Jaffry Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Nekem is van csaj barátom! Nagyon jó dolog az! Mellesleg csaj barátod akkor nem lessz az illető ha valamejikőtök is többet érez mint barátág! Ez így megy! Mellesleg még akkor sem ha az illető a volt barátod/barátnőd! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 nos, ahogy olvasgattam a hszeket, levontam h akik szerint nem letezik baratsag ffi es no kozott az azert van mert egy ido utan szerelembe estek a masik irant, aki legtobbszor visszautasitotta azt.. () aki szerint letezik gondolkodjanak el 1 kicsit,aztan irjak le h nem lehet h a masik fel többet erez irantuk mint az ok gondoltak?? --- ha elmult a szerelem akkor talan. de mi van ha ujra fellobban?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ossian21 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Hát nem tudom erre a pontos válasz létezik is meg nem is.. Magam dolgaiból indulok ki hogy nem létezik.. , legalábbis eddig mindbe beleszerettem sokszor sajnos. Mert igy tönkre ment a barátság, de nem azért mert az akartuk hanem utána már nem tudtam ugy ellenni vele mint régen Én ezért mondom hogy nem ltezik számomra max haver a kettő között nagy külömbség van, a fő ok hogy elég szerelmes tipus vagyok ez sokszor okoz gondot viszon van amikor épp kapra jön, de ez az utobbi kevésbé. Ez az én véleményem, de szerintem létezik mert ugyan olyen ember a férfi,lány mért ne lehetne, csak nekem nem jön össze és igazán talán nem is akarom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzsidoboz Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 mirage! elgondolkodtam. a csaj barátom 1000% hogy nem akar semmit ahogy én sem tőle. szal létezik, bizonyos személyiségű embereknél. tehát van akinél nem, van akinél igen. embere válogatja. sztem elég jól körülírtam már ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 jo ok, elhiszem! es az nem lehet h regebben akart? v lehet h ezutan akar majd! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 tapasztalat: van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 hmm... tapasztalat1: nincs tapasztalat2: van! (de csak mert elmult a szerelem ) nem tom lesz-e tapasztalat3? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Létezi ezt tapasztalatból mondom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodo Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 létezik. én általában tudom hol a határ. egyszer fordult elő velem, hogy többet akartam. rá is fáztam. azóta megtanultam. most a legjobb barátom csaj, és nekem nem fordult még meg a fejembe, hogy próbálkozzak nála Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Én is próbálkoztam a csajnál és én is ráfáztam azzóta próbálom elfelejten és igy csak barátok vagyunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximo Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 pontosan. haverságba lehet lenni lányokkal, de barátság már nem igazán működik, mert az egyik többet fog gondolni. és fontos h barátságról van szó, és nem haverságról. és a barátok mindent megosztanak egymással, és bíznak egymásban. ha ilyen van két fél között, az hamar át fog lépni a korlátokon:) Teljes mértékben igazad van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Szavazás szerint: Létezik [ 40 ] [62.50%] Nem létezik [ 24 ] [37.50%] És én is csatlakozom a létezik csapathoz, több lány barátom is van már nagyon régóta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
theraphosa Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 ilyen nincs mert a sex közrejátszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 1, 2007 Author Share Posted Március 1, 2007 theraphosa pontosan hogy éreted hogy közrejátszik ? mert szerintem sexelni nem a legjobb csaj barátoddal fogsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskabocee Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Sztem is létezik, és az ilyen apró bakikat, mint pl. hogy az egyik beleszeret a másikba ki lehet kerülni a te részedről azzal, hogy mondjuk olyan lánnyal barátkozol, aki bejön neked Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertezaker Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Létezik. Nekem is van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 velem is volt már ilyen,és ez akkor a legrosszabb ha közben a csaj hisz a csak barát dologban te meg már beleszerettél . Mennyire igazad van "testvérem" én is szopok emiatt rendesen és nem elég az érzésekkel megküzdeni hanem még vissza se ártana tartani. Szar egy dolog mondhatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 hülye kérdés!persze,hogy létzik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider100 Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 nemlétezik, tapasztalatból beszélek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Máté666 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 én is azon vagyok hogy haver lehet, de barát nem.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ist011 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 létezhet akkor hogyha a fiú gay! Hogyha meg nem akkor úgyis csak rossz fog kisülni belőle!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Igaz hozzászóltam már a témához,de most még ezt leírom Nekem egy csaj barátom van,akivel nagyon jóba vagyok(sajna nem járunk pedig jó lenne )de történtek dolgok amik után nem tudok barátként tekinti rá,én nem bántam meg,hogy volt valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Szerintem azért lehet, persze a csaj iránti vonzódás nem kizárt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robox Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Egy darabig igen létezik de utána jönnek az érzelmek és azt senki nem tudja korigálni és jönnek a bonyodalmak szerintem nem létezik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Én nem hiszek az ilyen dolgokban. Nem lehet barátság nö-és férfi között. Nekem mindig járás lett a vége. És ahogy látom más is így van vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellogem Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Létezik. Tapasztalatból tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrapy Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 létezik! nekem is van olyan lány ismerősőm akivel a kapcsolatunk erős mégse járunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Léteznek kivételek,de én amilyen helyzetben vagyok most...Egy lányak tagadom,hogy már nem szeretem,mert a legjobb barátom,de mindeközben majd kiesik a szívem úgy fáj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 cső! én először azt gondoltam h van ezért erre is szavaztam, de mikor elolvastam pár véleményt akkor... nem is tudom lehet h van lehet h nincs embertől függ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Van lány barátom, eleinte szerelemnek indult, de most kiderült hogy csak barátság. Ettől függetlenül nem hiszek benne h van mert abban a pillanatban h mondaná h járjunk akkor én járnék vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts