polip14 Posted Február 18, 2007 Author Share Posted Február 18, 2007 "szabadsúllyal végzett alapgyakorlatok" = nem kondigéppel hanem csak sima egy kezes súlyzókkal ?? elég hülye vagyok ehez a témához van otthon ilyen multi gépen meg két egykezes súlyzóm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Nem gyúrok, de mégis be kellett hogy jelöljem a heti 1-et, mert csak így engedett szavazni wazze. Heti 0. Valamilyen belső hang kényszerített, hogy szavazz? A szavazás állását szavazás nélkűl is meg lehet nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 Nekem a fekve nyomás megy elég gyatrán. 75 kg al nyomok most már de az is elég nehezen megy, pedig 103 kg vagyok. Hogyan lehetne ezt növelni? Van mikor rajtam kívül nincs senki a teremben így nem tud senki segíteni ha alatta maradok, meg egyedül járok kondizni. Van tárogató gép de az rohadt szar 100 kg a max súly és azt simán kinyomom meg se eröltet ezt abba is hagyom mert szerintem nem sokat ér ha azzal csinálom. Amúgy nem szálkásítok, hanem tömegnövelést végzek minél nagyobb súllyal csinálom. Hetente 4 szer járok, 3 hónapot kihagytam 2 hete kezdtem el, de már látszik rajtam hogy ujra nekiálltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogogergely Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 Én mostanában nem járok kondiba, bunkó paraszt ráejtett a lábamra egy 5 kilós súlyt mikor a rúdjára pakolta a fekpadon.. Rohadna el!! De ha visszanő a körmöm a lábamon újra megyek majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 én járok edzésre, itthon van gép, tesin is bemegyünk a kondiba .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 20, 2007 Author Share Posted Február 20, 2007 nekünk elég ratyi a tesi óra ,pedig tök kira lenne ha lennének kondigépek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 Köszönöm a segítséget, megfogadom! Eddig is a mellezéssel kezdtem, mert az megy nehezen. De akkor kipróbálom a rotációs módszert vagy mit. Fehérje táplálkozással lesz majd bajom, mert a tejet utoljára cumisüvegből ittam, szóval iszok akkor helyette kakaót az is jó? azt szeretem. Tojás nem birom megenni, legutoljára mikor főttojást ettem, kihánytam. Öööö ha felverem és megiszom az is jó? de nem tudom hogy megbirnám e inni talán ha befogom az orrom. Hús, sajt meg hasonlókkal viszont nem lesz gond. Van otthon kicsi fehérje még csak lehet hogy már lejárt meg ha jól tudom ez nem olyan jó mert olyan fehérje ami a férfiaknak nem jó. Ha jól tudom. Egyszer szedtem aztán 10kg ot híztam tőle abbahagytam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 American Muscle Protein Power készült:szójafehérje izolátum, tejsavófehérje koncentrátum, kakaópor aroma, édesítőszer aszpartam 25g ot ittam meg edzés után 2dl vízzel felhigítva 25g tartalma: energiatartalom=394 KJ fehérje= 20gr szénhidrát= 1gr cukor= 0gr zsír= 1gr 2006 dec. ig volt jó és még van benn kb. 10-15 adag biztos, kidobjam vagy még jó? Tojás az saját vagyis papáméknak vannak tyúkok szóval nem Tescos pl. Azért gondoltam, hogy megiszom, mert az talán könnyebb mintha megenném, mert nem tudom megenni kiskorom óta. Tejhez nem rakok cukrot csak kakaót úgy simán megiszom. Barátnőm mondta hogy lehet kapni tejport az is jó? Hát igen egy bográcsos kajánál haverokkal kint a szabadban néhány sör mellett nincs jobb. Vörös húsokat imádom meg a fehéreket is csak azok nem laktatnak annyira. 95kg ról híztam meg 105kg ra, most azóta már eltelt 1 év most 100kg vagyok tegnap mértem. De deréktól felfelé vastagodtam, szóval a vállam széles lett, rokonaimat idegesíti hogy a kezem kifele áll tehát nem tapad az oldalamhoz, mert mellnél széles vagyok, nem tudom milyen izom van ott a mellnél oldalt de az nem tetszik nekik :D:D Azért is akarok erősödni, mert mikor az alig 80 kg os gyerek befekszik a 110 - 120 kg alá akkor elszomorodok egy picit meg a 90-100 kg ot simán nyomják, nekem meg a 80 se megy még, de nem csüggedek még csak 9 szer voltam kondizni mióta elkezdtem nyárra remélem menni fog jóval több is. Köszönöm a segítséget, megfogadom a tanácsaidat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 minden nap gyúrok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Múlt héten felraktam 80 kg-ra feljődök, bár majdnem besz*rtam alatta, de most ujra visszamegyek 70 re aztán 75 aztán ujra 80, köszi a tippet nicknick Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Na megint eltértem a témától, ne haragudjatok) Viccelsz! Mindenki más nevében is köszönöm ,hogy ezt az információt megosztottad velünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Tavaly voltam texas-ban,mert csak ott végeznek izomlevágást!! Mert már akkora volt a csuklyásom,hogy nem birtam oldalra fordítani a fejem!!!! De mostanában is gyurok TV-néző izomra!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodaiadam12 Posted Április 3, 2007 Share Posted Április 3, 2007 Gyúrok wazzeg! És heti 3 alkalommal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeGunn Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Én is gyúrok, minden nap, igaz nem sokat. 25kg-os egykezes súlyzóval szoktam mindkét kézzel 10-et, a többi testrészemet megmozgatom favágás/hordás közben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Church Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Heti 3x szoktam, ebből 2x kissember társaságában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Én csak most akarok elkezdeni gyúrni, csak az zavar hogy vékony vagyok. 186cm és 70 kg. A fekvenyomás az jólmegy, belenyomtam már 80 kg-ba is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 Minden nap sújzozok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 Én csak most akarok elkezdeni gyúrni, csak az zavar hogy vékony vagyok. 186cm és 70 kg. A fekvenyomás az jólmegy, belenyomtam már 80 kg-ba is. És 80kg után gyengének mondod magad! Vagy nagyot kamuztál vagy szerény vagy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 én 70kilósan a 105-t is kinyomtam:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 Nem kamuztam, nem szokásom. De ne ugy képzeld el hogy könnyedén megy, elégé megszenvedek vele. Inkább kissúlyokal nyomók fekve, és utána nagyokal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 Hiszek neked ,de akkor nem vagy gyenge. Egyébként úgy jó ahogy írtad ,de ezek szerint a 80-at maxban nézted. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 Azé ahhoz képest h nem vagyok kisdarab semmi erő nincs bennem. De holnaptól embertelen kondiba kezdek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 aki gyúr dobjon fel magárólv valami képet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetlife Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 hetente 3szor gyúrok max Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Heti 5-ször an edzésem és elég erős sok fekvő,futés,felülés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Creative- Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Hetente 3szor. Meg is látszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 Most már nem, meg is látszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosad81 Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 még nem, de nyárnon balcsin már találtunk haverral konditermet akkor fogom elkezdeni, belőni ez eddzéstervet stb, stb szal nem akarom elkapkodni, haver mondta h. nagyon kell rá vigyázni h. beálljon egyenletesre a terhelés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Háát,az az igazság,h eddig életemben egyszer gyúrtam Tavaly télen egy hónapot kb. Az a baj,h itthon kevés a súly,meg nincs fekpadom,de majd nyáron megyek dolgozni,és veszek súlyokat,meg vmi faxa kis gépet.Vmi edzésterv nekem sem ártana,honnan lehet azt szerezni tulajdonképpen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland89 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 GYúrunk vazeg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts