whiskycola Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Gyorsan eladnám és a sporolt pénzemből és abból amit a gépért kaptam megvenném a legújabb Szupergépet!!! Ezt csinálnám kb: 20 évig !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
softair28 Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 én ugyan azt csinálnám mint petyka csak thompsonnal vagy kalasnikowwal!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 én meg leülnék vele supermario-t játszani.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli9 Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 Én eladnám és vennék egy jobbat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 Megbénítanám vele a zsernyákoknak minden kütyüjét, meg az összes ilyen hülye bűnüldöző szervezetét, fognám apám távcsövesét, meg a sörétesét és aki f**kalap megölném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szanoczkijanos Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 Én teleraknám neonnal aztán vagiznék vele Akkor feltörnék mindent. játszani nm nagyon játszanék esetleg a pro streetel. hihi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolesz008 Posted Október 31, 2007 Author Share Posted Október 31, 2007 Megbénítanám vele a zsernyákoknak minden kütyüjét, meg az összes ilyen hülye bűnüldöző szervezetét, fognám apám távcsövesét, meg a sörétesét és aki f**kalap megölném Igazad van Gondoltam már rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kinek1986 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Kinyitnám hyper-szuper blu-ray-HD-DVD íróját, és beletenném a kávéscsészémet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 én a "NASA" hoz belépnék egy pár műholdat kihasználnák meg nézném hol van az 51-es körzet és a pentagon-hoz is. azt megtudod google earht al is án még nemtudnám valahogy pénzt keresnék vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 hm... eladnám... és vennék belőle valami értelmesebbet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bozont411 Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Beraknám a múmia című filmet, a főszereplő csajt (nem a múmiájét)klónoznám belőle ,hogy ne szaladjon el a lábára raknám a számítógépet majd elb*szélgetnék vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevesky Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 eladnám és boldogan élnék életem végéig a pénzből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziborhy Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 megenném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Ha lenne egy "Superszámítógépem" akkor ugyanaz lenne a sorsom mint jópár wowozó kínainak . Kiszáradnék a gép előtt xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWCsaba Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 Eladnám és vennék rajta egy csomó Commodore 64-est kül teleraknám játékokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 sokmindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josh87 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 pasziánszoznék rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan7 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 eladnám vennék 1 ak-t 1 coltot 1 magnumot + vennék 30 napalmot és az iskolát szétzúznám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Eladnám, de cserébe kövelnémhogy ültéssenek be az agyamba Nagymesteri Gitározást és vegyenek nekem egy gitárt Na jó csak vicceltem. Eladnám, és vennék rajta egy Gibson Les Pault. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Meghekkelném az összes "biztonsági gépet" (Fbi,Cia,Rendőrség) és minden bűnözőt halálra ítélnék,aki javító intézetben van, azt is. Elhihetnétek,hogy akkor nem lenne bűnözés... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robika112 Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 sok millio cottont vennék és minden csajt megvennék és... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 ztatze: Miért nézegetésre használod? Ja, nézegetem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 megenném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
turisz Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Kiraknám lomtalanításba mer nincs hely Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Eladnám én is aztán vennék vmi game-re való gépet mivel ezekben nem szokványos ,,videkari" van. Nah meg még egy pár dolgot tudnék venni pl. az Albert 2 -ből:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
filigor Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Hát én először is felraknám a legmenőbb és a legjobb programokat a munkákhoz mivel ilyenekell foglalkozom: Converterek, Office, Nero... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanXxX Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 szerverként használnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts