siri11 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 pfff az egyiket én is irtam a dogámba poénból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Nagyon f@szák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 én emléxem nem is olyan régen írattak velem egy tesztet országos felmérés aztán volt benne 1 harry potteres kérdése, hogy mennyi csokibékája lenne harry potternek ha xy-t költ el meg xy-t keres. ABC válasz. Beírtam: D Nem láttam a filmet. Aztán beadtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Áhhj ez nagyon Ott van Ennyi B@rmot Ez nagyon KÉSZ!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 na jó segítsen valaki pls,nemrég regisztráltam,és bal oldalon a nevem alá nem akarja kirakni a képet bármit csinálok! mit csinálok rosszul valaki segítseeeen!! előre is köszi Ezt nem ide kéne írni...Írj normális helyre és ott majd segítenek (én sztem tom miért nincs kint a képed de rossz helyre írsz= nincs válasz olvasd el szabályzatot) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Ha akartok még ilyeneket olvasni, ajánlom figyelmetekbe a "megint répa" című könyvet, abban vannak még hasonlók... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 ezek tetszenek! köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts