StEeL10 Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 Szokás szerint ma is beb*sztam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammi Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 Kilencszer voltam elvonókúrán, nekem semmi újat nem tudsz mondani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 azta, tényleg? Az durva...és amugy mit csinálnak ott? "csak" gyomormosás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammi Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 A gyomormosás más ügy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 ezért topicot nyitni... egyébként egészségedre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzsidoboz Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 :DDD dájóneked. én ma ...még nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 9 elvonó? AZZIGGGEN sok alkoholista Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Én a múltkor egy kótban aludtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Én meg most kezdek berugni!!!! Nem kicsit,nagyon!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Február 2, 2007 Author Share Posted Február 2, 2007 Gumiszoba erre van h ilyeneket megbeszéljünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 na hallod én is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GerryZ Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Utálom a szombat reggeleket mint pl. ma.Mindig hotrészegen megyek haza és zsirra másnapos vok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Istenek vagytok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 tegnap haverral dvd-tünk és ugy berugtunk hoyg kihánytam az ablakon ... de utánan tök jol éreztem magam me kijöt belölem a pia ...ezen tul mindig hányok .. :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 sztetek normális az ha minden hétvégén be van rugva az ember? vagy káros? :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 sztetek normális az ha minden hétvégén be van rugva az ember? vagy káros? hát szerintem elöbb-utóbb elfogynak az agysejtek,de addig semmi pánik amikor elfogynak,már úgysem tudsz majd semmiről,akkor meg azért nem kell parázni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanker Thom Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Sziasztok! Ma is beb*sztam Egészségedre! Nagy lol ez a téma. Üdv: TankeR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 szerintetek fél liter csokilikörtől be lehet b*szni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 simán mivel 37%-os Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Erröl eszembe jutott 1 nyári történet! Ez 1 szombat este történt nálunk,mert szerveztünk 1 házibulit,de összvissz 2-en jöttek el! Mindkettö általános iskolai volt osztálytársam volt,s mai napig nagyon jóban vagyunk! Na ugy kezdödött,hogy szombat reggel mentem meloba,s kb 1 kor haver felhvott,h lesz 1 buli,ahol piálunk kökeményen,s mondta,hogy eljövök e ? Mondtam persze!Na délután 5 kor találkoztunk a Stadionoknál,s onnan egyenesen mentünk hozzánk,Csepelre,s a Szent Imre Téri HÉV megállonál van 1 kisebb kocsma,na ott megittunk 3 korso dreher sört, 3 barack pálinkát. Elindultunk hozzánk,de már kicsit bevoltunk szivva,mert azért meleg volt,mellesleg nem nagyon kajcsiztam aznap! Melletünk van 1 Plus bolt,ott vettünk 1 üveg Whiskeyt + 1 üveg bort + 1 Kolát Felmentünk gondolom azt nem kell részletezni,hogy azt megittuk az utolsó cseppig. Este 11 felé rendeltünk Pizzát,amit 40 perccel késöbb meg is hozot a csávo,akiröl kiderült,h ismerösünk volt Megettük a pizzát,s utána kimentünk a folyosora ahol van 1 tetö,ott elszivtunk 2 száll cigit fejenként,s utána jött a megválto roka,egyenesen le a tetöre!!! :)Rádásul Szinkronban ment a róka! Utána bementünk a konyhába s elkezdünk kártyázni közben cigiztünk. Hajnali fél 3 kor ledöltünk,de én aludtam 2és fél órát,mert reggel 7-re mentem melozni az Árpád Hidhoz,ami Csepelröl nem éppen 10 perc S ugy meloztam másnap,h kb 5 percenként mentem a wc-re,mert émelygett folyamatosan a gyomrom. Kolléga csak röhögött,mondjuk ö is másnapos volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 végre nyugodtan alszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 :lol: Hajrá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 ez nagyon lol szikla.... nekem oylan volt tavaj nyáron hoyg haverral sátoroztunk és vettünk 4 liter bort plus kólát hoyg legyen mit iszogatni este...nah de az votl a szopacs hoyg én akkor ittam elöször szeszt ugy isten igazán...nah mind 1 eljött az este 10 óra kiültünk a szadab csillagos ég alá és iszogattunk...nah jolvan iszogatunk meg minden ...és a végén már magába ittuk a bort tehát 2 litert fejenként ...nah én attol ugy berugtam mint a picsa....haver persze nem mert ő már hozá volt szokva...mondjuk őő is rendesen szédült ...nah midn egy ugy kezdötött hoyg én felborultam a székkel mert annyira szédültem ...utánan táncoltma meg szét hugyoztam a belem a gazba...aztán egyszer csak ejött a roka ideje...nah vazz vagy 3 órán át hánytam egyfolytába 10 perces szüönetekkel és ez kb 3 ig tartott utánan haver ugy döntött be a sátorba ...nah a másnaprol en is bezséljünk ami iszonyat volt mert még másnap délig is hánytam legalább 4 szer ...és anyám kérdezte mi a bajom én meg mondtam hoyg biztos csak valami étel mérgezés de nem vészes .D:D: nah mind 1 másnap 6 ig az ágyba feküdtem ..és olyan 7 fele már ettem is valamit mert éhes voltam...anh azóta se tudok a borra gondolni ...mondjuk most lesz egy házi buli ahol vezsünk 8 liter bort looool :D:D azóta most iszok először bort Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisz15bp Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 na én is ma bebasztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 én ma fogok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Február 10, 2007 Author Share Posted Február 10, 2007 Nekem ma nem sikerült. bühühü. Ma valahogy nem csúszott a pia...hmm valami nem stimmel. !!! . Ja tudom má...hiányzik az életem értelme brühühühühhüüü Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 kemények vagytok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 kemények vagytok... <_< Miért?Nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts