tibiole Posted Július 28, 2005 Share Posted Július 28, 2005 Limitált szériák a Skodától A Skoda Auto piacra dobja az "Edition 100" névre hallgató limitált szériájú modelljeit, melyeket a Mladá Boleslavban gyártott első autó százéves évfordulójának alkalmából készítenek. Az "Edition 100" modellek először az idei Genfi Autószalonon mutatkoznak be, a hazai közönség pedig ősszel ismerkedhet meg velük. A limitált szériájú modellek alapjául a Skoda jelenlegi járműkínálata szolgál - Skoda Fabia, Skoda Octavia és Skoda Superb - Elegance kivitelben, átlagon felüli felszereltséggel kiegészítve. A sorozat exkluzivitásást az olyan eredeti elemek sora erősíti, mint például a speciális ezüstlakkozású könnyűfém keréktárcsák, a belső tér bőr borítása az ülések exkluzív világosszürke bőr huzatával, vagy a csillogó fekete Piano-dekor az Octavia és a Superb belső terében. Az "Edition 100" limitált széria modelljei kizárólag Black Magic gyöngyházhatású metálfényezéssel és az oldalán "Edition 100"-felirattal lesznek kaphatóak. Csak bizonyos motorizáltsággal készülnek - a Fabia 1.4 16V 74 kW-os benzinessel vagy 1.9-es PD TDI 74kW-os turbódízellel; az Octavia 1.6 FSI (85 kW) és 2.0 FSI (110 kW) benzinesekkel vagy 1.9 PD TDI (77 kW) és 2.0 PD TDI (103 kW) dízelmotorokkal; a Superb pedig a négyhengeres 1.8 T (110 kW) motorral és 1.9 PD TDI (96 kW) dízellel, valamint a nagyteljesítményű V6 2.5 TDI (120 kW) és V6 2.8 (142kW) motorokkal. (Autó-Motor Online) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 így egymás mellett jól néznek ki, de utcán sztem nem lenne akkora szám... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 én ugytutam hogy sport line vagy az a 120 éves ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts