tibiole Posted Július 22, 2005 Share Posted Július 22, 2005 Itt az új Ferrari versenyautó F430 Challenge Az F360 Challenge után nyilvánvaló volt, hogy utódjából is készül majd versenyváltozat. Az F430 Challenge mintegy 100 kilogrammal könnyebb és 35 lóerővel erősebb, mint az utcai kivitel, végsebessége így már 320 km/óra. A rendszámmal is rendelkező Stradale kivitel jövő év közepére várható. Kép nagyba Az F360 Challenge után nyilvánvaló volt, hogy utódjából is készül majd versenyváltozat, már csak a Ferrari márkakupa miatt is. Az idő most jött el, a gyáriak így közzétették az első adatokat az F430 Challenge-ről. Az utcai változathoz képest ezt a kivitelt sikerült 100 kilogrammnyi súlytól megszabadítani, így az autó önsúlya 1350 kg körül mozog. Ezt mozgatja a 490-ről 525 lóerőre izmosított 3,6 literes lökettérfogatú V8-as, amivel 0-100-ra négy másodperc alatt gyorsul fel a Ferrari, végsebessége pedig 320 km/h (F430: 315 km/h). A Ferrari márkakupában jövőre már ezekkel az autókkal mennek, míg az utcai kivitelre legalább 2006 tavaszáig várniuk kell azoknak, akiknek nem elég a "sima" F430. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabesz99 Posted Július 22, 2005 Share Posted Július 22, 2005 Tegnap adtam el jó kis verda volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Július 24, 2005 Share Posted Július 24, 2005 Tegnap adtam el jó kis verda volt! 10874[/snapback] És én vettem meg Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Július 28, 2005 Author Share Posted Július 28, 2005 És én vettem meg Nahés persze én voltam a közvetítő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Augusztus 16, 2005 Share Posted Augusztus 16, 2005 és természetesen én voltama tervezőmérnök. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysol Posted Augusztus 27, 2005 Share Posted Augusztus 27, 2005 Mit akartok? Enyém a gyár! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 Ha már mindenkinek ez a verda van, akkor én az enyémet már nemis húzom elő a garázsból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Nem tom mér de nekem valahogy nem tetszik a Ferrari. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts