Jaffry Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Ha a föld forog és minden mozog, akkor vektorosan éljük életünk, vagy mozgásunk egyszerûen kiszámíthatatlan? NAH Ezt válaszoljátok meg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Úgy látom te ma igencsak ráérsz úgy egyébként,ha elhisszük azt a zagyvaságot,hogy a föld kerek,akkor csakis az lehet a megoldás,hogy minden megvan írva a sors könyvében,tehát a jövőbeli mozgásunkat csak az tudja kiszámítani,aki el tudja lopni azt a bizonyos könyvet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 ez vad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Hogyan akarom magának kifejezni..amugy húzós kérdés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
u_robee Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Mivel mindenki tudja, hogy a föld lapos, az egész eszmefuttatást újrakell gondolni. A bonyolu.t számításokhoz használj hektodimenziós kontifityillátort! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 5, 2007 Author Share Posted Február 5, 2007 tök jó.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 én még a cimet sem értem...ez fogalmazódott meg a fejemben: mi van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 ha értelmesen fogalmaztál volna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 olyan is előfordulnhat hogy: kerekes székben ülsz 1 autóban amit vonat szállít ami éppen 1 kompban van stb... XD ilynekor még isten sem tudja megmondani a pontos helyed. a kémek így szoktak találkozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 Szerintem vektorosan!!!! És bőven ki lehet számolni csak ahoz az egész világegyetemet, mindenséget ismerni kéne de sajna mi azt kur*ára nem ismerjük!! De kib*szott okos vagyok!!!! :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 amig a föld kerek(és mozog :lol: ), mindig lesznek rokkerek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeszi2005 Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 én se értem a kérdést, de amikor elolvastam a topic nevét, már egyből tudtam, hogy Phulay (köztudottan meleg) írta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts