Atmex Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Konditerembe nem járok, csak otthon szoktam testsúllyal, de mostanában hanyagolom :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Még mikor volt suli, elég gyakran lementünk, ha a fogyatékos tanárunk úgy döntött h most foci helett kosár lesz De nem túl sokminden látszik rajtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Ez egy picikét hülyeség. Én azt jelöltem be hogy nem szoktam gyúrni de az alsó sávban pedig nem volt olyan lehetőség hogy nem szokok. De maj ha nagyfiú leszek akkor fogok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 (edited) Háát,az az igazság,h eddig életemben egyszer gyúrtam Tavaly télen egy hónapot kb. Az a baj,h itthon kevés a súly,meg nincs fekpadom,de majd nyáron megyek dolgozni,és veszek súlyokat,meg vmi faxa kis gépet.Vmi edzésterv nekem sem ártana,honnan lehet azt szerezni tulajdonképpen? http://body.builder.hu/ Módosította Augusztus 12, 2007 spirituell Tilos a direkt link az oldalon! Code tag használata kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Én konkrétan gyúrni nem szoktam, fekvő, felülés, futás, keró. De ezeket rendszeresen . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 én gyúrni szoktam de sajnos mostanában nem tudok rendesen eddzeni mert marhára fáj a jobb vállizületem Ez van... De azért megy így is úgy ahogy.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Szoktam, bár most sajnos nincs rá időm, de lassan megint elkezdem. Heti háromszor szoktam menni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Heti 4-re szavaztam. De általában 5x hetente. 2 éve kezdtem el, akkor persze csak hetente 2 esetleg 3 alkalommal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Az a baj, hogy ha arra szavazok hogy nem, akkor is ki kell választanom egy alkalmat a második szavazásnál, szóval a "Hetente hányszor?"-hoz kéne rakni egy "Nem kondizok" vagy ilyesmi szavazási lehetőséget is. Én most nem kondizok, de hamarosan fogok menni, akkor hetente 4x, nem csak úgy megyek, okkal, most az okot nem írom le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 hhPr3no már leírta más is a szavazási gondot és az okot meg sejteni is lehet nemkell elmondani Nemgyúrok xd soha... feleslegesnek tartom... Lányok miatt sosem gyurnék, mert ugy tetszek nekik amilyen vagyok. Nem járok rossz társaságba, ezért még erőembernek se kell lennem, ha meg utcán rámjönnek, akkor egyedül tök mind1 milyen erőss vagyok a többség mindig nyer futni meg birok szóval menekülés az np. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Itthon van egy házi konditermünk, heti 3 minimum de tervezem többet is, csak sajnos nemsok idővel vagyok megáldva... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FECA77 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Én kondizok, és nem bántam meg!!! Először nem akartam stb, de ahogy csinálom egyre jobb és jobb, és szinte ha nem gyúrok, akkor érzem, hogy kell, mert jól esik mostmár . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csavo35 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Ezzel én is így vagyok. Először hülyeségnek tartottam, de aztán pár alkalom után rájöttem, hoy ez jó, és kell nekem. Azóta rendszeresen járok gyúrni, ahányszor csak tudok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Én most kezdtem el 2 hete, tavaly nagyon ellustultam, gyógy tesis vagyok a gerincem miatt, szóval suliban tesire nem jártam, gyógy tesit meg gyakran ellógtam. Meg is látszik rajtam, sokat híztam, de most újra tesizhetek suliban, iszonyat jó, sokkal jobb mint általánosban volt, kellemesen lefáraszt és érzem, hogy hasznos amit ott csinálok. Úszni is megyek hetente 1x, szóval minden napra megvan a mozgás, már meg is látszik egy kicsit így 1 hónap tesi + uszás (+ most már gyúrás) után. Heti 2x gyúrok, van egy alap program egyenlőre azt csinálom egyik alkalommal mell, bicepsz, tricepsz, has, másikon váll, láb, hát, has. Majd csináltatok magamnak személyre szabottat valamikor... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Dragon Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Csak heti 3-szor járok, lehet h. majd 4-szer fogok pár hónap mulva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Nem. Tetszek magamnak így. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 hetente 3x mek gyúrniiii Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozmi92 Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 néha szoktam otthon,ha van időm... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bölcs90 Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 Ja szoktam edzeni heti 4-szer, immáron több mint 2 éve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 olyan heti 4 alkalommal szoktam 20 percet de többet kéne úgy érzem de erőm azon kívül van nem is kevés Közbe Pk-zok (Parkour) is szoal a mozgás megvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boogeyman Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 heti 3-4 attól függ mikor van időm a kosárlabda mellet....... és edzéstervvel érdemes kondizni!na meg nem 10-11 éves korban kell elkezdeni..mert hát láttam már jópárszor hogy a 10 éves kis mazsola ráncigálja a 10kgos súlyt:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Március 3, 2009 Share Posted Március 3, 2009 Eddig kondiztam suliban, de ott csak kedd-pénteken van tanár és most állítólag loptak valamit, szóval már csak ezen a 2 napon lehet és persze most egyik se jó nekem De majd valahogy szabaddá teszem a pénteket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3cC_ Posted Március 3, 2009 Share Posted Március 3, 2009 Igen szoktam, heti 3x, ha van időm 4x is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Március 3, 2009 Share Posted Március 3, 2009 Gyúrok wazze, és a hét összes napján! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90v2 Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 hali!!!! néha igen, otthon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray D. Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Gyúrok vazze' , minden nap! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 Heti 2x járok kondizni, de amikor szünet van akkor 3x Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 polip igaz, én sem azért járok, hogy kigyúrt állat legyek, a teremben az ilyen nagydarab faszikról készült képekről a véleményemet nem bírja a fórumtisztaság (szóval heti egyszer és igen ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 Sajnos utóbbi időben nem nagyon .... haverral beszéltem és áprilistól mindenképpen elkezdem, nyárra kell a jó alkat Márciusban akartam, de egyéb okok miatt megcsúszott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fincsivagyok Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 Én sokat szoktam táncizni és futni, az jó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts