesíti a szülőket a gyermek hollétéről. Érdekes az a funkció is, amellyel a szülő pontosan megadhatja, hogy melyek azok a területek, ahová a csemetéje elvben nem teheti be a lábát, és amennyiben ez mégis megtörténik, arról azonnal SMS-ben értesítést kap. A mobiltelefon nemcsak az aggódó szülők nyugalmát biztosítja, hanem a gyermek biztonságát is. A gyermekőrző készülék eredeti, mobiltelefonos funkciókra is képes, tehát lehet vele SMS-t küldeni és telefonálni is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Nem rossz... ilyet én is beszerzek!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Nekem az a véleményem, hogy nem sok ember fog ilyennel mászkerálni... Max az ilyen híres emberek gyerekei... de azok inkább valami menő telefont vesznek Amúgy meg ha nagyon akarja valaki akkor a sima telefon hollétét is le tudják kérni, tehát tök 8. Csak ahhoz kell egy szerződés, és akkor azt is tudják mindig, hogy hol van a telefon( Feltéve ha be van kapcsolva ... ). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabika6630 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Szal ha jólértelmezem GPS-es kapolat által határozza meg a földrajzi helyzetünket ==> csatlakozni kell a műholdra és max 3-4 órán belül lemerül Utána már mehetsz ahova akarsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
donbb Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Szerintem eloszor neveljuk kicsit a gyerkocoket utana meg bizalom es nem lesz para.En is atraztam neha oket meg se lettem se betoro se semmi ilyesmi szal szerintem itt nagyobb problemak vanak kilatasbban minth hol a gyerek.Ha mar ellenorizni kell ott mar bajok vannak.Ezek jelenleg tarsadalmi problemakka sulyosodtak es ha igy haladunk konnyen lehet getto lesz Mo.-bol!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts