K.Nikky Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Gondoltam berakom Paradicsomos Pingvin történetét Én írtam, már jó rég Paradicsomos Pingvin: és a törénet: 1 napon Paradicsomos Pingvin elment halászni! Odaért a befagyott tóhoz, léket akart vágni rajta, de túl vékony volt a jég! 352 év múlva Paradicsomos Pingvin kiolvadt! A busmanok csak sima pingvinnek nézték, de nem tudták mért van a nyakában paradicsom-nyaklánc. Mikor a mi pingvinünk 2 hét múlva magához tért, ezt mondta: -Szent Paradicsom, hol van itt paradicsom-ültetvény, mert már jelentkeznek rajtam paradicsom elvonási tüneteim! A busmanok csak nézték, nem tudták mi az a paradicsom-ültetvény! Mire Paradicsomos Pingvin felháborodott: -Paradicsomos Jó Atyaúristen! Vigyenek engem paradicsomhoz! A busmanok elvitték a Múzeumba, ahol volt egy rohadt-paradicsom! Ettől a látványtól Paradicsomos Pingvin idegropit kapott, és mindenbe beleverte a fejét, ami az útjába került, így egy sünbe is, amitől úgy nézett ki a feje mint egy buzogány, mert tele volt tüskével! A végén elájult, és a busmanok bezárták a Múzeumba a rohadt-paradicsom mellé, és ezt írták az üvegre: Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin! van még folytatása is, ha érdekel, akkor berakom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Juj..ez veszélyes nagy hüleség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fater Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 engem érdekel rakd be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Nikky Posted Január 28, 2007 Author Share Posted Január 28, 2007 Paradicsomos Pingvin 2 Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin 16 teljes évig volt a busmanok Múzeumjában, 16 évig dolgozott a szökési tervén, és eljött az ideje, hogy megvalósítsa! A busmanok vittek neki minden nap egy zsömlét, hogy ne haljon éhen. Egy nap Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin nem ette meg, hanem elrakta. 2 hét múlva elővette, ami nagyon keményre száradt. Ezt a zsömlét nekidobta az üvegnek, ami kitört. Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin rohant, ahogy csak kicsi lábai bírták! Elért a kikötőbe és fölszállt a legelső hajóra. Ez a hajó elvitte Ciprusra, ahol Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin rászokott a citromra, és mindig azt ette, tehát mindig savanyú fejet vágott, ezért a ciprusi gyerekek Savanyúképű Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvinnek csúfolták. Savanyúképű Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin nem szerette ezt a nevet, tehát csak este ment ki a házából. De ezzel csak még jobban megjárta, mert már nem csak a gyerekek csúfolták ezért, és ráragasztottak még egy nevet, ezek után így nézett ki Paradicsomos Pingvin neve: Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bardan Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 jujjjjj ez fájt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiga Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Csak így tovább:D várom a folytatást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 ezeket mind te írtad/rajzoltad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Nikky Posted Február 4, 2007 Author Share Posted Február 4, 2007 Igen, én írtam/rajzoltam valamelyik elmebeteg pillanatomban Van még 3. rész is, de majd valamikor jön a folytatás a történet már megvan szóval PP3: Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin Ciprust is hamar megunta. Így aztán felszállt az első repülőre, ami Brazíliába tartott. Ott elment megnézi egy szappanopera forgatást, és a rendező, ahogy meglátta, rögtön állást ajánlott neki egy csöpögős sorozatban. Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin elfogadta az állást, és rögtön elkezdték a forgatást, immár Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvinnel. De Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvinnek csalódnia kellett, mert nem a főszereplőt játszotta, hanem annak idegesítő háziállatát, ami nem volt más, mint egy majom. Ezt a szerep nem nagyon tetszett neki, így hát nem is játszott átéléssel, aminek az lett a következménye, hogy egy hét múlva kirúgták. Elment egy reklámügynökséghez munkát keresni, de azok azt mondták, hogy nem vesznek fel egy Ál-Majom Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin nevű embert. Ál-Majom Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin naphosszat járta az üzleteket, ügynökségeket, de sehol se talált munkát. Így utcaseprőnek kellett beállnia. Ez nem volt épp kellemes munka, mert minden este mikor visszatért a hotelbe tiszta dzsuva volt. Harmadik nap reggel egy levelet találta az ajtója előtt, amiben annyi állt, hogy Tisztadzsuva Ál-Majom Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin nem lakhat többé a tiszta hotelben. Így nem volt más teendő, mint hogy Tisztadzsuva Ál-Majom Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin újra útra kelt… Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 hány éves is vagy? :D (nem társkereső ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Nikky Posted Február 4, 2007 Author Share Posted Február 4, 2007 14... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 akkor megvan a szint bocsi :] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Nikky Posted Február 5, 2007 Author Share Posted Február 5, 2007 köszi :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phate Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 omfg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 looooooool, jót pihent az agyam XD amm, elég rövidke :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosi90 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Ezek nagyon jok hallod már alig várom a fojtatást remélem még lessz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Hehe! Ez nagyon jó! Várom a folytatást!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OG.Loc Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 rohatt jó meséket írsz majdnembesz**tam a röhögéstől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spion Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 ez nagyon király!!!!folytasd :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Hát ezek tényleg nem gyenge sztorik,jót röhögtem rajta! 4.-ik rész nem lesz?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Ez jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hantresses Posted Július 6, 2010 Share Posted Július 6, 2010 folytatást! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 há há ez beteg! majd meg haltam úgy nevettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts