Ihar Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Maximum minden. Energiahatékony működés. Multimédiás teljesítmény. A forradalmi Intel® Core™ mikroarchitektúrára épülő, áttörést jelentő Intel® Core™2 Duo processzorcsaládot energiahatékony működésre tervezték, így Ön lassulás nélkül több mindent tud elvégezni egyszerre. A világ legjobb asztali gépes processzora. Intel® Core™2 Duo asztali gépes processzorral Ön forradalmi teljesítményt, hihetetlenül jó reakciósebességet és felülmúlhatatlan energiahatékonyságot fog tapasztalni. Sőt, vírusellenőrzés, több számításigényes program egyidejű futtatása vagy multimédiás tartalom letöltése közben sem lassul le a gép — ezek az asztali gépes processzorok akár 40 százalékkal gyorsabbak és több mint 40 százalékkal energiahatékonyabbak. by: intel.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Jó procik ezek és keveset is fogyasztanak ráadásul nagyon lehet őket húzni Egy baj van csak velük kicsit drágák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 kicsit nagyon... meg nincsen hozzájuk normális (=megfizethető, jó, tuningolható) SLI alaplap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 De még nem SLI-s sem, azok is veszett drágák Új Core-ok a láthatáron http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6420.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 persze, meg valahol olvastam, hogy a nagy háborújuk hevében 2db core duo-ból összetették az új procijukat, a 4 magosat! Gratulálok Intel, az AMD azon fejleszt, hogy müködjenek is a magok, ha már össze vannak téve , ne csak több legyen. egyre lúzerebb cég az Intel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
x55tt Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Nem csak több, hanem működnek is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Valami olyasmiről van szó, hogy az Intel ugyanúgy csinálta meg a 4 magost, mint a 2magosokat, azaz 2 magot rakott egymás mellé. Ez elfogadott a 2magosoknál, az X2-esek, a Pentium D-k és a Core2Duok is ilyenek. Az AMD, mivel sajnos Ő a kisebb gyártó, valami újat fejleszt ki, a K8L-t. Itt nem két magot rak egymás mellé, hanem összerakja őket, lesz közös L3 gyorsítótárjuk. Ezzel a technológiával azonban könnyen megoldható 2-4-8 magos processzorok is. Reméljük működni fognak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Ja ha nem is azert hogy vegyunk beloluk, de legalabb lemegy a tobbi proci ara!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 K8L... szerintem nem újdonság... hanem "gyerekek baj van... az intel kinyomta a négymagos procikat... találjatok ki valami... van rá 2 napotok..." szerintem vhogy így történhetett... egyébként az Intel technológiájával is megoldható a 4-8 mag (még a 80 is ) és nem kell hozzá L3, speciális alaplap, meg 1000W-os táp sem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 Már van AMD Athlon X2 6000+-os is, teljesitménye egy kicsit az Intel Core 2 Duo E6700 alatti, de ez nem jelent semmit, pl 3d markban kb 20 pontot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 K8L... szerintem nem újdonság... hanem "gyerekek baj van... az intel kinyomta a négymagos procikat... találjatok ki valami... van rá 2 napotok..." szerintem vhogy így történhetett... egyébként az Intel technológiájával is megoldható a 4-8 mag (még a 80 is ) és nem kell hozzá L3, speciális alaplap, meg 1000W-os táp sem... De majd kiderül, mi lesz a teljesítménnyel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 a teljesítményben mindíg kb. egál van (persze vannak hihetelenül jó és bűnrossz szériák is, de általában így van)... a különbség a körítésben van... én nem vennék szerver méretű alaplapot... meg 4*1gb ramot sem... 1000W.... pfff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj.Dru Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 nekem core 2 duo E6300 van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 jaja kiválóak ezek a cpu-k Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
72zotya72 Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 kb 2 hete cseréltük a gépet és intel core2 duora esett a választás pedig előtte 3 amd gépem volt e6400 2gb ram asus p5b-e gf8600 gt a konfig és veszett gyors szertem az amd csak jelenthet az intelnek 800mhz sikerült huzni rajta ami amd-nél lehetetlen-és alig melegszik mindenkinek csak ajánlani tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 hát a te procid ugye az 2100 mhz-n megy mint az enyém is(E6420) úgy hallottal jó hűttéssel meg 800mhz-es ramokkal fel lehet húzni a duplájára(mondjuk vízhűtéssel). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 ÉS előtte milyen volt az az AMD proci.? Csodák a PC-be nincsenek, szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
72zotya72 Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 2700+ barton mag 512kb gyorsitótár gf 7600 256mb ddr3 1gb ram abit nforce400 alap ez is elég gyors volt de nagyon jó áron sikerült eladni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 ez se volt rosz gép! és ehhez képest csodát vettél? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuka110 Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 ha lenne pénzem akor tuti ilyet vennék... pedig és AMD fan vagyok! az összes tesztben felülmúlják az AMD-t :'( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Nagyjából ugyan ezt a gondolat menetet követem én is... másfelöl mire jó manapság a gyors processzor? (persze egy bizonyos határ felett) Ha valaki videót akar kódolni, annak jó az AMD is, ha meg játszani akar akkor vegyen inkább egy bivaj videókártyát, majd az elviszi a hátán a programot (itt is érvényes az előző zárójeles rész). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 nem feltétlen core 2-ből elérhető áron max az E6700-as van..., viszont E6600-asba kerülő összegért 6000+-ost kapunk, ami a kettő közt van, lehet, h. intel gyorsabb, de az amd még mindíg jobban megéri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 megérkeztek az új c2d-k.az E6550(2.33),E6750(2.66),E6850(3000).egész baráti az áruk.immáron már 1333-mas fsb-vel rendelkeznek.vajon csak az órajel és az fsb lett másabb?várom véleményeiteket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rivals Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Ezek a Penryon-ok lennének? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Igen,de egyébként Penryn-ek,nem Penryon-ok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince008 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 E6750, na ilyet veszek a héten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 E6750, na ilyet veszek a héten én is ilyet akarok de a 6420-at be akarom számítatni,csak azt nemtom most mennyi újonan.a 6750-est egyébként majdnem 4 gigáig lehet húzni túdtátok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rivals Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 jaja igazad van.Tényleg Penryn-ek. Ehez mit szóltok: E2160 1.8 GHZ 1mb cache. Ahogy néztem a prohardver.hu tesztben 3.4 GHz-ig lehetett húzni,és a cache sem olyan fontos,játékoknál max 10% volt a különbség. Ahoz képest az ára meg 20 ezer ft,és ha 3.4GHz-en ketyeg akkor zsínórba odaver a x2 6000+-nak is. A hőfoka ha meg jól emlékszem 40-50 fok között megy húzva terhelés alatt. Nem húzva meg asszem hogy 35-44 között. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Én is olvastam azt a tesztet és hát teljesen lepadlóztam tőle.Nagyon sokat kibír a kicsike.Bár én AMD párti vagyok,de le a kalappal előtte.Ki tudja mennyit bírna még,ha rácuppantanának egy kis folyékony nitrogént Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Kevés benne a cache 1mb már a E6300-ba is 2mega van 2-4mega ami már elég jó azért de egy mega hát.Az,hogy fel lehet húzni 3.4Ghz-ig az igaz meg jó is de minek mikor úgy se használod ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts