polip14 Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 (edited) Na ti hogy vagytok a kondizással ? szoktatok,nemszoktatok vagy szerintetek hülyeség ? Nekem otthon van gépem ,azon szoktam kondizni és jó dolognak tartom Módosította Február 4, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Ott van a helyén a szavazó panel szóval szerkeszd át, mert így átrakom a csevegéshez. Ha nem megy szólj aztán majd én berakok szavazási lehetőségeket. Amúgy szoktam kondizni bár december őta nem de hétfőtől ujra nekiállok, hogy nyárra jól nézzek ki. Csajom mellett jól kell kinéznem. Jó izmos felső test :D heti 4 alkalom 3-4 hónapon át azért segít rajtam annyira sok nem fog kelleni a karom így se vékony de nem árt ha 40 cm fölé megyek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 2, 2007 Author Share Posted Február 2, 2007 így már nem tudok belerakni szavazást ,kérlek rakjál be szavazási lehetőségeket ! köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocca Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Szoktam. Bár én nem az izomtömeg növelésre hajtok hanem arra, hogy minél kidolgozottabb legyen az izom, minél szálkásabb. Régebben jártam teremben, de már csak itthon nyomom. Jó dolognak tartom mert beverheted a másik képét akkor is ha 20-30kg különbség van köztetek De ez már egy másik történet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Szoktam. Jól esik az edzés. Konditerembe nem járok inkább otthon edzegetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Szoktam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 regebben nyomtam, de most a suli közbeszolt... Szoktam. Bár én nem az izomtömeg növelésre hajtok hanem arra, hogy minél kidolgozottabb legyen az izom, minél szálkásabb. Régebben jártam teremben, de már csak itthon nyomom. Jó dolognak tartom mert beverheted a másik képét akkor is ha 20-30kg különbség van köztetek De ez már egy másik történet. valahol megoszt6nad velünk ezt a masik törtenetet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Mivel a munkám fizikai, így tök fölösleges.... Amúgy minden erősödni vágyonak inkább ezt ajánlom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Kész a szavazási panel, na nehogy kihaljon most a topic, mert nem akarom hogy felesleges legyen amit csináltam. Én hétfőtöl kezdem el újra és heti 4 napot fogok tervezni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweech Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Tavaly heti 2-3 nap. Idén havi 1 nap. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Gyurok wazze! csak az a gond hogy nem elég rendszeresen és nem eleget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Igen. Itthon. Szálkásítok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rien Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Három éve abba hagytam de újévtől újra kezdtem és sokkal jobban érzem így magam, erről nemszabad leszokni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nis_yp Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 én nem szoktam.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
picard Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 korábban másfél évig gyúrtam aztán nem igazán jut most rá időm, de tervezek szeptembertől visszaszokni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Puszta egészségügyi okokból. Szóval igen hetente 2x és csak tanácsolni tudom mindenkinek ,hogy legalább próbálja ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweech Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Nekem egy kis fogyókúra lenne, gyúrni csak fogyás után fogok. Addig inkább úszok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 5, 2007 Author Share Posted Február 5, 2007 én most izomtömegnövelésre (csakleírtam huhhh.. ) hajtok ,már nagyon faja.. amúgy meg mivel már írtam hogy otthon van gépem ezért álltalában heti 4-5 ször amikor kedvem és időm van rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Én Szeptemberben kezdtem heti 4 alkalommal, utána decemberben abba hagytam egyéb okok miatt... :lol: De a suliban még most is szoktam, otthon is egy keveset, csak azé hogy megmozgassam magam, mert rajtam ez nem fog meglátszani, nem hajtom túl magam!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocca Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 mirage privát üziben szivesen, de a forumba nem akarom beírni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 hát én régebben csináltam de kölcsöndobtam súlyzóm valakinek és az illetőt azóta se találom nah mind1...most akarok újat venni.aki tud segíteni az írjon választ ide http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=52338 köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSly Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 én már 2 éve csináltam, akkor kb fél évig kondiztam aztán jött nyár elején elutaztam francia riviérára, (naon király volt) múlt kor nézegetve láttam h azért vékony és izmos vtam, a francia út után akármikor mentem a terembe a haverok nem voltak, meg nem értak rá, meg meleg volt... MI úgy voltunk h mindig 2-3an voltunk és dumáltunk meg emeltük a súlyokat, szólt a rádió, tök jó volt, aztán egyedül nem bírtam ott lenni, inkább hazamentem, azon a nyáron kb még 4szer voltam a teremben amikor komolyan kondiztam és szépen vége lett. Azóta nincs már rá időm sajna, de jó lenne összejönni a haverokkal a teremben és emelni a vasat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
otistarda Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Kb 5 évig kondiztam, de mára ellustultam. Néha még ma is hiányzik. Akkor heti 2 alkalom volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 "gyúrok vazze", de nem azért hogy én olyan hú de jól nézzek ki, inkább hogy megerősödjek(a billentyűzet nem erősíti az izmokat) meg hát tesin úgy sincs más dolgom, de ezen kívül még heti 2 szer járok a kondiba, így összesen heti 4-szer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 én nem gyúrtam eddig de most már fogok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rol@nd!!! Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 3 alkalom az alap meg ha van időm többször is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 14, 2007 Author Share Posted Február 14, 2007 (edited) Látom te már profi vagy ebben én kb fél éve kezdtem valami edzésterve (szálkásítás,erőszint fokoz ás stb... ) ha van valakinek akkor belökhetné köszi ! Módosította Február 15, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 14, 2007 Author Share Posted Február 14, 2007 én azt hallotam hogy ha kissebb súllyal gyúr az ember akkor szálkásodik ? ez igaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulya Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Nem gyúrok, de mégis be kellett hogy jelöljem a heti 1-et, mert csak így engedett szavazni wazze. Heti 0. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 15, 2007 Author Share Posted Február 15, 2007 nicknick naná hogy segítettél thx ! amúgy mondjuk még nem vagyok 18 fogyóznom sem kell csak jó testet akarok holnaptól akkor durrantok a karomon mondjuk már kezd alakulni csak nem szálkás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts