binor Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Az a helyzet hogy rosszul irtam be a telomba 3szor a PIN kódot és most a PUK kódot kéri de seholse találom a dobozában a SIM kártya papírját! Ha valaki tud valami megoldást akkor kérem irja le!!!Fontos lenne!Esetleg oldal is elég ami ijen dologgal foglalkozik! Előre is köszönöm! Ja és a PIN kódot már tudom!!!azért irom hátha lehet vele valamit kezdeni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valami Béla Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Egyet tehetsz keresd fel a szolgáltató kirendeltségét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
binor Posted Január 24, 2007 Author Share Posted Január 24, 2007 és mennyibe kerül majd a dolog? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 párezer forint.. (asszem csak akkor csinálják meg, ha van papírod a telóról.. számla..stb.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 az szivacs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
binor Posted Január 24, 2007 Author Share Posted Január 24, 2007 3000pénz van a kártyán mert most töltöttem fel ugyhogy nem hagyom veszni amugy minden papir megvan rola... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Szerintem ingyen csak bemész a szolgáltatóhoz és kikéred Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Nekem is igy volt kb 3000 pénz lett volna, de úgy oldották meg mivel ez olyan mint egy virtuális számla hogy kaptam egy új simet a régiről a zsét átvezették oda a számom meg maradt a régi! A papirok kellettek, személyi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
borat szagijev Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 Nekem is hasonló gondom van,nincs meg a régi Pannonos sim kártyám puk kódja Erre még mindig nincsen valami orvosság?A mai fejlődő világban? Igaz most már T-mobilos vagyok,de vissza szeretnék állni pannonra... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 annyi az egész hogy bemész egy T-mobil (Pannon, Vodafone), boltba és ha neveden van a sim akkor csak elkéred, kiadják ingyen..ha nincs akkor az az ember tudja kikérni akinek a nevén van..vagy viszel meghatalmazást..ennyi régi téma de vkinek még hasznára válhat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BENIREY Posted Június 4, 2012 Share Posted Június 4, 2012 Még mindíg nincs rá orvosság?? Én céges mobilnál ütöttem el 3x a pin-t,most puk-ot kér,de nekem nemadja ki a szolgáltató. Flottába vagyunk úgy 100-an. Egy laptop adatkábellel nemtudná megoldani a problémát?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Július 1, 2012 Share Posted Július 1, 2012 Sehogy sem tudod megoldani. Abban az esetben, ha céges számról van szó, ahol a cég az elő-/számlafizető, akkor a cég aláírója vagy egy meghatalmazott (aláírási címpéldány + két tanú által és céges bélyegző által hitelesített meghatalmazás) szükséges. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts